• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: to samé u nás. nemá tedy konkrétně tenhle pelech, ale ze stejného materiálu spacáček a jak ho vášnivě muchluje a cupuje drápky, je to všude. Všude. VŠUDE !! :-)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    TERRYNKA: Cucky jsou všude a kocour zřejmě miluje pelech natolik, že je občas pozře a následně vyvrhne. :)

NEKE: Mohu taky doporučit Kik (textil-diskont), zde prodávají dětské dečky cca 1x1 za přijatelných 100 Kč. Nejsem si jistý jaký je to materiál, ale naší kočkou je vyhledávaný ... samozřejmě měkký.
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS: tak přesně tohle jsem hledala..ale tehdy nenašla :( takže jsem improvizovala. Naší čičině se zavděčit pelíškem je totiž dost těžké. Drží se pořád v naší blízkosti a nejraděj by spala buď v posteli nebo zalezlá pod dekou na gauči. Právě tuhle měkounkou deku z mikroplyše mi rozškrábala, tak jsem koupila iglů a deku jí schovám vevnitř. Novou deku si už zničit nenecham, bud jí schovavam a nebo když chce jit kočka dovnitř ke mě tam jí odkryju vchod aby neškrábala.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: taky\ máte všude chuchvalce chlupů z té užasně měkoučké látky? :-)))
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE: Číča je naše, pelech je číči! :) Je to jeho posvátné území, pokud je naštvaný, tak si jde postěžovat do pelechu, v noci nespí nikde jinde a občas se nemazlí s nikým jiným! Je úžasně hebký a kocour oceňuje i kapsu, do které se může schovat. Jediná nevýhoda je, že je po půl roce již rozdrápaný ... Tady je na výběr ...

Heureka.cz - Vyhledávání Pelíšek pro kočky Adina
    http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Pel%C3%AD%C5%A1ek+pro+ko%C4%8Dky+Adina
    NEKE
    NEKE --- ---
    Pokud se věnujte někdo chovu a uvítali by jste posilu vzácné krve mám pro Vás tip !
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=440184709360572&set=a.106155692763477.3305.100001071405178&type=1&theater

K prodeji je dcera mojí Galy import z Ruska.

Masha Dance of Light
    24.12.2009
    otec: Bastet-Max Lutic *RUS SPH n 03
    matka: Bastet-Max Gala *RUS SPH n 03 33

a kocour
    BABY RAH SILVER PRINCE * RUS
    male 23.9.2008
    otec: WGCH, DGCH Lanion Pigmalion *RUS SPH d
    matka: Yanga Black Diamond *RUS SPH n

V chovatelské stanici Aniger Sphynx Kanadian Sphynx
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS:
    vaše číča?...parádní pelíšek, něco takového bych taky ráda sehnala te mojí nahotině...nějaký tip prosím?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---

SASH
    SASH --- ---
    posledni dva kocourci volni, k odberu ihned, blizsi info do zprav
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    FLOE
    FLOE --- ---
    AMARYLLIS: "milacku ja ti zapomnel rict ze jsem smrtelne alergicky na kocky a mohl bych umrit" v momente kdy jsme mu jen trosku nastínila starost o kocky"

Dekuju :]]]]
    AMARYLLIS
    AMARYLLIS --- ---
    AMARYLLIS: omg, písu jako tatar, omlouvám se za překlepy,hrubky atd. :D
    AMARYLLIS
    AMARYLLIS --- ---
    KIKAA: děkuji, ano přehnana přítulnost a zavislost mi je známá,to je mimojine duvod proc volim plešounka :)

FLOE: Ano,víme o tom :) A kočky budou asi na 99,9 dvě..a co si budem, nejspíš i budou obě dvě moje, přitelovo "tutu nunu kosista" preslo v "milacku ja ti zopomel rict ze jsme smrtelne alergicky na kocky a mohl bych umrit" v momente kdy jsme mu jen trosku nastínila starost o kocky :D Takze o odstehovani kocky i v připadě toho že mi krachne vztah nehrozí. :)

Díky moc vsem. O přitulnosti a zavislosti jsme vedele zajímaly me hlavně rady ohledně toho že se musí koupat,cisti ouska víc než u normální kocky atd. :) Byla mi jiz poslana stránka na ktery je opravdu jednoduse popsán zivot s Sphynxem. :)
    SASH
    SASH --- ---
    CISTICZ: neni tlustoucka, jen vyrostla :]
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SASH: uz ji skoro rikam lady fat :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam