• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes jsem v Diplomatu poprvé viděla sphynxe naživo, a zamilovala jsem se. Oni ani nemají packy, oni mají ručičky a nožičky! A ty ksichtíky! Krása.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    1MALALISTICKA: myslím, že žije v přesvědčení, že jeho posláním na tomto světě je být krmen a mazlen, takže je mu ve výsledku dost jedno, kdo tak činí :-))
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Tak Nik od ID Terrynka zdraví z nového domova, je to pěknej nenažránek a neposeda, ale mazlí se, spal mi v nohách postele a tak nějak se nezdá, že by přesun do nového domova nesl špatně. Až uvolním místo na foťáku a podaří se mi tu tryskomyš vyfotit tak vás pozdraví osobně.
    CORIM
    CORIM --- ---
    Nezapomente - ted o vikendu je vystava v Diplomatu na Praze 6

OPI
    OPI --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: Vzhledem k tomu, že čtyřicetilitrový pytel máme zhruba na rok a čtvrt, mi to žíly nerve :-)
    Mě bohužel bentonitová steliva smrdí, Cat´s best ne, což je pro mě hlavní aspekt.
    NEKE
    NEKE --- ---
    Mě tedá připadá dost ulítlý dávat za něco do čeho kočka kadí tolik peněz. Já kupuju Molly 10 kg za 99,- a v akci i za 60,- prodávaj ho v interšpáru http://www.zkracovatko.cz/Tj5Ydo A nejvíc spokojenost...Je skoro bezprašné, krásně pohlcuje pachy, hrudkovatí i kdyz na se na stejné místo vyčůrá víckrát. A kočku nešpiní. I když to nesplachuju do WC tak za tu cenu je to bezkonkurenční.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Cat´s Best, už léta letoucí
    OPI
    OPI --- ---
    CISTICZ: my máme Brit care ultra fresh.....ale teda do WC ho nesplachuju :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CABANNOS: jojo, to jsem z toho taky nadsenej, uz jsem 40litru do wc splachnul ;)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    CISTICZ: Používáme právě Cat's Best. Nedokážu však posoudit, jestli kocoury nějak dráždí, používáme ho od počátku. Velkou předností je, že jde splachovat do WC.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    ahoj, mam dotaz, co pouzivate jako kockolit pro svy koznatce? prave mi dosel cat's best ökö plus, a mozna bych zkusil nejaky jiny, zda se, ze kocka se dost skrabe. dik za radu
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LADY_LEIA: Napsala. Reakce zatím žádná. Snad se alespoň stydí.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    TERRYNKA: Napsalas ji aspon, co si o ni myslis? Ja bych asi neodolala.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: (a ta lhůta je šest týdnů :-) )
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    vezme si ho jedno místní id, takže o fotky nepřijdete ani vy, ani já a mám sychr, že se bude mít královsky :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Paní je mrcha, rozhodně jí ho vracet nebudu.
    Už má novou paničku, ve čtvrtek se stěhuje
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: vy ho máte měsíc? v zákoně je určitě nějaká lhůta pro vrácení zvířat myslím bez důvodu do 14 dnů jako jakékoliv jiné "zboží" a při tzv. skrytých vadách určitě déle a tohle si myslim že by prošlo, prostě vám záměrně zatajila nějakou informaci která je dost podstatná....ale teda zas nevim jestli je lepší vracet to někomu takovému anebo radši prodat dál noo....je to škoda, je moc pěkný
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: já bych nedbale zabalila uzenou makrelu a poslala jí to poštou ;)
    Je to škoda, zbytečné trápení pro všechny včetně kocoura.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam