• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Avokáda je potřeba hlídat, jsou určitě zákeřná !
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: my sice nemáme takový pěkný huňatý pelíšek ale poloha podobná :)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Výbornej nápad...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Tchánova půda vydávila sadu dvou dek a futrálu na polštář. Cedulka udává, že se to jmenuje "Beránek" a ač je to umělina, je to neuvěřitelně mazlivé. Futrál na polštář je k ničemu, věnovala jsem ho tedy slečně Ufo. Zdá se, že do parapetu, na který jsem jí ho umístila, zapustí kořeny :-) Velice šťastný Mic :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TERRYNKA: mi neco pripomina ;)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Sleeping with alien
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Aristokrati
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    NEKE
    NEKE --- ---
    No zvládáme to přetrpět...sprchování mám i s protivným okomentováním, a když mám náladu si s koupáním vyhrát tak jí napustím lavor a může si v tý teplý vodě sedět tak je to prý docela fajn, že když jí k tomu ještě trochu podrbu tak i přede, ale kdyby mohla tak by hned nenápadně odešla. Muka jsou ovšem v momentě kdy jí zabalím do osušky a čistíme ouška a drápky,,,
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ufo trpi celkem klidne, lec hlasite. Z umyvadla se snazi odchazet nenapadne pomalu, odvazana z toho rozhodne neni.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SNIPERCZ: Je to skoro urban-legend! Ani jeden z našich kocourů to vyloženě nevyhledává. Jeden to trpí a ten druhý tím trpí. Je to však s každým koupáním lepší. Musí si zvykat.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Jak to mají ty vaše potvůrky s koupáním? Ten náš mrňous má k vodě vysloveně odpor a to se prý sphynxům koupání líbí :))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    CABANNOS: dětské mýdlo, libovolné, v kostce, ne gel. A žádná houby, hadřík, prostě namydlím rukama. U Ufonky to nese nejlepší výsledky.
    SASH
    SASH --- ---

OPI
    OPI --- ---
    OPI: sorry za velikost, neumím zmenšovat
    OPI
    OPI --- ---
    mobilovka

NEKE
    NEKE --- ---
    SASH: tak my si ujíždíme na dětských motivech :D pro kočku máme jahodu a pro kobylu mám zase ve tvaru koníčka
    SASH
    SASH --- ---
    CABANNOS:
    NEKE: taky tak, johnsons baby a klasicka houbicka na nadobi (tou jemnejsi stranou ovsem) a jedem :]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam