• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ubožátko se griluje
    (po kastraci)
    SASH
    SASH --- ---
    s Andelkou prejeme stastne a vesele!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Mno, tak tohohle ufonka si brát nebudu. Je ze striktně inbreeding chovu, s čímž jávnitřně nesouhlasím. Nicméně je to můj subjektivní názor a pokud někdo chcete velice levné PP zvířátko, tak z těhle http://www.aarcats.websnadno.cz/PRODEJ-KOTATEK.html je volný Peko a Rum Tum
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: Já toužím zase po siamce, ale domácí pravidla hovoří jasně - jen kočky bez srsti :-)
    SASH
    SASH --- ---
    ja taky planuju poridit kamarada, ale uvazuju o devon rexovi :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Chmm, sphynxové jsou návykoví - jednám o kamarádovi pro Ufonku :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Každotýdení mučení :)
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    tak uz jsem nasla, ovsem 10kg je asi zas prilis, to uz by se snad vyplatilo poridit si dalsiho stravnika :D

Royal canin Breed Feline Sphynx 10kg
    http://www.psikseft.cz/cz-detail-622964-royal-canin-breed-feline-sphynx-10kg.html
    SASH
    SASH --- ---
    NEKE: canin primo pro sphynxe moji Andi moc chutnalo..akorat by to chtelo sehnat nekde vetsi baleni co by se financne mohlo lip vyplatit nez 500g krmiva za 150..kdyby nekdo nasel na eshopu, dejte prosim vedet

co se tyce hracek, miluje sokoliv co cinka ale samozrejme vicka, mince, papirovy kapesniky a ze vseho nejvic odlicovaci tamponky, po tech uplne sili jen co to uvidi :D

skrabadlo ma takovy to veliky "prolejzaci" a to moc rada splha az nahoru, aby mela prehled.))
    NEKE
    NEKE --- ---
    PRASAD: máme doma středně velké škrabadlo a budu ho prodavat..kočka ho vůbec nebere..chodí na něj jen proto že tam má misku na jídlo..ona je gaučová ma tady stále k dispozici deku do ktere se zavrtava..takže tak,a hračky..heheh...když sem si jí pořizovala nakoupila sem plno hraček..a přisaham..ani do jedné nešprtla..jediná zábavná kočičí hračka je takové prachové peří na hlouhé gumičce připevněné na tyčce..stejně jí nejvíc baví vršky od pet lahve, špilky do uší, mince, gumičky a sponky do vlasů laser a lovení nohou když jsou přikryté peřinou nebo dekou :DD
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: tak to jsme na tom podobně...no já už před nějakou dobou krmivo změnila a špinavost beze změny..možná by nebylo marný vyzkoušet caniny přímo pro sphynxe.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Splhadlo, cokoliv si najde, dite, hracky ditete :) je jedno co je kocka zac, nejvetsi uspech maji vzdycky kraviny typu neuvarena testovina spadla z linky, pingpongac, kulicka z obalu od Fidorky a tak dale :)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    jaky máte hračky a prolejzačky pro sfinxe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam