• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    NEKE
    NEKE --- ---
    vůbec o kočkách nic nevěděl a neměl k nim žádný vztah...dneska je to jeho mazliček..a nadržuje jí před psem!! :D

NEKE
    NEKE --- ---
    SASH: kočičí oči :))
    SASH
    SASH --- ---
    "co je to tu za flame, to snad nemyslite vazne?"
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    fotky fotky fotky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SWATKA: na sfinxe z kapesnýho stejně neušetříš.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SWATKA: jo takhle. Nezlob se na mě, ale tak hloupí lidi, kteří mají pocit, že " holá srst - kočka hned něco chytne a umře" by neměli chovat žádné zvíře. Už jen pro tu neschopnost vyhledat si správné pravdivé informace. A už jen pro to, že jako argument mu chceš dát přečíst rady z nějaké auditka na nyxu.
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    hele mymu chlapovi se taky libej veliky a chlupaty kocky typu norska lesni a ja si stejne planuju casem poridit plesounka a vim ze ho bude mit stejne rad jako jakoukoliv chlupatou. to ze nekomu se neco nelibi jeste nemusi znamenat ze to nebude mit rad. stejnej rozdil mame ve psech, on co nejvetsi a nejchlupatejsi a ja radej hubeny s kratsi srsti. taky to neznamena ze by sme si kazdej vencili a krmily ty svy.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Kolik dalších kámošek si sem ještě asi zavolá na pomoc?...
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    OCTOPUSS: To ses teda projevil jako blbej vocas
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SWATKA: no z toho tvého prvního příspěvku to tak docela působilo.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SWATKA: Kolik ti je, 14? Líbímseti cézet je ----> tímhle směrem.

Fakt si tu kočku nepořizuj, leda až trochu dospěješ.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    SWATKA: A proč ne? Podle toho, co ten tvůj povídá, si ho s dovolením budu soudit, jak se mi zlíbí. Já mám kočky ráda nade vše, můj muž je má rád zrovna tak jako já a oba se o ně staráme stejnou měrou, máme jich pět. Nikdy bych si nepořizovala kočku s chlapem, který by argumentoval tak, jako ten tvůj. Ale já bych si nikdy nepořídila ani takového chlapa...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SWATKA: No není zač. Nemyslím si, že bys přítele tímhle přesvědčila a pokud nejste připraveni na to, že kočka, kterou si přivezeš domů a je bez problémů, se může jak mávnutím kouzelného proutku změnit v bezednou kasičku, není dobrý nápad si jí pořizovat. Pokud přítel nemá rád kočky, je tohle navíc extrémně pitomá volba plemene - málokteré jiné plemeno koček je tak mazlivé, kontaktní až vtíravé a jem u naprosto jedno, kolikrát ho ze sebe shodíš. To se mu líbit nebude.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TERRYNKA: To asi jo, ale osobně například nepochopím, jak může někdo kdo má rád kočky, chodit/žít s někým kdo ne. Tohle je resp. byla jedna z několika málo mých zcela zásadních a neprůchozích podmínek :P
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: Tak já ho používám deset let a dobrý, ale mě/mým micům zase nevyhovovalo nikdy silikagelové stelivo a kamarádka si ho nemůže vynachválit. Každému holt vyhovuje něco jiného :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MEANDER: A nebo tak.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TERRYNKA: Tak ať si místo kočky pořídí ještě jedno dítě, když mají málo starostí.
    Kočka je dost křehká hračka. Z věty "doma se přítel s semnou hádá že když si tu kočku pořídím tak mi hned chcípne a že to bude i měsíčně drahý" mi nepřipadá, že jakákoliv kočka si zaslouží něco takového.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: to očkování a kastrace vychází i levněji, pokud teda mají sphynxové stejné ceny jako chlupaté kočky.
    SASH
    SASH --- ---
    TERRYNKA: to jakoby dreveny? diky..to mam taky vyzkousene a moc mi nevyhovovalo
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SASH: Cat´s Best, vždycky ho vyhlídnu někde v akci, kupuju ten 40l pytel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam