• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    1MALALISTICKA: Já bych se šla dívat sem... http://www.ufosightingsdaily.com/
    Každopádně skvěle, že jste ho našli tak rychle, jen škoda, že už nemám na zdi plešouna. :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TERRYNKA: V jiném audítku mi někdo odepsal,že by taky volal policajty, kdyby tohle potkal...:D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Blbeček. Snad si tu paniku bude pamatovat.
    Nicméně vzhledem k tomu, že to dobře dopadlo, mě docela baví představa, jak se asi tvářil ten, kdo ho nalezl. "Ty vole co to je?!?!" :-))))
    ISCH
    ISCH --- ---
    CABANNOS: Vzal to o cca 4 vchody dál. Nevíme, jak to bylo přesně, ale vzhledem k tomu, že každej vchod považuje za "svůj", tak tam asi při průzkumu zalezl a řval jak zjednanej... Odchytila ho odchytovka, nejspíš přivolaná policí. Pokud ho tam našla nějaká babča, podle který je kočka jedině mourovaná (a teda hlavně chlupatá), tak se mohla i bát, že mu něco je, že.
    Takže jsme se večer ještě projeli do Dolních Měcholup.
    Ale hlavní je, že ten tydýt je doma - má trochu odřenej čumák a podezřele se lísá.

Jen tak mimochodem - obíhali jsme ulice okolo (než kamarádku, se kterou Liška mluvila, napadlo zavolat právě cajty) - každá jinde. Lištička se prý kolemjdoucích ptala: "Neviděli jste šedýho kocourka?" "Ne, ne, bohužel." "A nemá chlupy!" "?! Tak to fakt ne."
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Jak daleko utekl?
    ISCH
    ISCH --- ---
    1MALALISTICKA: uz ho mame, xichtika :+)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Ztratil se mi kocourek Nico, otevřel si špatně zavřené okno a cca v 16:00 utekl někam po Holešovicích
    na Fb jsem dala status s tel číslem, tak kdyby byl někdo ochotný sdílet i když ho nemám v přátelích, tak to najdete na mojí zdi Hana Liška Baslová
    Děkuju moc!
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI: spousta věcí se dá taky naučit..Gala třeba ví že na okno v kuchyni nesmí, párkrát tam poshazovala kvítka tak dostala na prdel. A už tam nechodí. Vyvaluje se jen na okně v obýváku, tam má na parapetě i deku (opaluje se tam) Ale ta škvíra z ventilačky jí nic neříká. Letos ještě do okna přibyde síťka. Ale ventilačky otevřené nechávat budu..v tom podkrovním bytě by se mi zvířata asi uškvařily. Gala do toho kuchyňského okna možná neleze i proto, že jsem květiny posunula dopředu na okraj parapetu a ona by tam neměla jak vyskočit..
    OPI
    OPI --- ---
    NEKE: mi se dělá z větráku taky blbě ale když je to takový ten velký na stropě tak pohoda....no uvidim, nevim jak to řešit jinak...zatím otvírám okno v kuchyni kam se číča chodí pouze napít ale až příjde pořádné horko tak nevim...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    No spíš větrák sice cirkuluje vzduch, ale čerstvější ho neudělá. Zlatý otevřený okno
    NEKE
    NEKE --- ---
    OPI: no nevím s tím větrákem..sphynx v průvanu taky není nejlepší nápad...moje kočka by trpěla..vždy jí z toho slizí oči když ho doma v létě zapnem..a nenechala bych jí ho zapnutý v místnosti 8 hodin v kuse...
    OPI
    OPI --- ---
    1MALALISTICKA: teď mi kámoška poradila ať zkusím pořídit větrák že to je super že se pak okno nemusí otvírat vůbec a přitom zůstává dobrý vzduch...takže to asi zkusím...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    OPI: A jako jasně že můžeš mít přízemní kočku, ale náhoda je blbec a prevence je základ. Neriskovala bych to.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    OPI: jistě že nezabrání... Ale se síťkou si můžu dovolit otevřít okno normálně-neuškrtí se, ani nezdrhne.
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: na všechny možné strany
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: průlizkou se prolízává skrz ? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: to je dokonalé, jak často se holíte? :)
    OPI
    OPI --- ---
    1MALALISTICKA: právě že síťka nezabrání tomu aby se tam přiškrtil když je okno na ventilačku, jen tomu že z toho okna neuteče...a já mám podobně jako NEKE přízemní číču která na to okno fakt neleze takže to asi budu muset risknout a doufat že tam nepůjde nic zkoumat...od pátku máme doma novou průlizku tak momentálně zkoumá nejvíc ji
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    1MALALISTICKA: to je vůl..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam