• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    tak uz ho mam doma :)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    OPI: diky, moc si toho vazim!!!!
    prisla jsem sem prave pro porozumeni a hlavne pro rady....
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KYKUSE: Jojo, nigerijští princové se rekvalifikovali.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    CORIM: presne tak. diky za příspěvek ;)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Takze, dopadlo to jak jste ocekavali... X emailu tvrdil ze platba je pri prevzeti, a najednou ze on zaplatil letištní poplatky a ja mam letenku a pak odstartuje... no prste dalsi sr... priloha letenka dost divny vzhled...
    No jo meli jste pravdu ale to "co kdyby nahodou" :D
    No rozhodne je to dalsi zkusenost do zivota a jeste jsem nic netratila ;)

zitra se jedu podivat k jedne chovatelce na Prahu 8 a v zaloze je jeste chovatelska stanice na Praze 1

Tak dam vedet. ;)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KYKUSE: toz... jak ten dovoz na dnesni rano dopadl, nevidim zadny fotky kotete? ;)
    CORIM
    CORIM --- ---
    Ciste technicka - existuje na FB a i jinde nekolik skupin pro posilani zvirat po celem svete. Nekdo to dela zadarmo, nekdo to dela za nejaky maly peniz. Takze v doprave ze Spanelska osobne nevidim problem. Spis bych videl problem v tom, ze bych nevidel originalni zdravotni testy rodicu.
    OPI
    OPI --- ---
    OCTOPUSS: nechápu proč se do ní pořád tak navážíš....já taky nejsem schopná ušetřit 5.000kč ale mám dvě zvířata a zatím jsem nikdy neměla problém s penězma...

KYKUSE: fakt ti fandím, nevím proč by číča měla letět letadlem...třeba má zrovna někdo z chovky cestu do ČR tak ti to pěkně vyšlo že nemusíš čekat třeba měsíc...každopádně dej vědět jak to dopadlo :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tak jinak. Kolik myslíš, že by tak teoreticky mohla stát letecká (!!!) přeprava zvířete (letenka plus kdovíjaký povolení), kterou zajišťuje třetí strana (další náklady)?
    Ale tohle nemá smysl, a upřímě doufám, že zítra žádný kotě neuvidíš, protože z toho co jsem tu zatím četl mám intenzivní pocit, že čtyři tisíce je pro tebe hodně peněz, a určitě bys z toho vyšla líp, kdybys je ušetřila.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    FLOE: To jsme dve ;) Rozhodne napisu bud budu za cvoka nebo za najivni kravu :) Kazdopadne oboje preziju.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    OCTOPUSS: Mam a neboj neni mi 14 ....? :D
    A dokazu pochopit ze clovek zije s partnerem co nema rad kocky ;) Dokonce znam par co toto pritel take rikal a jak donesla kotatko tak ho tak dostalo, ze se chlap jak hora promenil na cukrouse, ktery mu nosil srdicka atd. Proste 100lidi 100nazoru.

Proste se uvidi...

Nepotrebuji tu nic dokazovat... ale tohle mi fakt neda!!! Mati ma chovnou stanici FR. buldocku a pochybuji ze zacatky jsou tooolik cenove odlisne :D a hlavne jsem kdysi pomahala v kocicim utulku na Pankraci :D

Diky za nabidku cihly, ja ti nozna nabidnu super dovoz primo z Barcelony ;)

Nemam co ztratit !!!!!!!!!!
    FLOE
    FLOE --- ---
    To jsem na to zvedava, zni to tak silene, ze jestli to vyjde a bude vse v poradku, tak za prve hodne stesti a za druhe budu valit oci jak puk. Co znam chovatele, co prodavaji kotata do sveta, tak jako to de, ale ta cena me taky zarazila.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    TEMSTEAG: No nechame se prekvapit :D co se muze stat horsiho nez ze nedorazi :D
    Ja jsem se pripravila na co jsem mohla, veterinarka tu bude pritel pravnik take :) Tak uvidime ...

jinak moooooc hezka podobnou jsem mela vybranou ale ta uz byla zabrane nez jsem se rozhodla, stale jsem se ptala a dopisovala a vyber z 5ti klesnul na 3 ale nakonec jsme radi. Posilam tu co mi nekdo vyfoukl.
    taky jsem se divila ze do druheho dne ale pravda je ze v nekolika emailech se zminoval ze to jiz zarizuje a ptal se pro ktere to ma zaridit pro nas. pred hodinou mi poslal ze me spolecnost bude kontaktovat jakmile pristanou :)
    Rozhodne dam vedet ;) at tak nebo tak :( :)

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KYKUSE: někteří lide neprepocitavaji vse na penize, je jich fakt malo ale jeste jsou a MOZNA jsem na ne narazila i ja
    Máš vůbec nějakou - JAKOUKOLI - představu, na kolik vyjde péče o kotě od narození až do věku vhodného k odebrání od kočky? A to vůbec nemám na mysli "značkovou" kočku, kde jsou extra náklady v řádech násobků.

Čtyři tisíce za Sphynxe včetně dopravy ze Španělska? Nechceš koupit zlatou cihlu? Nemám pro ni využití, a nejsem kapitalistická svině odírající svět, takže jen pro tebe za 10000Kč.
    TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    KYKUSE: Vis jakou spolecnost pouziji? Zavolej te spolecnosti a mas to.:) Jinak mi prijde teda hoodne divne, ze ji dopravi takrka do druheho dne. Pochybuju, ze zaplati koteti letenku.
    Chtela sjem pridat vice obrazku,ale jsem moc lina na zmensovani, takze jen jeden. Pepper Pepperoni mesic doma:)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    EVILMIND: "objevi problem" toho se take bojim a proto delam vse abych se tomu vyvarovala. Castku predem nechteji, zatim :)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    MAR_TINA: to je tvuj nazor... kdybych tu mela psat vse co jsme zjistovali tak by to bylo na knihu a nikoho by to nezajimalo. Vse se ukaze zitra.... někteří lide neprepocitavaji vse na penize, je jich fakt malo ale jeste jsou a MOZNA jsem na ne narazila i ja. Mozna to je podfuk, ale zatim jsem do toho investovala jen par emailu a tak co muzu ztratit.... treba neprijedou... treba privezou jine nez je na fotce... treba bude nemocne a td ale to je vse TREBA....!
    Uz jsem se dohodla s jednou znamou veterinarkou ze bude se mnou u prevzeti (maximalne dame spolecnou snidani)...uz ted je mi jasne ze napises ze zde na miste nemusi vse poznat... Ale kdo neriskuji nic nema...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muj tip je, ze se "objevi problem", a bude po tobe chtit nejakou malou castku predem (pokud se tak uz nestalo)
    nasleduje pak dlasi problem, a goto1... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam