• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Jak to máte s granulema pro Sphynxe? Já zatím krmím Royal Canin Indoor - což je opravdu velice funkční na zápach z bobků, ale řeším to, jestli Royal Canin Sphynx by zamezil i tomu šílenému špinění Sphynxu - koupání není jejich hoby :-( a mé tudíž taky neE. Ale pro klima naší domácnosti je zápach věčí prioritou :-)

Jsou Sphynxí granule opravdu znát v kvalitě kůže koček? Máte zkušenosti? Děkuji
    OPI
    OPI --- ---
    CISTICZ: tak moje hned poprvé docela vklidu, byla zvědavá tak tam strkala sama hlavičku jen potom chvilku nevěděla co to má na sobě tak stála a bála se vůbec udělat krok ale za pár minut už vyskočila na škrabadlo tak snad pochopila že je to pro její dobro :)
    OPI
    OPI --- ---
    VERIMP: jj a s paní je super domluva :) doporučuju
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    OPI: jojo, už jsem dostala stejné info od CISTICZ. Fler me nenapadl,ale každopádně má nejlepší veci :-) Děkuji.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    Tak hlasim, ze jsem byl prave svedkem SAMOoblikani ;)
    Hroznej rev, ale skoro si to oblikla sama. ;)
    OPI
    OPI --- ---
    :))

OPI
    OPI --- ---
    VERIMP: já objednala tady :)
    Tepláková mikina pro Sphynxe - smajlík / Zboží prodejce Fashion Maniac | Fler.cz
    http://www.fler.cz/zbozi/teplakova-mikina-pro-sphynxe-smajlik-4291646
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    CISTICZ: nějaké info o tom, kde se kupuje takováhle paráda? :-) nikde jsem neviděla nic nsitelného :-( Děkuji moc.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CISTICZ: bude prehlidka :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    OPI: hehe, jako super, ze? .)
    OPI
    OPI --- ---
    CISTICZ: to si tady vůbec neměl dávat, já už jsem taky objednala mikču :D
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    mioute couture

KYKUSE
    KYKUSE --- ---
    CORIM:
    MOOOOOC DEKUJEM ZA DOPORUCENI.
    Veterinar je super velmi profesionalni a prijemny pristup, jak k nam tak ke kocourovi. Opravdu jsem moc rada a vrele doporucuji. sice to mame prez celou prahu a jeste dal, ale stoji to za to. Je videt ze ma zkusenosti ze vsema rasama a nejen to. Cena je zanedbatelna oproti sluzbam, ktere nabizi.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Pelechy jsem vyhodila. Ufo hnizdi pod dekami vseho druhu, idealne se mnou.
    Skutecnost, ze kdyz kocku pod dekou vidi chot, hypnotizuje me a chce taky, me nechava chladnou :-P
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    OPI: Tento pelech jsme měli, ale kocouři již delší dobu dávají přednost peřině. Spí v ní s námi i bez nás. Do jisté doby, byl však velmi oblíbený.
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    OPI: Já ne, nemám doma sphynxe, tak by to asi nebylo využívaný. Ale hodněkrát jsem tyhle pelíšky u chovatelů sphynxů viděla na výstavách a čičiny vevnitř vypadaly hodně spokojeně. Jestli si tam sama zaleze... to je asi kus od kusu, mam orientálku a ta když chce ke mě pod peřinu, asistenci nepotřebuje.
    Eventuelně ještě tenhle typ, ten má tu stříšku trochu vyztuženou
    Pelíšek pro psy a kočky Afrodithe 45 cm — e-zoo.cz
    http://www.e-zoo.cz/pro-kocky/pelisky-pro-kocky/pelisek-pro-psy-a-kocky-afrodithe-45-cm
    ale tam na číču asi víc potáhne :)
    OPI
    OPI --- ---
    DOMINIQUE01: to vypadá hodně dobře jen nevím jestli si tam sama zaleze, snad jo..ty ho máš?
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    OPI: co tohle?
    Pelíšek pro psy a kočky Adina 45 cm — e-zoo.cz
    http://www.e-zoo.cz/pro-kocky/pelisky-pro-kocky/pelisek-pro-psy-a-kocky-adina-45-cm
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    OPI: zkus neco na topeni
    OPI
    OPI --- ---
    CISTICZ: já když příjdu z práce tak je pod dekou na gauči ale chtěla bych aby měla nějaký suprový do kterého bude chodit radši než pod tu deku....v noci by mi ani tak nevadila ale když ji zahlédne pes že může do postele pod deku tak si sedne vedle postele a hypnotizujeme mě a mrčí dokud mu to nedovolím taky...a potom nastává trochu problém protože z jedné strany nalepená číča, z druhé strany pes a já se pak nemůžu ani pohnout :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam