• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    ATUARFIK: ta manikúra je sranda no a já mám ještě k tomu takového psa že si ji dělá taky každý den...ještě se mi to nepovedlo natočit ale máš vidět když sedím na gauči, vpravo pes který si dělá manikúru, vlevo kočka která si dělá manikúru, no je to prostě zážitek...
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    kdyz se tu tapetuje, sorry za velikost

SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    dejte sem nejake fotky pro nas hladove fanousky bez nahate kocky :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ATUARFIK: ano a když na těch rukách roztáhnou prsty, krdyž po něčem šmátrají, vypadá to, jako by měli na konci packy přirostlou malou chobotnici :-)))
    FLOE
    FLOE --- ---
    CORIM: Je to mozne, ja ten rozdil mezi nima nepoznam. Vedle meli jeste, nevim jestli stejna chovatelka, krasneho zrzaveho Devon Rexe, ten byl k umackani taky, jak koukal z te kukane.
    CORIM
    CORIM --- ---
    ATUARFIK: Sphynx jsou fajn, ale uplne totalne bozsky je ten donsky sphynx.

FLOE: To byla urcite pani Yakovenko - a to nebyl klasickej sphynx, ale donskej sphynx.
    FLOE
    FLOE --- ---
    LADY_LEIA: Jako ja ji plne chapala, nevadilo mi to, ale bylo to cely takovy srandovni nez mi ho pujcila, byl zabalenej v dece jak mimino a nechal se tak chovat, jen mu koukal oblicej :D Na to nejsem zvykla jak mam asocialni vopice :]]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    FLOE: tomu vydesinfikovani rukou se nedivim. Byt tam s kockou, taky bych to asi po lidech chtela. Sice by ty kocky mely byt zdrave, ale jeden nikdy nevi. Ja jsem prave tenkrat taky od te kocky vubec nechtela odejit :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    LADY_LEIA: Bud rada, mne ho dala jedna ruska hladit, sice sem si musela nejdriv vydesinfikovat ruce, ale hladila bych ho tam dve hodiny :]]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ATUARFIK: necouhala ani spicka ucha! :)) Na minule vystave jsem byla uspesnejsi, to jsem si nahatku i hladila a pani chovatelkou jsem si moc prijemne popovidala :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LADY_LEIA: Ovšem čouhaly-li uši, viděla jsi tak 30% zvířete! :)
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ATUARFIK: jsi mela stesti. kdyz jsem tam byla ja, byli vsichni sphynxove zalezli az po usi v peliskach. a to jsem je byla zkontrolovat asi 3x :)
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Tady se vcera vyhrival :)

IMG_20130216_200709.jpg (957551 B)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SNIPERCZ: Jeden si tam zrovna soustředěně oblizoval drápky - to bylo, jak když si francouzská šlechtická stařena dělá manikúru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam