• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    neee je to produkt, mame distribuci pro CR, SLO, POL. Prodavame jej i jako stavebnici - takze v podstate by si o to neprisel. 0.185mm zmereno, jinak tvrdi 0.15mm - pry je to hlavne o zvolenem SW. NETFABB ma primo fïrmware pro tuto tiskarnu, takze ta komunikace bude na vyssi urovni. Koncova cena je Cena bez DPH ... 26076 kč . Coz si myslim, ze za tu cenu to nevymyslis, ani nepostavis.
    TURF
    TURF --- ---
    MYSZO: domaci vyroba? uz jsem nad tim kdysi slintal, ze bych si postavil vlastni :] jakou mate nejvyssi uroven detailu a nejtenci vytisknutelnou tloustku?
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    SUN_VU_KUNG:
    Vstupem pro tento program může být 3D objekt vytvořený pomocí kteréhokoliv běžného 3D programu.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    hm, taky by mě to zajímalo, protože jsem si před časem chtěl udělat vlastní šachové figurky, a potřeboval bych něco takového, co bych pak použil jako základ pro formu na hliník... předpokládám, že data z nějakého cadu/3D to bere...
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    MACOMIX: umim zapujcit
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    Danton The Clown
    Munny, Fimo, akryl
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    MYSZO: To zni zajimave, myslim ze toho vyuziju
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    MACOMIX: ruzne materialy : ABS, PLA, uPVC, HDPE,LDPE,PP ..
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    MACOMIX: zalezi na tom jake rozmery si predstavujes. 1Kg plastu vychazi v koncove cene cca 1570 s DPH.
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    MYSZO: super :D
    jaky jsou ceny „tisku“?
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    Ahoj,
    nevim esli by to tady nekoho zajimalo?
    http://www.youtube.com/watch?v=a24AkLwg92s&feature=related

mame :-)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ZELGARIS: muzes to brat jako paatinu, ale ja to beru tak ze je to proste styl malovani malych figurek - dela to trochu realnejsi dojem - doplnuje to stiny ktery se tolik na takhle male veci nevytvori. jasne ze to neni dokonaly, ale je pravda ze na to nahlizim tim pohledem jakym to znam
    http://www.jesseacosta.net/painting/hellknight.htm
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    ZELGARIS: nevadi, kazdymu se to libit nemuze :D Je to prvni pokus (ten uplne prvni nepocitam), priste to snad bude lepsi
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    MACOMIX: In that case, model neni spatny, ten se mi libi docela dost, ale ten coloring vubec ne - nepusobi to na me dojmem umyslne spinavosti, ale spise dojmem "nepovedlo se mi to" :(
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    MACOMIX: povedene
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    ZELGARIS: presne tak :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    MACOMIX: To bude asi umysl, ze je to takove "spinave", ze?
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    tak hotovo :D
    nakonec jsem pouzil kombinaci -> Tamiya sprej, Tamiya akryl, Maimeri Polycolor akryl

PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    SUN_VU_KUNG: Hm, siliknovy olej sice netusim co udela s plastelinou, ale mimodek jsem ucinil pomerne zajmave pozorovani na svem pracovnim stolku(chlivku): plastelina reaguje s lepivou gumou tack-it, a to dost neblaze, obe latky ztraceji sve dobre vlastnosti a slucuji se v jeden ulpivavy nepouzitelny humus, dobry leda na vyhozeni. Spise zajmavost, jen jsem citil niterne nutkani se o tento poznatek podelit:)) a vsem, co obe hmoty pouzivaji durazne doporucit zasadu separovaneho skladovani, vysledna sloucenina se pomerne spatne odstranuje z pracovni plochy- lepi a ulpiva a svini vsechno s cim prijde do styku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam