• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: tak to je dokonalé :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    FLOE
    FLOE --- ---
    SASH: Jezis, jeste takovej peknej chlap :']
    NEKE
    NEKE --- ---
    to jako fakt?..no ja sem z toho celkem v šoku..má 4 roky a nikdy nebyla chlupatá..ani na zimu jí to nedělalo a najednou se z ní dělá plyšák..ale abych pravdu řekla je to takove fajne :D připomina mi to devon rexe :)
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS: to asi dela dost sphynxu, kamarad mi popisoval ze jeho sphynxi slecna dela to same :]]
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SASH: Tak tohle znám! :)
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ta moje ma zase chlupaty nohy
    NEKE
    NEKE --- ---
    Pomooc..moje nahatá kočka začíná chlupatit !!! Nevím jestli bude tak krutá zima a nebo je to tím, že můj přítel se asi zbláznil a pořád větrá a je u nas poměrně chladno. Ale moji čičině ktera byla uplně bez chlupu začal v oblasti ledvin růst plyšový povrch...a postupně se to spojuje i s ocasem.. Tohle jí nikdy na zimu nedělalo, máte s tím někdo zkušenost?
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: to samé u nás. nemá tedy konkrétně tenhle pelech, ale ze stejného materiálu spacáček a jak ho vášnivě muchluje a cupuje drápky, je to všude. Všude. VŠUDE !! :-)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    TERRYNKA: Cucky jsou všude a kocour zřejmě miluje pelech natolik, že je občas pozře a následně vyvrhne. :)

NEKE: Mohu taky doporučit Kik (textil-diskont), zde prodávají dětské dečky cca 1x1 za přijatelných 100 Kč. Nejsem si jistý jaký je to materiál, ale naší kočkou je vyhledávaný ... samozřejmě měkký.
    NEKE
    NEKE --- ---
    CABANNOS: tak přesně tohle jsem hledala..ale tehdy nenašla :( takže jsem improvizovala. Naší čičině se zavděčit pelíškem je totiž dost těžké. Drží se pořád v naší blízkosti a nejraděj by spala buď v posteli nebo zalezlá pod dekou na gauči. Právě tuhle měkounkou deku z mikroplyše mi rozškrábala, tak jsem koupila iglů a deku jí schovám vevnitř. Novou deku si už zničit nenecham, bud jí schovavam a nebo když chce jit kočka dovnitř ke mě tam jí odkryju vchod aby neškrábala.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: taky\ máte všude chuchvalce chlupů z té užasně měkoučké látky? :-)))
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE: Číča je naše, pelech je číči! :) Je to jeho posvátné území, pokud je naštvaný, tak si jde postěžovat do pelechu, v noci nespí nikde jinde a občas se nemazlí s nikým jiným! Je úžasně hebký a kocour oceňuje i kapsu, do které se může schovat. Jediná nevýhoda je, že je po půl roce již rozdrápaný ... Tady je na výběr ...

Heureka.cz - Vyhledávání Pelíšek pro kočky Adina
    http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Pel%C3%AD%C5%A1ek+pro+ko%C4%8Dky+Adina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam