• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KYKUSE: někteří lide neprepocitavaji vse na penize, je jich fakt malo ale jeste jsou a MOZNA jsem na ne narazila i ja
    Máš vůbec nějakou - JAKOUKOLI - představu, na kolik vyjde péče o kotě od narození až do věku vhodného k odebrání od kočky? A to vůbec nemám na mysli "značkovou" kočku, kde jsou extra náklady v řádech násobků.

Čtyři tisíce za Sphynxe včetně dopravy ze Španělska? Nechceš koupit zlatou cihlu? Nemám pro ni využití, a nejsem kapitalistická svině odírající svět, takže jen pro tebe za 10000Kč.
    TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    KYKUSE: Vis jakou spolecnost pouziji? Zavolej te spolecnosti a mas to.:) Jinak mi prijde teda hoodne divne, ze ji dopravi takrka do druheho dne. Pochybuju, ze zaplati koteti letenku.
    Chtela sjem pridat vice obrazku,ale jsem moc lina na zmensovani, takze jen jeden. Pepper Pepperoni mesic doma:)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    EVILMIND: "objevi problem" toho se take bojim a proto delam vse abych se tomu vyvarovala. Castku predem nechteji, zatim :)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    MAR_TINA: to je tvuj nazor... kdybych tu mela psat vse co jsme zjistovali tak by to bylo na knihu a nikoho by to nezajimalo. Vse se ukaze zitra.... někteří lide neprepocitavaji vse na penize, je jich fakt malo ale jeste jsou a MOZNA jsem na ne narazila i ja. Mozna to je podfuk, ale zatim jsem do toho investovala jen par emailu a tak co muzu ztratit.... treba neprijedou... treba privezou jine nez je na fotce... treba bude nemocne a td ale to je vse TREBA....!
    Uz jsem se dohodla s jednou znamou veterinarkou ze bude se mnou u prevzeti (maximalne dame spolecnou snidani)...uz ted je mi jasne ze napises ze zde na miste nemusi vse poznat... Ale kdo neriskuji nic nema...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muj tip je, ze se "objevi problem", a bude po tobe chtit nejakou malou castku predem (pokud se tak uz nestalo)
    nasleduje pak dlasi problem, a goto1... ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KYKUSE: myslím si, že jsi naprosto nezodpovědná a naivní.

Palce sice držet můžu a fakt se modlím, aby to dobře dopadlo. Protože to smrdí fakt hodně. Ta částka nedá ani součet potřebných testů, očkování a přepravy.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    MAR_TINA: DEKUJI!!! Potrebuji ted podporu ;)
    Take se obavam, ale v kazdem emailu jsem se ptaka zda je to komplet ale majitelka porad psala i s dodavkou. Pravda je ze je to spis adopce, protoze nas hodne vyslichali kdo jsme atd. a tak moooooozna sme nasli fajn lidi.... doufam a modlim se ;)

Ted koukam po netu jak diva, ale jelikoz to beru 50:50 (stale se mi tomu nechce verit) tak ted obvolavam zname zda mi pujci aspon prepravni tasku a zatim vse improvizuji ... pokud zitra dorazi tak to hned rozjedu ;)

uvitam radu kde co sehnat...

A diky ze mi drzis palce :)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    MAR_TINA: To mam v planu ale kocka ma pas a vse potrebne pravda je ze preprava zvirat ze zahranici je hlidana.
    OPI
    OPI --- ---
    KYKUSE: snad to bude v pohodě, koukám jak puk teda že ses pustila do objednání z jiné země když jich je i u nás plno ale i tak držím palce...ale bacha aby na tebe nevybalili dalších 200euro za dopravu :D
    jinak vše pro kocourka se dá objednat do 24hodin z netu když nemáš čas
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KYKUSE: hm. Vem to hned na veterinu, nech to vyšetřit a udělat všechny možné testy. Pár tisíc si připrav. A doufej, že to zvíře nemá některou z hrozných kočičích nemocí.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Dekuji vsem :)
    tak jsem sehnala kocourka z Barcelony za 175Euro :) chovna stanice tam rozprodava kotatka a tak zitra mi ho priveze nejaka agentura ;) jen doufam že to neni nejaky podfuk :( platba bude pri predani tak snad zadna cihna ;)
    takze ted schanim vse kocici myslela jsem ze na to mam dost casu a najednou po x mailove komunikace napsali, ze agentura ji preda zitra rano. a pritom jsem si vybrala z kotatek dnes ve 3hod rano a najednou mi ted prisel email ze ke me dorazi zitra rano...nechce se mi tomu verit.
    Takže, pokud vse projde a neni to podfuk :( tak od zitra budu patrit mezi vas :D
    moc se tesim a co na nej rikate...

BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    KYKUSE: kanadští bývají i okolo 15k pokud nejsou už jako koťátka kastrovaná a mají PP
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: Jinak doporucuju precist si clanek:

Koťátko.net
    http://www.kotatko.net/index.php?view=koteSppNeboBez
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: 5k Kc je dobra cena za kote s PP na mazlika. A odpovida priblizne nakladum ktere ma chovatel s kotetem.
    OPI
    OPI --- ---
    KYKUSE: 5tisíc je krásná cena, to berte...přinejhorším jsou občas na internetu nabídky že někdo daruje starší kočku ale to bych asi neriskovala..
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Ahoj všem,
    s přítelem jsme se zamilovali do kanadské sphynx :-) je to opravdu krásná kočka :-)
    Teď shanime koťátko, ale všude nacházím inzeráty za 15;10;5 tisíc a to je pro nás hodně.
    Prosím neznáte někoho kdo je prodává levněji :-(:-( nebo nepřebývá vam jedno :-D
    předem moc děkuji za rady a pomoc.
    BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    Lišti: já vím, vím, bohužel
    BRUMLIK59
    BRUMLIK59 --- ---
    ano, Praha
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    BRUMLIK59: Ahoj, já bych ráda, ale od posledně jsem si pořídila taky kocourka a je dost nesnášenlivka na každé jin zvíře, takže bohužel...
    OPI
    OPI --- ---
    BRUMLIK59: já bych neřekla že je to o koťatech jen je to tak vtipně nazvané....asi Praha co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam