• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    dejte sem nejake fotky pro nas hladove fanousky bez nahate kocky :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ATUARFIK: ano a když na těch rukách roztáhnou prsty, krdyž po něčem šmátrají, vypadá to, jako by měli na konci packy přirostlou malou chobotnici :-)))
    FLOE
    FLOE --- ---
    CORIM: Je to mozne, ja ten rozdil mezi nima nepoznam. Vedle meli jeste, nevim jestli stejna chovatelka, krasneho zrzaveho Devon Rexe, ten byl k umackani taky, jak koukal z te kukane.
    CORIM
    CORIM --- ---
    ATUARFIK: Sphynx jsou fajn, ale uplne totalne bozsky je ten donsky sphynx.

FLOE: To byla urcite pani Yakovenko - a to nebyl klasickej sphynx, ale donskej sphynx.
    FLOE
    FLOE --- ---
    LADY_LEIA: Jako ja ji plne chapala, nevadilo mi to, ale bylo to cely takovy srandovni nez mi ho pujcila, byl zabalenej v dece jak mimino a nechal se tak chovat, jen mu koukal oblicej :D Na to nejsem zvykla jak mam asocialni vopice :]]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    FLOE: tomu vydesinfikovani rukou se nedivim. Byt tam s kockou, taky bych to asi po lidech chtela. Sice by ty kocky mely byt zdrave, ale jeden nikdy nevi. Ja jsem prave tenkrat taky od te kocky vubec nechtela odejit :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    LADY_LEIA: Bud rada, mne ho dala jedna ruska hladit, sice sem si musela nejdriv vydesinfikovat ruce, ale hladila bych ho tam dve hodiny :]]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ATUARFIK: necouhala ani spicka ucha! :)) Na minule vystave jsem byla uspesnejsi, to jsem si nahatku i hladila a pani chovatelkou jsem si moc prijemne popovidala :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LADY_LEIA: Ovšem čouhaly-li uši, viděla jsi tak 30% zvířete! :)
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ATUARFIK: jsi mela stesti. kdyz jsem tam byla ja, byli vsichni sphynxove zalezli az po usi v peliskach. a to jsem je byla zkontrolovat asi 3x :)
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Tady se vcera vyhrival :)

IMG_20130216_200709.jpg (957551 B)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SNIPERCZ: Jeden si tam zrovna soustředěně oblizoval drápky - to bylo, jak když si francouzská šlechtická stařena dělá manikúru.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Teď jsme doma konečně vyřešili problém značkování, i když teď máme po bytě asi osm misek s granulema :))
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    ATUARFIK: Neumíš si představit co to doma dokáže udělat, u nás to není koucourek, u nás je to chlapeček :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes jsem v Diplomatu poprvé viděla sphynxe naživo, a zamilovala jsem se. Oni ani nemají packy, oni mají ručičky a nožičky! A ty ksichtíky! Krása.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    1MALALISTICKA: myslím, že žije v přesvědčení, že jeho posláním na tomto světě je být krmen a mazlen, takže je mu ve výsledku dost jedno, kdo tak činí :-))
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Tak Nik od ID Terrynka zdraví z nového domova, je to pěknej nenažránek a neposeda, ale mazlí se, spal mi v nohách postele a tak nějak se nezdá, že by přesun do nového domova nesl špatně. Až uvolním místo na foťáku a podaří se mi tu tryskomyš vyfotit tak vás pozdraví osobně.
    CORIM
    CORIM --- ---
    Nezapomente - ted o vikendu je vystava v Diplomatu na Praze 6

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam