• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: btw mam podobnyho na stole :)

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: moooc peknej!
    Osobne bych mu o dost zvetsil bradu, mam rad puvodni podobu od Mignoly
    BASIK
    BASIK --- ---
    HE11_KNIGHT: hellboy ... a zatim solidni :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    jo a kdo uhodne co to je, dostane palec nahoru :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Tak já ze svejma zubarskejma nástrojema z roku 64 :) jsem dnes vymodeloval toto :) (Ta jehla byla taky pomucka .. ) díra v koutku je na doutník, oči dodělám po zapečení abych nenadělal paseku.. asi budou potřeba opravit vlasy a pejzy.. ještě se uvidí po zapeční.. záda nefotim bude mít kabát, takže nemá cenu se s nima štvát :)

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: jsem je neslohnul, byla mi doporucena domaci pece o zuby :D

kdyz jsme u toho chlubeni, dnesni prirustky:
    btw potrebuje nekdo akutne zubare? ;D

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    ZELGARIS: jiste http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330444038772&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

vidis jsem to mohl vzit 2x, priste nez objednam, tak dam vedet :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    MACOMIX: Mas link na ten ebay?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: já blbec se k zubaři bojim .. příště při vrtání si taky šlohnu pár nástroju :))
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    SUN_VU_KUNG: jojo, v pondeli oteviram ordinaci. Na necem se precem musim naucit modelovat :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: ne že se vrátíš s křeslem a vrtačkou :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    SUN_VU_KUNG: jak jsem psal, ta kvalita neni nic moc, budu muset plochy jeste doupravit/dopilovat. BTW dneska si jdu k zubari jeste neco vybrat :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: no super... ale ta horní sada není vůbec špatná, zase je to na modelování a ne na hloubkový průzkum zubů, myslím, že se to osvědčí, hlavní jsou hladké plochy, aby nezachytávaly materiál a různé konce pro různé aplikace. Varianta "se zeptat svého zubaře, jestli nemá něco na darování" mne teda vůbec nenapadla, ale jak vidím, může fungovat :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    SUN_VU_KUNG:
    tak se poslusne chlubim :D
    z ebaye za $12 mi prislo tohle ne moc kvalitni nacini vyrobene v Indii (ale na to moje patlani staci :)

a ted se podrzte, tohle jsem dostal od sveho zubare, nesrovnatelna kvalita navic zadara :D

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ZELGARIS: Jo takhle, tak to nemam :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    HE11_KNIGHT: No prave a jak vime, tak nektere firugky nepouzivaji realne pomery, proto jsem se ptal na co jsem se ptal :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ZELGARIS: tady je to univerzál, akorát si to upravit pro dané měřítko, takže když tý figurce přiřadíš měřítko 28mm, tak od toho odvodit ty partie :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    HE11_KNIGHT: Nahodou neco podobneho, ale pro Warhammer nebo Confrontation?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    PRAWITZ: když tam moc neskulptují :) tam spíš malují..
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    HE11_KNIGHT: Gut, imho ale spis do figurkaria, hm? tam to lidi spis oceni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam