• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HE11_KNIGHT: to jo, má to tak max. hodinu zpracovatelnosti :) No ještě že jsou různé alternativy :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Green stuff už nikdy nechci ani vidět.. lepí se mi to na ruce jak sople .. a než já se dopracuju k nějakému výsledku tak je to už "tvrdý".. a nejhorší na tom je, že doopravdy tvrdý to není nikdy :))
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jsem si právě říkal, že by to bylo dost vražedný dávat green stuff na super sculpey a pak to vrznout do trouby :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: ne e, to je něco jako Fimo.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    to je normální green stuff, ne? Epoxidová modelovací hmota.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    takže další pokroky .. to zelené je CERNIT, a lituju že jsem tohoto mazlíka nepotkal dřív :) je tak měký, že by jeden neřekl jak dobře se s nim děla.. nad očekávaní opravdu! :)

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MEJLA77: jsou na to i tutorialy na netu, stačí pohledat, v USA je to docela taková kutilská zábava, každý, kdo umí trochu modelovat, si takhle dělá masky na helouvín :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    HE11_KNIGHT: jj máš recht sem hrozná s tim googlem :D nic počkam až přijde fimo a pohraju si z drátem a poreferju jak a co a proč a kdyby a něco :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    RAEVA: tak stále tu máme velkého bratra Gůgla .. když nevim kouknu :) každopádně, Sculpey je polymerova modelovací hmota.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SUN_VU_KUNG: děkuji, to bylo rychlostí blesku z nefritového nebe :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MACOMIX: ne :D Supersculpey a armatura třeba :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Normálně silikonovou formu s pláštěm. Takhle se to dělá i ve speciálních a filmových efektech...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Dobrý den, mám dotaz za jednu off-nyx známou: neodlévali jste někdy latexovou masku hlavy v životní velikosti? Potřebovala bych vědět, z jakého materiálu nejlépe udělat formu? Základ mám z keramické hlíny, ale nevím, zda jít do gipsu, PUR nebo čeho jiného. Objednala jsem si tekutý latex, takovou tu napodobeninu - liquid latex.

Děkuji za jakékoliv informace a rady.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    RAEVA: Tak se ozvi vždy :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    RAEVA: folie, drat? :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    občas na mě používáte až moc odborné výrazy ¨:)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    Nasel jednu kravinu z detstvi, je z moduritu a delana podle nejake fotky z casopisu.
    Jen jsem nove za pul hodiny vybarvil :)

A kdyztak koukam, tak jsem se za ty leta nikam vyrazne neposunul :D

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: já jsem věrný modelíně, takže tam naštěstí cokoliv uvnitř nevadí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam