• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    PHOE3E: bohužel, tadle pani už je má uchověný a ani myslim nic neplánuje a nikoho jinýho osobně neznám.
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    PAFKA: tak nejak sem to myslela.. :) nemas na nekoho tip?

A souhlasim, ze zvire bez papiru nemusi byt hned spatne.. Mam papirove ciciny a u rodicu yorshirka bez papiru a je to nejvetsi milacek.. A je uplne jedno esi ty papiry ma nebo ne.. Pokud clovek nechce vystavovat, tak mu sou papiry stejne k nicemu..
    NEKE
    NEKE --- ---
    jako já sem na tyhle kecy ohledně pp už alergická..přijde mi to jako nějaká fašistická zaujatost..nemáš pp jsi zrůda a tvůj páníček i celá rodina taky a všichni by jste se měli nechat utratit. hodně podobné nebo jinak zaobalené věty lze slyšet z řad chovatelů. tohle by možná tvrdil i člověk který chová papírová skiny morčata. beru pp jako doklad o plemeni a je to třeba v chovatelských stanicích. ale člověk co chce zvířátko na mazlíka ho bude mít přece stejně rád s i bez pp...pp rozdohdě nezaručují zdravé zvíře.já mám sphynxinu s pp ale psa mam bez pp a oba mam rada stejně a jsou zdraví taky stejně. podivejte se na přešlechtěné čivavy například..mají rodokmen větší než já pamatuju své předky...ale trpí na rakoviny, a různý deformace..ale "nejduležitější" je že mají pp...
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    TERRYNKA: hele nevim jak ostatní, ale prostě to je věc která se stane, ano pani nepředpokládala, že se tak brzy kočička naučí otevírat sama dveře, nemyslim si, protože se jí todle stalo, že je špatná chovatelka.
    Neznám nikoho kdo se zvířatům věnuje líp/víc než ona. Pochopitelně nejsem odborník.
    Ale prlostě člověk chybuje, člověku se občas něco nepovede, něco posere nedopatřením a neni to důvod proč toho člověka odsoudit...podruhé se to samé může stát mě ...i když jsem tvrdila, "že já nikdy"
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PHOE3E: no tak u sphynxe moc nepočítej s tím, že nepapírová kočka bude zadarmo nebo za pár stovek. Blbečci-množitelé i nepapírové kočky prodávají za sumy, které mají čtyři místa. Takže zvířetem bez PP si příliš nepomůžeš.

PAFKA: Neohlídání tohohle je moc hezká vizitka chovatelů.
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    například když se rodiče nestihnou uchovnit dřív než na sebe stihnou skočit ... tak jsem ji tenkrát mohla mit já, jinak to jsou čistokrevníci, ale bez papírů
    ... jako nabízet morče? Já mám velkej smysl pro humor, ale todle by se mne dotklo, kdyby mi někdo odpověděl :-)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Morče opravdu nechci.. Mám papírové siamky a nemám dalších x tisíc na papírovou sphynxku, takže bych radši nějakou levnou.. Nic víc..
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ja mam PP lysokocku taky za levno. Takze bud to morce, nebo nebyt liny a hledat a hledat a byt trpelivy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PHOE3E: to MAIKOR: je pravda, bez PP neriskovat. jestli cheš něco bez srsti za levno, pořiď si holé morče. je taky pěkný.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    PHOE3E: proč bez PP? Kor tohle plemeno...
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Nevíte o někom, kdo by měl koťátka Sphynxů bez PP?? Máme doma siamáky, ale tomuhle plemenu stále nemůžu odolat :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ubožátko se griluje
    (po kastraci)
    SASH
    SASH --- ---
    s Andelkou prejeme stastne a vesele!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Mno, tak tohohle ufonka si brát nebudu. Je ze striktně inbreeding chovu, s čímž jávnitřně nesouhlasím. Nicméně je to můj subjektivní názor a pokud někdo chcete velice levné PP zvířátko, tak z těhle http://www.aarcats.websnadno.cz/PRODEJ-KOTATEK.html je volný Peko a Rum Tum
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: Já toužím zase po siamce, ale domácí pravidla hovoří jasně - jen kočky bez srsti :-)
    SASH
    SASH --- ---
    ja taky planuju poridit kamarada, ale uvazuju o devon rexovi :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Chmm, sphynxové jsou návykoví - jednám o kamarádovi pro Ufonku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam