• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: tebe je skoda mazat, jestli se chce nekdo zasmat vrcholne trapnemu hnupovi, nesmi prijit o takovou prilezitost :-D
    LURA
    LURA --- ---
    LUBOB:
    LUBOB: Myslím, že je pořád lepší být výjimečný, než arogantní - a je zajímavé, že ať jsem tě potkala v jakékoliv diskusi, bylo to vždycky stejné.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: dekuji. myslim ale, ze - pres veskerou tvoji fixaci na prdele - te to vubec nemusi trapit. :-)

jeste neco do exhibice vyjimecnosti?

KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    JANITA: njde o dulezitost ;-) tedy, sraz muzu udelat kdykoli jindy, oni mi ti lide prijdou vzdycky ;-) ale pro ty potkanky jet musim ;-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Tak a v kolik se to komu hodi? ja bych to videl od 15:00 ??
    JANITA
    JANITA --- ---
    KAWALSKI: no jasny.. to je dulezitejsi :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    sobota nemuzu :( mam jiny sraz plus jedu zachranovat dva živůtky, sorry...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JINAK PRUSER EVERYBODY! MISTO KONANI SRAZU JE 25. 1 . ZAVRENE...TEDY KAZDOU NEDELI..TO ZNAMENA,ZE BUD SRAZ PRESUNEM NA SOBOTU, NEBO TO BUDEM MUSET SPACHAT JINDE.. HORI,HLASTE SE DO POSTY !!!!
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: ses neskutecnej trouba.. kysela prdel ses totiz ty!
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: :-D jojo to znam..dost dobry..hodne me to pobavilo
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: dekuji. nevim sice, co kysela prdel je, protoze nemam tydlecty zkusenosti & zazitky co vy tady, ale asi to nebude nic o co by clovek stal, tak si na to budu davat pozor. treba tim, ze se nebudu snazit byt vyjimecnym :-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: Vyyyborne!! 1. velke rodicovske setkani!tramtadadaaaa
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    tak kawalski hlasi, ze do prahy jede, budu se to snazit navliknout tak, aby decko mel na vikend jeho otec a dal mi ho pred meetingem ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: no tak to je enuny.. :) krasny...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    :-) neco jsem nasel
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: :)** se omlouvam, to bylo jen pratelske gramaticke doporuceni...
    LURA
    LURA --- ---
    GARDAVSKY: Neboj, výjimečnými je správně - a jestli ti bude říkat někdo něco jiného, tak mu nevěř ;-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: Kuš s tim.. porad vlastne nevim jak je to spravne..Dam na tebe..jestli me zas prijde zase nekdo zdrbat,ze to je spatne tak... to zase prepisu :-D nebo si zjistim jak to zatr satr je..:-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: lasku toleranci a trpelivost! diky.. tobe preji vice nadhledu..a mene kyselou prdel :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam