• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ISISCZ vs SK - kreslířská bitva serverů, aneb dneska se to serve... (Nyx vs Kyberia)
    ISIS
    ISIS --- ---
    tak do půlnoci

    "Letní koulovaná" /by slakinglizard/
    SLEPE_CREVO
    SLEPE_CREVO --- ---
    ISIS: zadaj zadaj... ja sa dnes potrebujem nejak vyzit na papier:)
    ISIS
    ISIS --- ---
    a mám tedy dnes zadat? /kreslit nebudu
    ISIS
    ISIS --- ---
    takže zadávat i pro jednoho a doufat, že téma sama naláká další? .. no dobře. jen mám strach, aby to nekončilo jako už několikrát... např. na kyberii si někdo vyškemral tému, já vymyslela a zadala avšak /dle mě dobrá/ téma nezaujala dostatečně a nakonec zas nic nevzniklo! a nestalo se to jednou.... a ne jen na kyberii.. prostě téma nepadne vždy.
    SIIILON
    SIIILON --- ---
    ISIS: Myslim ze ked sa nenajde nikto kto by chcel kreslit je zbytocne to na kybcu davat.
    ISIS
    ISIS --- ---
    a "zaslat na kyberiu" by mohlo stacit tak, ze napisete sem a jak to nekdo z kyberie uvidi, preda tam... hm? ale predpoklada to, ze to tu nekdo z kyberie bude cist.
    ISIS
    ISIS --- ---
    a tak jako tak je potreba viiiic ochotniku do pozice "adminu"... a aby to mezi nimi nevazlo. a take je treba zajem ze strany kyberie. nebo si to tu rovnou muzem delat sami pro sebe .a ja fakt nemam silu resit obe strany.

    a pokud teda dame bitveni podle zajmu, tak ten zajem musi byt zjistovan i na kyberii. a to udela kdo? jak? /ne ze bych se chtela zbavit teto brime, ale podelit see.. moooc me uz tizi :)
    SIIILON
    SIIILON --- ---
    Mozno, aby to bolo lepsie organizovatelne, by bol stale platny termin 18:00, teda vacsinou by sa nasiel nejaky z "adminov" fora, ktory kukne ci niekto neziada o temu a vyhovie mu. Ak o 18:00 nebude nikto kto chce kreslit, proste sa tema nezada. Tema sa ale moze zadat aj v inu hodinu, samozrejme ale riskujete, ze tu nebude ziaden admin na vyhovenie (adminom rozumejte niekoho kto vyvesi na nastenku temu a/alebo zasle ju aj na kyberiu).
    ISIS
    ISIS --- ---
    MAJKA: vsak asi nikdo neni proti, aby mimo dohodnute terminy probihaly i spontanni akce.. ale jak se ukazalo, spontanne tu nevznikne vubec nic :( ... jeste jsem si nevsimla, ze by nekdo sel a jen tak zadal, kdyz je davno po seste a nic se tu nedeje. maximalne nekdo zvola "dneska se nic nedeje?" nebo "bude neco?" nebo jeste lepe "a ja jsem zrovna dneska chtel a tady nic.." :(
    proste vsichni jen cekaji, jestli se o to postara nekdo jiny. samozrejme by to bylo super :) ale to je o lidech. nejde se dohodnout, ze "budme spontanni", pokud lidi nechtej nebo neumi byt........................ pred zavedenim kategorii to sice fungovalo spontanne.. ale tahlo to zase jen par lidi, tech par lidi, kteri se ted nezapojuji. a nevim proc. jestli opravdu tolik vytizeni, nebo je v tom neco vic.
    a dokud se k tomu nikdo nevyjadri, tak tezko hadat :)
    SIIILON
    SIIILON --- ---
    Ja navrhujem, aby to bolo na zelanie, teda tak bude vzdy minimalne jeden clovek ktory bude kreslit. Rovnako volne temy, rovnako dizajny (creature, character, ...). Ked bude niekto chciet volnu temu cca o 18:00 tak sa ozve a niekto z listu "adminov" mu spravi temu. Ak bude chciet niekto concept design, tak sa ozve aspon den/dva dopredu aby sa vyvesilo na nastenku a popripade by sa este trochu upravil termin podla tych ktori sa chcu realne zucastnit. Nevidim v tom problem, asi by to malo byt viacej na zelanie. Nedavno sme tu mali vysoky traffic, ale zrejme to tak nefunguje stale. Co vy na to?

    btw, neskutocne super a rozsiahla zbierka konceptov na hru "Zaklinac". Zozbieral som dokopy a dal do jedneho rar-u.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    mno a co kdyby to tu v ty dny, kdy se nebude zadavat nejake komplikovane zadani s dlouhym popisem, fungovalo na principu jak tenhle klub na zacatku?

    tj. prijde nejakej nazvogenerator, behem dvou minut vymysli nejake tema (klidne typu "vodnik na suchu", proste neco, co te napadne momentalne), a obecne se da sraz na desatou vecer a kreslit do pulnoci?

    s pravidlovizaci tohodle klubu tu stoupla velmi kvalita prispevku, to je sice pravda, ale driv zas bylo daleko vice spontannich vtipnych napadu.. tedy dle meho ;]
    ISIS
    ISIS --- ---
    prosím čtěte..

    mám nějaké připomínky ohledně b_C:
    1.) ode dneška až do pondělka /příštích pět dní/ budu pravděpodobně mimo počítač, takže tyto dny nebudu moct zadávat.
    2.) brzy začne další semestr a pokud se nepovede přesunout, budu mít i večerní výuku, takže tyto některé dny nebudu moct zadávat.
    3.) musím taky někdy vydělávat a mám jen večerní směny /byť jen párkrát do měsíce a nepravidelně/, takže tyto dny nebudu moct zadávat
    4.) pro jednoho člověka je každodenní péče o b_C opravdu vyčerpávající a únavná. takže ztrácím chuť a sílu zadávat.
    //moje připomínky nepramení z toho, že mám blbý den a všechno mě štve :), ale z déle trvající nespokojenosti a z pocitu, že to bez změny lepší nebude. a že nejsem jediná, komu se zdá, že to tu přes mojí veškerou snahu nefunguje...

    takže co se týče bitvení navrhuji:
    1.) opustit od každodenního zadávání bez ohledu na početnosti účastníků - a to buď tak, že:
    * omezit jen na některé dny v týdnu /formou ankety/
    * bitvit nestále - tak jak tomu bylo dřív /formou optání se v klubu, zda má dnes (zítra, pozítří...) někdo zájem/
    * bitvit nestále, ale dopředu určené dny /udělat vždy dopředu anketu na další dva týdny apod./..
    * nebo jinak, to je fuk, ale prostě nezadávat témata bez ohledu na to, jestli se vůbec někdo zapojí. /vymyslet jednu tému ke kategoriím není záležitost dvou minut, ale třeba půl hodiny a přijde mi to jako zbytečně vynaložené úsilí, když se zrovna nemá kdo účastnit.
    navíc mám pocit, že když se kreslí každý den, tak se nezapojuje tolik lidí. je to prostě příliš často. motivace se zcela vytratila a mám pocit, že už každého baví jen koukat na to, co nakreslí ostatní. a mrzí mě to a trochu mě to i štve :)

    2.) zapojit více lidí, kteří by pečovali o hladký průběh /tzn. postarali se o to, že bude téma, napsali do záhlaví, vyslali na kyberii-přijali z kyberie, případně po skončení přepostovali obrázky.

    /mám práva jen na úpravu záhlaví, takže já sama nemohu nikoho dalšího pověřit, toto je tedy na LOJZOVI, příp. ANDRASTE či CAR2Novi :) /viz práva klubu/

    //na nyxu máme i kyberiánky: JOBOTROX, MYDRIM, SIIILON, ... teď si nevybavím jména dalších :) ale jsou tu! ocenila bych, kdyby se k tomuto nějakým způsobem vyjádřili, případně to probrali ve svých řadách.

    PROSÍM ,vyjádřete se k tomu nějak /klidně obrázkem, to je fuk :)

    hezký den :)
    ISIS
    ISIS --- ---
    SIIILON: hehe, tak ten se povedl :)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    KODLIK: ja prave jsem se taky odmlcela na dlouhou dobu. S casem mam prblemy posledni dobou porad... :-(
    SIIILON
    SIIILON --- ---
    SLAKINGLIZARD: vyborne >:)

    Btw, tato tema uz bola aj na conceptart.org fore, volala sa ze : "brain stealer"

    A tento obrazok vyhral :
    KODLIK
    KODLIK --- ---
    JOKERKA: já bych se účastnila.. ale bohužel poslední dobou nemám vůbec čas.... snad nějaká témata si někdy hodím dodatečně :)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    SLAKINGLIZARD: To rozhodne :)
    SLAKINGLIZARD
    SLAKINGLIZARD --- ---
    JOKERKA: 3 je zlaty cislo....lepsi jak kdyz se nekdo zucastni sam
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Koukam ze tema z ostudy kabat nebylo moc vyzivny :-( vazne jsme jsme se zucastnili jenom tri?
    ISIS
    ISIS --- ---
    //jinak na kyberii dnes nikdo mozkozrouta nezadal.. tak mozna ani netusili ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam