• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    OPI: u nas to bylo za hodinu hotovy a uz byla probrana, dostala vnitrni stehy, takze se vstrebaly a nemusely jsme na vytahovani a nic ji tam nezlobilo, nemela ani limec, ani oblecek
    FLOE
    FLOE --- ---
    OPI: Spis nechat a prijet pro ni, musej ji vzbudit. Nevzbuzenou kocku si v zadnym pripade neber.
    OPI
    OPI --- ---
    mám dotaz, jak dlouho trvá kastrace? jako jestli si na to počkám nebo ji tam budu muset nechat a přijet pro ni až za pár hodin?díky
    OPI
    OPI --- ---
    áááá tak zrovna včera mi to šlo pěkně, číča byla možná trochu unavená tak jsem to měla snažší, pes spal takže neotravoval a já ji pěkně vykoupala, zabalila do největší osušky a zkoušela vytahovat jednu pacičku po druhé a stříhala drápky a čistila její plachty :)....párkrát to sice zkusila jakože úprk v nečekaném okamžiku ale nakonec se vše podařilo a jakmile jsem ji vysvobodila z osušky tak zůstala sedět, asi se jí to tentokrát líbilo :)
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: jo však to jsem taky pochopila hned po několika týdnech :), ale i s těma dlouhýma mi byt neničila, spíš mám strach aby neublížila sama sobě
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI: to ti řekla pěknou blbost...kočka v bytě drápky vůbec nepotřebuje. Ba naopak stříhání drápků beru jako povinnost uz s ohledem na interiér bytu. Pokud má číča ostříhaný drápky, nemá potřebu si je brousit a ničit ti tak byt.
    OPI
    OPI --- ---
    mě bylo řečeno že drápky střihat nemusíme pokud nebudeme chodit na výstavy ale po tom co se číča při jemném podrbání škrábla třeba hned vedle oka tak jsem dostala strach a radši jsem je začla zastřihávat....
    a to řvaní bych fakt někdy chtěla slyšet, vůbec mi to k nim nejde dokupy :)
    SASH
    SASH --- ---
    OPI: tak to si stastnej clovek, moji oba ufounci umi zarvat z plna hrdla :D obcas se divim, ze si jeste neprisli stezovat sousedi :]]
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    NEKE: Jo, to Wizí dělá taky. Zvyknul jsem si na to, taky ho pak kousnu.
    FLOE
    FLOE --- ---
    NEKE: Jestli se otira jakoby dasnema, tak si te znackuje. Vypousti tim nejaky hormony nebo neco takovyho :]
    NEKE
    NEKE --- ---
    když už jsme u těch kočičích projevů...setkal jste se někdo s okusováním jak já říkám " z vášně" ? Moje kočka když se mazlí a je to takový to nucený mazlení kdy se rozplývá blahem tak si kolikrát o mě opře pootevřenou tlamičku a jakoby naznačuje kousání (takové štípání, nebo jako by si masirovala dásně) nemám to ale ráda protože i když to na začatku vypadá nevinně tak pak z ničeho nic kousne silněji a když je to třeba do klíční kosti tak to dost bolí. šíleně se leknu. No a můžu jí okřikovat vysvětlovat nebo jí pak už i plácnu přes zadek a ona se vždycky tak podívá jakože "co je?? vždyť já tě miluju :D ) co s tím?, nikdy sem to u jiný kočky neviděla..
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Mám celkem grif na zabalení vetřelce k znehybnění z časů, kdy syn byl mimino. Takže micoida znehybním dekou, že řve je mi celkem šumák a proti kousání u tý naší trubky hodňoučký stačí pohrozit prstem a ona nekousne. Oddrápkovávání jí moc neva, u bagrování humáče z uší naznačuje, že kdyby mohla, rozsápala by mě na kousky, ale ne že b jí to bylo něco platný :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    taky balím buď do deky nebo do osušky. Vytahuju packu po pacce a pak uši. Řve u toho jak tur a tvaří se jak kakabus navíc u drápků se mě snaží kousat tak jí zakryju i hlavu a je to :D (zakryju myslím tak že ji přehodím přes hlavu kousek osušky aby neviděla kde mám ruku a nevěděla kam kousnout :)
    OPI
    OPI --- ---
    CABANNOS: ono to umí dělat i nějaké hlasité zvuky?? ta moje jen tak slabounce mňouká a když se jí něco nelíbí tak mňouká stejně hlasitě jen víckrát po sobě..jiný zvuk jsem za ty 3 měsíce nezaregistrovala :)
    CORIM
    CORIM --- ---
    OPI: Ehm ... je pravda, ze nemam nahate kocky - ale cisteni usi jsme vyresili tak, ze ja je nebudu kousat a oni mne nebudou skrabat a nechaji si vycistit usi :D
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    OPI: Je s nimi zábava. My máme zase problém s koupáním pana Růžového. De facto se poprvé koupal u nás na pěti měsících a byl to zážitek. Je hubený a děsně mrštný, navíc namydlený je kluzký. V neposlední řadě je děsně hlasitý, takže koupání je zážitek i pro sousedy! :)
    OPI
    OPI --- ---
    CABANNOS: já ji beru do velké osušky rovnou z vany ale stejně mi ta potvůrka vyleze, ještě to nemám vychytané tak to kolikrát dopadne že jedno ucho čisté a kočka za gaučem :D
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    OPI: Kočku zabalíme do deky, to za prvé, pak nehrozí drápky! :) Jinak je to kombinace "rozpouštědla" a pak trpělivě tampóny a štětičky do uší.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    ja kocoura zamotam do deky aby couhala jen hlava a pak to jede jako po masle
    OPI
    OPI --- ---
    CABANNOS: ta světlá má krásně čisté ouška, to nám se asi nikdy nepodaří..čím čistíte? já vyčistím tak půlku a pak ji musím pouštět jinak mi hrozí drápky všude po obličeji, no a zbytek vyčistí pes :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam