• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TEMSTEAG: skoda ze to neni zaostrany na tu natahujici se pracku :)
    OPI
    OPI --- ---
    TEMSTEAG: moje taky fňuká když se zavřu v koupelně ale umí si otevřít takže vždycky sedne na umývadlo a kouká na mě :D
    TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    Posledni dobou Pepper zacla desne rvat, kdyz se ja a nebo manzel sprchujeme. delaji vam to taky?:)

KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    CORIM:
    jj, je to kanadská Sphynx. me se libi vice :)
    CORIM
    CORIM --- ---
    KYKUSE: Je to klasickej sphynx, ze? Mne se vic libi donskej sphynx
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    jedna baletka ;)

KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    FLOE: Praha 8 :)
    papirak za 9000,- ale je zlaty ;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    KYKUSE: Odkud nakonec?
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    tak uz ho mam doma :)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    OPI: diky, moc si toho vazim!!!!
    prisla jsem sem prave pro porozumeni a hlavne pro rady....
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KYKUSE: Jojo, nigerijští princové se rekvalifikovali.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    CORIM: presne tak. diky za příspěvek ;)
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    Takze, dopadlo to jak jste ocekavali... X emailu tvrdil ze platba je pri prevzeti, a najednou ze on zaplatil letištní poplatky a ja mam letenku a pak odstartuje... no prste dalsi sr... priloha letenka dost divny vzhled...
    No jo meli jste pravdu ale to "co kdyby nahodou" :D
    No rozhodne je to dalsi zkusenost do zivota a jeste jsem nic netratila ;)

zitra se jedu podivat k jedne chovatelce na Prahu 8 a v zaloze je jeste chovatelska stanice na Praze 1

Tak dam vedet. ;)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KYKUSE: toz... jak ten dovoz na dnesni rano dopadl, nevidim zadny fotky kotete? ;)
    CORIM
    CORIM --- ---
    Ciste technicka - existuje na FB a i jinde nekolik skupin pro posilani zvirat po celem svete. Nekdo to dela zadarmo, nekdo to dela za nejaky maly peniz. Takze v doprave ze Spanelska osobne nevidim problem. Spis bych videl problem v tom, ze bych nevidel originalni zdravotni testy rodicu.
    OPI
    OPI --- ---
    OCTOPUSS: nechápu proč se do ní pořád tak navážíš....já taky nejsem schopná ušetřit 5.000kč ale mám dvě zvířata a zatím jsem nikdy neměla problém s penězma...

KYKUSE: fakt ti fandím, nevím proč by číča měla letět letadlem...třeba má zrovna někdo z chovky cestu do ČR tak ti to pěkně vyšlo že nemusíš čekat třeba měsíc...každopádně dej vědět jak to dopadlo :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tak jinak. Kolik myslíš, že by tak teoreticky mohla stát letecká (!!!) přeprava zvířete (letenka plus kdovíjaký povolení), kterou zajišťuje třetí strana (další náklady)?
    Ale tohle nemá smysl, a upřímě doufám, že zítra žádný kotě neuvidíš, protože z toho co jsem tu zatím četl mám intenzivní pocit, že čtyři tisíce je pro tebe hodně peněz, a určitě bys z toho vyšla líp, kdybys je ušetřila.
    KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    FLOE: To jsme dve ;) Rozhodne napisu bud budu za cvoka nebo za najivni kravu :) Kazdopadne oboje preziju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam