• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    Nikdy nezapominejte na slavu lidske prirozenosti. Jsme nejvyssi Buh, jaky kdy byl a jaky kdy bude. Kristove a budhove jsou jenom vlny na tomto nekonecnem oceane, ktery jest Ja Svami Vivekananda
    rozbalit záhlaví
    LURA
    LURA --- ---
    KAWALSKI: Já můžu v neděli kolem čtvrté hodiny a navrhovala jsem tady: http://www.cirkuscafe.cz/
    Gardavsky podle všeho může taky a Janita až po páté. Jestli ještě někdo další, nevím...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    no at uz ot bylo, co ot bylo, do prahy jedu, takze kdy a kde to bude? dnes vecer kolem osme se sem podivam naposledy, tak abych vedel, pokud se to neuskutenci, jel bych v nedeli rano domu ;-)
    LURA
    LURA --- ---
    GARDAVSKY: Okurky špatně zavařené ti můžou pěkně zavařit... Ve špatně zavařené zelenině a ovoci můžeš totiž mít botulin a tudíž z toho kvalitní otravu. Lidi si často myslí, že je jen v mase, ale není to pravda...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: :-D pane jo..uz je ti lip? vajicka z domaciho chovu byvaji vetsinou nezavadne.. a okurky spatne zavarene..ty blaho..z ceho se clovek neposere :-) Doufam budes brzy fit! Jak rikaji stare babky, co te nezabije, to te posili!
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: diky za prani. uz se stalo, ale presto diky. ja ti, pochopitelne, preji to same.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LURA: cerne to nevidim, jen syrova vajicka z domaciho chovu jsme papkal :( a spatne zavarene okurky domaci :(
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: uvazoval jsem,ze te zacnu ignorovat,ale je to silnejsi nez ja.. Povazuji za svou moralni povinnost ti zdelit, ze mas ohromne stesti byt normalni. Neboť o tvou kyselou prdel by zarucene nikdo nestal.. Mezi "normalnimi" lidmi mas snad aspon sanci se sparovat a najit k sobe vyhovujici intelekt hodny tvych rozmeru...Preji hodne stesti a porozumneni...Tod vse...vic uz nic..
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    "Toz nevim" povidala moja. "Koupila jsem cednik,tece.Dala jsem ho zaletovat,necedi" ..... no.....tak ja pockam do patku,az se to vysemeni a pak uvidime..kazdopadne informujte, jak to s Vami vypada, mili rodicove.
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LURA: :-D nakonec abys nemusela vzit celou rodinu rozvetvenou abychom naplnili pocet :-D
    LURA
    LURA --- ---
    GARDAVSKY: Tak můžeme zkusit jiný termín...
    Ale je pravda, že nejsem v Praze zas tak moc často.
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LURA: vem sebou klidne i babicku,coz o to...ale ta ucast nejak habruje
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    teda pratele,to vypada na spadnuti!
    Co s tim provedeme?
    LURA
    LURA --- ---
    LURA: Jo a kromě toho bych ráda dorazila i se svým výjimečným mužem ;-)
    LURA
    LURA --- ---
    GARDAVSKY: Já dorazím až tak kolem 16hod, máme rodinný oběd u nás a já vařím, takže nemůžu rodinku zas hned vypakovat ;-)

KAWALSKI: Nehleď na to černě, lítá teď spousta střevních chřipek, většinou netrvají dlouho, ale jsou prudké a nepříjemné, já a malý jsme ji měli minulý týden, zbytek rodiny ještě "doznívá", ale už jsou v pohodě. Ve školce chybí půlka dětí...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ja mam dalsi spatnou zpravu: mame bud otravu z jidla nebo rovnou salmonelu, vysledky budou ve ctvrtek dopoledne :(
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: ja mam do peti workshop, do pr***e! :(
    JANITA
    JANITA --- ---
    WIZZ: zvlastni, jak nekteri lide maji potrebu prudit vsude, kam vlezou.., vid? :)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: dekuju. vazne si toho povazuju. jeste neco hrejiveho? nebo odborneho?
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Tak bych prikrocil k definitivni hodine srazu.. Kawalski to bali kolem 17:00, takze bychom mohli zacit schuzovat treba ve 14:00..Hadam Lura dorazi v 15:00..

Tak me prosim informujte jak to komu vychazi..Nejvyssi cas rekl bych rezervovat misto.
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: :-D normalni :-D To mluvi samo za sebe..tak vzbudit ve mne litost se ti povedlo
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    WIZZ: ne, ne, ne. ja vyjimecny nejsem, ja jsem normalni :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam