• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGPlastika - trojrozměrná tvorba z různých materiálů, různými postupy, diskuse, praxe, vlastní práce, rady a tipy
    Tvorba plastiky, jako autorského díla, designu či projektu, modely, trojrozměrné realizace. Odborná diskuse nad technickou stránkou tvorby, materiály, postupy, provedení, nástroje atd. Ukázky vlastních prací, případně tipy na zajímavé plastiky a realizace. Skici, návrhy i nehotové projekty.

Plastikou myslím jakýkoliv trojrozměrný výtvarný objekt, sochu, bustu, masku, abstraktní strukturu, cokoliv, co má působit v prostoru, nebo má nějaký účel - dekorativní, funkční atd. Diskuse by měla přinést prostor pro rozvoj vlastních realizací, jako výměna zkušeností z tvorby a pohledů na plastiku z různých úhlů.
    rozbalit záhlaví
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    SUN_VU_KUNG: heh no to věřim :) já mam zkušenost jen s keramikou a proto mě napadla ta voda :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Měkčidla by se většinou měla dát normálně koupit zvlášť, akorát je pak problém je do té ztuhlé hmoty kvalitně zapracovat... já takhle musím sehnat petroleum jelly (kdo ví, jestli to tady v ČR vůbec je :)) do své modelíny, nebo tu plastiku budu moct vyhodit, každý den se mi po ní prochází slunce a ta modelína teda vypadá :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    SUN_VU_KUNG: děkuji za info ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    tyhle věci se vodou neředí, protože to jsou obvykle polymery, takže měkčidlo jsou často oleje s monomerem... Jestli chce něco vodou měkčitelného, tak to jsou papírovinové disperze jako DAS a podobně... ale chování modelíny to nemá, je to přeci jen jiné a hlavně spíš na hrubší práci... každopádně to je dost levné.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    aha tak mi píše na FB že je to PREMO a pod ti mej napsáno sculpay, máte s tim někdo zkušenost?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak jsem kamarádce doporučila aby zkusila sculpay a má s tim prej problém...prý je to suché a tvrdé tak ě napadlo jestli se to nemá ředit vodou?
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    male doplneni predchozich kraliku ;)

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Ty pastelové barvičky.. ty tvary .. je to super :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Pánové (a snad i dámy :) Nevím jestli znáte, ale docela fajn web, i nějaké to nářadíčko tam je..

welcome | anatomy tools
    http://anatomytools.com/
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: nevim ale asi mu koupim Imodium :))
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: to byl samo vtip. A co mu to leze ze zadku? :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SUN_VU_KUNG: No tak to každopádně !! :) sem ho radši zapekl .. abych se vyřádil na tom krku a neujela mi ruka :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    vypadá skvěle, jen mu nezapoměň na krk udělat pěkně mohutný sternocleidomastoideus :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: Máááám :)) co kecáš. Akorát kotlety opravit musim .. vypada to jak lyšej :)

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: prosimte ani nahodou :D
    koukam, ze u toho druhyho jeste nemas hlavu, tak to muzem dat dohromady :D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MACOMIX: ten tvuj vypada líp ale :)
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT: jses master!

Jsem si Hellboye taky narychlo zkusil :D

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Tak abych to tady nezahlcoval zbytečně WIP fotkama .. tak kdybyste se neurazili .. [ Helluv-Koutek - Výroba vlastních fantasy miniatur (postupy, rady, triky, gallerie) ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam