• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI: no nevím s tím větrákem..sphynx v průvanu taky není nejlepší nápad...moje kočka by trpěla..vždy jí z toho slizí oči když ho doma v létě zapnem..a nenechala bych jí ho zapnutý v místnosti 8 hodin v kuse...
    OPI
    OPI --- ---
    1MALALISTICKA: teď mi kámoška poradila ať zkusím pořídit větrák že to je super že se pak okno nemusí otvírat vůbec a přitom zůstává dobrý vzduch...takže to asi zkusím...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    OPI: A jako jasně že můžeš mít přízemní kočku, ale náhoda je blbec a prevence je základ. Neriskovala bych to.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    OPI: jistě že nezabrání... Ale se síťkou si můžu dovolit otevřít okno normálně-neuškrtí se, ani nezdrhne.
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: na všechny možné strany
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: průlizkou se prolízává skrz ? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: to je dokonalé, jak často se holíte? :)
    OPI
    OPI --- ---
    1MALALISTICKA: právě že síťka nezabrání tomu aby se tam přiškrtil když je okno na ventilačku, jen tomu že z toho okna neuteče...a já mám podobně jako NEKE přízemní číču která na to okno fakt neleze takže to asi budu muset risknout a doufat že tam nepůjde nic zkoumat...od pátku máme doma novou průlizku tak momentálně zkoumá nejvíc ji
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    1MALALISTICKA: to je vůl..
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Lysáči odpočívají

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Tak jen tak mimochodem kocour právě skočil ven z okna a zpátky se snažil dostat přesně tak, aby se udusil na ventilačce.... Takže ať žije síť do okna, zítra jí jdu sehnat
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Jak říká Terrynka. Můj Nik sedává věčně na otevřené okně i když je jen na ventilačku a čučí ven. Asi dvakrát jsem ho chytala za zadek, když už skoro skákal ven. Takže okna jsou vždy zavřená, když nejsem doma.
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    TERRYNKA: segra takhle asi pul hodiny zachranovala svýho kocourka (sice chlupatýho, ale to je v týhle chvíli jedno) z ventilačky. Našla ho tam napresovanýho, buh ví jak tam trčel dlouho. Prej to byl hroznej boj. Byla přesvědčená že musí mít rozdrcený vnitřnosti. Aby to mohla otevřít musela to ještě trochu přivřít, jenže on už tam byl tak napresovanej že to nešlo. Nakonec ho nějak dostala ven bez následků, ale měl na mále.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NEKE: Tak třeba Nik, kterého ode mě má MaláLištička, je tvor výškový. Navíc všechno je jednou poprvé. Fakt, že se už nějaká ta kočka ve ventilačce uškrtila, ukazuje, že to není obava úplně od věci, ale každý svého štěstí strojvůdce, že :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    TERRYNKA: sphynxové jsou docelá přízemní kočky...aspoń u té mojí neregistruju že by měla potřebu lézt do stísněných prostorů...a zase vidět hned vše tak tragicky..tak bych tam nesměla s ní nechat ani psa, ani misku plnou vody aby se náhodou neutopila a musela bych mít zacpaný všechny zásuvky aby mi do ní náhodou nestrkala packy.

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TEMSTEAG: Něco kvalitního a skutečně pro koťata. Kamarádka teď řešila kotě s neutuchajícím průjmem a bylo to špatnými granulemi. Koukni na parametry, které má mít žrádlo pro sphynxe, mívají citlivá bříška a dík odlišnému metabolismu (odlšnému od koček s chlupy) mají specifické požadavky na složení krmiva. A vařenými kuřecími krky, například, nic nezkazíš :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Ad okna - já bych to neriskovala. To, že tam kočka dosáhne sotva packou, neznamená, že nemůže mít ten debilní nápad zkusit tam vyskočit. Poletí kolem něco jedlého a průser je hotový. Plastová okna kloužou, kočka nezatne do rámu drápy, ujede jí to a chytí se přesně krkem za to véčko pootevřené ventilačky. Zadníma na kluzkém povrchu může hrabat jak chce. Rozhodně se nebude škrtit jen chvilku....
    OPI
    OPI --- ---
    TEMSTEAG: moje taky miluje když příjdu z obchodu zmuchlám účet a hodím na zem, jinak takové ty štěrkací myšičky a tak a krmíme brit care kitten
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    TEMSTEAG: ta moje zboznuje zmuchlanej papir do koule :) pekne ho aportuje
    krmil jsem ji royal canin kitten
    TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    ahoj, cim jste krmili kotatka? Za 14 dni mam tuhle slecnu doma!:) A taky nejake vychytavky, co maji radi? Hračky etc:) Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam