• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Ufo se futruje Gourmet konzervami. Má je jako odměnu za koupání. Kapsičky jí nejedou.
    OPI
    OPI --- ---
    halo halo, papají všichni vaši sphynxíci kapsičky? ta moje to absolutně odmítá a to už jsem donesla domů snad osmý druh a pořád to samé, čuchne a fuuuj, odejde no a sežere to pes...
    jinak jí granule ale kousíček masíčka, salámku, sýru, párku, pribináček, nanuk, prostě všechno by ráda ale kapsičku nee, jakto?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    VERIMP: jak se to hojí?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    IMG 20140612 184539 1
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Aktuálně cca 29stupňů a Tlustík na balkóně zahrabaný do spacáku :-) :-) :-)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    VERIMP: Klasika. U Ufonky jsem se s tím naštěstí zatím nepotkala - zatím se vždycky drápla jen sama a povrchově - ale jsem na to zvyklá od sharpeie.
    Zabíraly uchovrty s dezinfekcí a vyšťourávat jimi hnis brutálně pečlivě, dokud se to nezačalo samo zatahovat. První takové dvě rány jsme nechávali šít a byla to cesta do pekla - pod šitou ránou se udělal abces s hnisem, pak se to řezalo, čistilo znova.. Taktika vytírání uchovrtem naopak fungovala spolehlivě.
    Držím palce !!
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Kam až může dojít nevynný kousáneček od druhého kocoura :-(. Podotýkám, že takto to vykvetlo až po cca 7dnech a kousnutí bylo jen povrchové. Pravdou je, že jsme na to přišli až když už bylo "pozdě" ale tak jako tak by jsme neřešili normální kousanec, nebo škrábanec u Sphynxe, který má neustále nějaká ten šrám. Držte palce ať se nám Arthura Azraela podaří vyléčit bez operace a šití svalu.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VERIMP: hnisavá rýma - pokud se neléčí ATB, tak ti klidně může přerůst v zápaly plic a poobdně.

Kdyby nedostal injekci, tak bys do něj cpal tabletky.
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Ahooj, máte někdo zkušenost s kočičí rýnou - zacpaný nos (opravdu znatelně funí), hodně tečící oči a žlutej až nazelenalej odpak z uší velkého množství? Veterinář nám to začal léčit ATB injekcí na 14 dní s tím, že by se měly dát 3 injekce a to se mi moc nezdá..... Kdyžtak do zpráv prosím - děkuji
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    soon!

TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---

pobavilo ;)
    repast CS
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    1MALALISTICKA: Nikoušek !! Pořád fešák ! :-*
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Kočičí balkón

VERIMP
    VERIMP --- ---
    Zachary pomáhá Rozárce v léčbě oušk po plastické operaci..

VERIMP
    VERIMP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam