• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    S nejvetší pravděpodobností budeme muset dát Zacharyho pryč. Už teď se poohlížím po potencionálním zájemci. Nekastrovaný, absolutně neznačkující, čtyrletý, papírák, skvělej rodokmen - což pro nás nebylo důležuté, ale pravdou je, že dle toho i vypadá :-) - krásně stavěný, naprostý atlet, úplně holý. O povaze nemohu nic moc psát, protože ho máme cca 2,5 měsíce a samozřejmě, že se chová tak jako každá jiná kočka při adaptaci v jiné rodině. Jediné co, tak je opravdu hodně kontaktní, ale už jsme ho naučili odmítání slovemm "padej" a on jde :-)

Nesnáši se dobře s Tlustíkem a Arthurem Azraelem, většina problému je ze strany Zacharyho, ale je to jen kvůli tomu, že si páni nesedli? Brán byl z rodiny, kdy normálně fungoval jak s koučkama tak psama.

Ráda bych ho dala za pořizovací cenu - více kdyžtak osobně - ve zprávách, vlastně je vše na domluvě a okolnostech..

VERIMP
    VERIMP --- ---
    Vetšina kapsiček jsou srágory plný soli a dalších nesmyslů! Myslim, že je kočky vůbec nepotřebují a vědí to a protože jsou chytřejší než lidi, tak je prostě nežerou :-).
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    TERRYNKA: Naprosto skvěle - ty naše kočky jsou z jiného vesmíru.... po Týdnu vyhojeno, srostlé :-) :-) :-). jen ted trnu, aby se tam něco nezamklo, ale snažili jsme se to vyplachovat, cistit do poslední chvilky. ted se i srovnává podkoží a vypadá to nadějně :-) Palečky se vyplatilo držet - děkuji.
    OPI
    OPI --- ---
    SNIPERCZ: já mám taky symfonii když si náhodou dovolím půl hodiny po probuzení dělat nejdřív něco jiného než sypat do misky papání, jinak je ta moje potvůrka docela tichá..teď jsem tady na nějakém auditku viděla video jak siamáci řvou když se pánička sprchovala a to bych asi teda zešílela :D
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    OPI: Tak ten my si večer dovolit jít spát bez kapsičky tak mě asi vytáhne z postele za nohu a praští se mnou o zem, to je jak mňoukací symfonie než člověk odemkne a dojde pro kapsičku, ale když jsem mu minule uvařil ořezy z lososa, tak panáček jen ohrnul nos, čím že ho chci asi otrávit. Jsou to potvory mlsný, smiř se s tím :)
    OPI
    OPI --- ---
    TERRYNKA: super, asi vyzkouším vzorek, díky
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    OPI: Ufo se futruje Gourmet konzervami. Má je jako odměnu za koupání. Kapsičky jí nejedou.
    OPI
    OPI --- ---
    halo halo, papají všichni vaši sphynxíci kapsičky? ta moje to absolutně odmítá a to už jsem donesla domů snad osmý druh a pořád to samé, čuchne a fuuuj, odejde no a sežere to pes...
    jinak jí granule ale kousíček masíčka, salámku, sýru, párku, pribináček, nanuk, prostě všechno by ráda ale kapsičku nee, jakto?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    VERIMP: jak se to hojí?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    IMG 20140612 184539 1
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Aktuálně cca 29stupňů a Tlustík na balkóně zahrabaný do spacáku :-) :-) :-)

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    VERIMP: Klasika. U Ufonky jsem se s tím naštěstí zatím nepotkala - zatím se vždycky drápla jen sama a povrchově - ale jsem na to zvyklá od sharpeie.
    Zabíraly uchovrty s dezinfekcí a vyšťourávat jimi hnis brutálně pečlivě, dokud se to nezačalo samo zatahovat. První takové dvě rány jsme nechávali šít a byla to cesta do pekla - pod šitou ránou se udělal abces s hnisem, pak se to řezalo, čistilo znova.. Taktika vytírání uchovrtem naopak fungovala spolehlivě.
    Držím palce !!
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Kam až může dojít nevynný kousáneček od druhého kocoura :-(. Podotýkám, že takto to vykvetlo až po cca 7dnech a kousnutí bylo jen povrchové. Pravdou je, že jsme na to přišli až když už bylo "pozdě" ale tak jako tak by jsme neřešili normální kousanec, nebo škrábanec u Sphynxe, který má neustále nějaká ten šrám. Držte palce ať se nám Arthura Azraela podaří vyléčit bez operace a šití svalu.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VERIMP: hnisavá rýma - pokud se neléčí ATB, tak ti klidně může přerůst v zápaly plic a poobdně.

Kdyby nedostal injekci, tak bys do něj cpal tabletky.
    VERIMP
    VERIMP --- ---
    Ahooj, máte někdo zkušenost s kočičí rýnou - zacpaný nos (opravdu znatelně funí), hodně tečící oči a žlutej až nazelenalej odpak z uší velkého množství? Veterinář nám to začal léčit ATB injekcí na 14 dní s tím, že by se měly dát 3 injekce a to se mi moc nezdá..... Kdyžtak do zpráv prosím - děkuji
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    soon!

TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---

pobavilo ;)
    repast CS
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam