• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    CORIM
    CORIM --- ---
    OPI: Ehm ... je pravda, ze nemam nahate kocky - ale cisteni usi jsme vyresili tak, ze ja je nebudu kousat a oni mne nebudou skrabat a nechaji si vycistit usi :D
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    OPI: Je s nimi zábava. My máme zase problém s koupáním pana Růžového. De facto se poprvé koupal u nás na pěti měsících a byl to zážitek. Je hubený a děsně mrštný, navíc namydlený je kluzký. V neposlední řadě je děsně hlasitý, takže koupání je zážitek i pro sousedy! :)
    OPI
    OPI --- ---
    CABANNOS: já ji beru do velké osušky rovnou z vany ale stejně mi ta potvůrka vyleze, ještě to nemám vychytané tak to kolikrát dopadne že jedno ucho čisté a kočka za gaučem :D
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    OPI: Kočku zabalíme do deky, to za prvé, pak nehrozí drápky! :) Jinak je to kombinace "rozpouštědla" a pak trpělivě tampóny a štětičky do uší.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ja kocoura zamotam do deky aby couhala jen hlava a pak to jede jako po masle
    OPI
    OPI --- ---
    CABANNOS: ta světlá má krásně čisté ouška, to nám se asi nikdy nepodaří..čím čistíte? já vyčistím tak půlku a pak ji musím pouštět jinak mi hrozí drápky všude po obličeji, no a zbytek vyčistí pes :)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---

ISCH
    ISCH --- ---
    TERRYNKA: Už ho i hnusná a zlá teta vykoupala, vyčistila drápky a uši. Ale ta samá hnusná teta donesla granule a hřeje, takže se to vlastně vynulovalo :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    1MALALISTICKA: Zdá se, že území anektoval zdatně :-)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Trochu se zpožděním házím teroristu převlečeného za tulícího se kocourka...

SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CORIM: Jj.
    CORIM
    CORIM --- ---
    CISTICZ: Teda fuj - co ty chlupaty nohy za holym sphynxem?!?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    ATUARFIK: ta manikúra je sranda no a já mám ještě k tomu takového psa že si ji dělá taky každý den...ještě se mi to nepovedlo natočit ale máš vidět když sedím na gauči, vpravo pes který si dělá manikúru, vlevo kočka která si dělá manikúru, no je to prostě zážitek...
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    kdyz se tu tapetuje, sorry za velikost

SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam