• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    tyhle věci se vodou neředí, protože to jsou obvykle polymery, takže měkčidlo jsou často oleje s monomerem... Jestli chce něco vodou měkčitelného, tak to jsou papírovinové disperze jako DAS a podobně... ale chování modelíny to nemá, je to přeci jen jiné a hlavně spíš na hrubší práci... každopádně to je dost levné.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    aha tak mi píše na FB že je to PREMO a pod ti mej napsáno sculpay, máte s tim někdo zkušenost?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak jsem kamarádce doporučila aby zkusila sculpay a má s tim prej problém...prý je to suché a tvrdé tak ě napadlo jestli se to nemá ředit vodou?
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    male doplneni predchozich kraliku ;)

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Ty pastelové barvičky.. ty tvary .. je to super :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Pánové (a snad i dámy :) Nevím jestli znáte, ale docela fajn web, i nějaké to nářadíčko tam je..

welcome | anatomy tools
    http://anatomytools.com/
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: nevim ale asi mu koupim Imodium :))
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: to byl samo vtip. A co mu to leze ze zadku? :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: No tak to každopádně !! :) sem ho radši zapekl .. abych se vyřádil na tom krku a neujela mi ruka :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    vypadá skvěle, jen mu nezapoměň na krk udělat pěkně mohutný sternocleidomastoideus :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Máááám :)) co kecáš. Akorát kotlety opravit musim .. vypada to jak lyšej :)

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: prosimte ani nahodou :D
    koukam, ze u toho druhyho jeste nemas hlavu, tak to muzem dat dohromady :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: ten tvuj vypada líp ale :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: jses master!

Jsem si Hellboye taky narychlo zkusil :D

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Tak abych to tady nezahlcoval zbytečně WIP fotkama .. tak kdybyste se neurazili .. [ Helluv-Koutek - Výroba vlastních fantasy miniatur (postupy, rady, triky, gallerie) ]
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: samo na upevnění kostry je GS nej :) ale hodně lidem GS vyhovuje, ale mě vyhovuje pouze na nějaké maličkosti
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HE11_KNIGHT: to jo, má to tak max. hodinu zpracovatelnosti :) No ještě že jsou různé alternativy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam