• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    RAEVA: no, díky :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    SUN_VU_KUNG: jo a tvoje věci se mi taky moc líbí :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: ještě zkus green stuff, to je vysloveně na detailní věci.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MACOMIX: jak děláš že je tak hezky uválenej? takovej hlaďoučkej? já teda zatím nic nevytvářím ale říkám si že bych mohla začít, několik let jsem dělala keramiku a teď mě láká tohle
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    2NDREALITY: na vetsi detaily mam super sculpey, na jemnejsi sculpey III protoze je pevnejsi, a nebo Super sculpey Grey Firm, ale to nemam objevil jsem to ted v Polsku, tak snad uz to bude doma. Jinak Fimo je vic pruznejsi podle me .. coz mi moc nevyhovuje, ale buh vi treba jsem to jenom blbe odzkousel :))
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    HE11_KNIGHT: koukam ze profici a charaktermodelari pouzivaj super sculpey, jakej je rozdil? podle me to mas mooc pekny!
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: ja to musim taky nekdy objednat, jsem zvedavej, jakej je rozdil oproti Fimu
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    2NDREALITY: Je to děsně levný ale sehnatelny všude jenom ne tady :)) koupil jsem pul kila na ebayi z Ameriky.
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    HE11_KNIGHT: toje to desne drahy v banaatu nesehnatelny? ;]
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HE11_KNIGHT: že sis zvolil tak mal měřítko, to je pak děsná piplačka :) Zatím to vypadá velmi slušně :) A ta záclonka vzadu... :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    2NDREALITY: Je to sculpey III
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    HE11_KNIGHT: cotoje zamodelovaci hmotu?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Dik :) jinak rohy upilovany.
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: Ten je skvelej! Fakt cumim. Rohy bude mit klasicky upilovany nebo cely?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    tak další pokrok..

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    tak pedchozí verzi HB jsem dal bokem, vypracoval jsem novou, akorát je to zatím hrubá stavba (nezahlazeno atp. všechno vypada horzně kostrbatě), svaly ještě nejsou hotovy, tak asi zítra, bude na zapečení (doufám) :)

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    jedna kravina ze vcerejska, ted ho jeste odlejt :(

LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SUN_VU_KUNG: tyjo,ja mam od zubare akorat vrtacky - jsou perfektni do dremellu, ale na spachtle me nenapadlo se zeptat=)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Mignola je bůh :) s tou bradou na to ještě kouknu zatím jsem to nezapekal tak jsou dveře otevřené :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam