• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Čím mydlíte svoje "plešouny"? Staršímu se začal maz "zažírat" do kůže a nejde moc umýt ...
    LIQUORBRAND
    LIQUORBRAND --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    BIGDEMENCE
    BIGDEMENCE --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    a jeste jedno neprofi ode me aneb "koukej co to tamhle je"
    SASH
    SASH --- ---
    taky od id mizuki

SASH
    SASH --- ---
    MLUFFY: ti maj taky krasne nasrany obliceje :D to na nich uplne miluju
    OPI
    OPI --- ---
    MLUFFY: skoro to vypadá jako by ty kérky byly na těch čičinách :)
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    akorat Anda je takovej malej zloun, zas se tvari jak kakabus :]]]
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    love
    SASH
    SASH --- ---
    foto od id mizuki
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TERRYNKA: kocka ma vyssi teplotu tela, takze ji urcite nehrejes, ale chladis, ne? ;-)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    TERRYNKA: Je to tak, kočkové jsou dopoledne zcela autonomní, bez ohledu na to, zda je či není někdo doma, nicméně s blížícími se Bořiči mýtů na DC už vyhlížejí strategické pozice na mazlení, otírání se a ve Wizího případě i okusování vhodného dostupného dvojnožce.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Pracuji z domova, takže vidím, že kočka celé dny chrní a probírá se odpoledne a navečer, kdy jsme tu všichni. Dopoledne o ní nevím vůbec, je zachrutá pod dekou v ložnici, akorát mě ráno, když vstávám, seřve, že lezu z pod deky a nebudu hřát, ale ona pokračuje v nečinnosti. Takže bych to s nutností mít kočku ve více vydáních neviděla tak ostře. Ale ! Důležité je věnovat se jí, když ona chce - na Ufo přichází mazlící čas kolem páté a to je neskutečně neodbytná. Stane se z ní Mic Nesklepatelný oblažuje nás všechny, neví, s kým se zběsile mazlit dřív. Pokud bychom jí neposkytli tyhle mazlicí chvilky, jsem přesvědčená o tom, že by tím trpěla.
    FLOE
    FLOE --- ---
    NEKE: Jasne, ale tady jde o to, ze zjevne nechce zvire, ktery by Sphynxovi stacilo, takze je odpoved jasna, tak i tak zejo.
    OPI: Nejde o to ze se nesnese, ale ze to ty kocce nebude stacit. Kocce staci jina kocka a nebo pes, se kterym si sedne. Zkratka at setri, jinak je to dle me fakt kravina.
    NEKE
    NEKE --- ---
    FLOE: tak někdo dělá standartně 8 hodinovky a někdo dělá 12ti i 16ti hodinovky. V tom si myslím že je zásadní rozdíl . Pokud je někdo v práci jen 8 hodin tak to zvířata dma samy zvládnou. Nejsem zastáncem toho že sphynxe může mít jen člověk co sedí doma na zadku a nehne se z domu ;) A taky si nemyslím že bych měla doma nezávislej kus ;) Jen vím to co dělaj dopoledne..spí..ať už jsem nebo nejsem doma a určitě neblázní.

OPI: neboj, tady se nikdo nehádá ;)) moje kočka se se psem třeba vůbec nebaví, nemazlí se ani spolu nespí. Jen prostě spolu sdílejí domácnost, ale myslím že jeden i druhý je rád že tam jsou spolu. A podle mě jim je jedno jestli během dne co spí tam s nima jsem nebo nejsem- prostě spí :). Už si zvykli probrat se až odpoledne když se vrátíme z práce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam