• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    odpocinek, nabirame sily na dalsi zlobeni!
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    jj broskvička
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Tepla broskev nebo taky jelenice :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    PHOE3E: Ja si sphynxe hladila na vystave a je opravdu hodne zvlastni a moc prijemny na dotek, prirovnani k hodne jemne broskvi je prihodne, si myslim:-)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Nejste někdo z Brna, kdo ma Sphynxku? Zajímalo by mě, jaká je na dotek.. Četla sem, že je to jako hladit broskev :))
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: chovatelka mi psala, že teď zjistili, že jim nakryl jednu kočičku.. takže by měl být v pořádku.. Když sem byla s Babunkou na veterině na očkování, tak veterinářka ji prohlídla, že by měla být ok, ale takhle na pohled stejně asi nic závažného nezjistí.. jestli to třeba nemohlo být i tím očkováním, že se nezadařilo.. Byla očkovaná krátce před krytím...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    žádná hrůza pokud se to nepovedlo napoprvé. Řešila bych to, až by se to nepodařilo třeba na potřetí. Kocour je v pořádku? Splodil už nějaké potomstvo?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: ask sono.. nemám mod představu, jan je to u koček.. jak se dá zjistit jestli nemá nějaký zánět nebo nečo, proč se to krytí nepodařilo.. ani nevím jestli je to běžné, že se třeba nezadaří.. nevím no..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    kočky jsou při mrouskání vždycky smělejší a mazlivější. Držím palec ať se krytí povede. Na jaké vyšetření s ní chcete jít?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: trošku jo.. když se jí zrovna chce, tak se nechá i pohladit, ale teďka už je zase pár dní schovaná.. asi má svá období.. když mrouská, tak jí nevadíme, ale jinak.. no uvidíme co s ní udělají koťátka.. musíme ji nechat vyšetřit protože poslední krytí nějak nevyšlo :((
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    my máme jednu a nutně pro ni potřebujem parťáka na siamí darebačení :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    PHOE3E: vždyť já vím :-) (ze siamího audítka :-) Vypadají spolu moc spokojeně. Už se Babu osmělila?
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: dobrá volba.. mám dvě doma :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PHOE3E: přesně, to chápu. tak si počkej, místo shánění pokoutně nakříženého čehosi, co v lepším případě nebude sfinx a v horším bude mít nějakou zdravotní vadu.
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAR_TINA: Mám kočku za 10k nepotřebuju poučovat kolik stojí veterinární péče... Teď nechávám kocourka kastrovat a kočičku chceme krýt, takže s tím budou další finanční výlohy, proto si nemůžu dovolit vynaložit 8tisic za další kočku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PHOE3E: nic ve zlém, ale pokud si nemůžeš jednorázově dovolit za kočku 8 tisíc a hledáš alternativu o cca 2 tisíce levnejší, budeš mít na první rok péče včetně případných komplikací? kočka ti spadne z okna nebo něco sežere, to je hned, a nebudeš mít ani na veterináře.

(za 2000 kč ti ji fakt nikdo nedá, to je holá cena odchovu pouliční směsi na dvorku).

to bych radši rok dva počkala.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    nj, to znám, šetřím na siamu :)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    MAIKOR: to jsou sladcí... :)) i 8tis. je dost.. teď si to nemůžu dovolit, ale do budoucna snad :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    a tady kocourek:
    Sphynx - máme posledního kocourka kanadského - inzerát (WT1P5J) | inzerce na ANNONCE.cz
    http://www.annonce.cz/detail/sphynx--mame-posledniho-16799693-wt1p5j.html
    taky 8 tis a s PP
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    co třeba:
    Sphynx kanadský s PP, kočička 3 měsíční ihned. - inzerát (WX15TH) | inzerce na ANNONCE.cz
    http://www.annonce.cz/detail/sphynx-kanadsky-s-pp-16780005-wx15th.html
    8 tis není tak krutá cena a je s PP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam