• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENDA23LPG Sound eXperiment ((oo.!!.oo))
    = MAKE SOME FUCKING NOISE =
    PARTYLIST
    -----
    -----
    ---
    23.03.2012 KTL & LPG Bunkr Parukářka
    -----
    rozbalit záhlaví
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PARILOSSS: ale počítej s tim, že to chce koupit si ten lístek hned jak budou v prodeji - páč minulej koncert byl za 11 dní vyprodanej....
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    MUCHI: ok ...sice za dlouho ale muzete se mnou pocitat ...DEPECHACI :)) ...to bude bordel
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PETROFF: jakože bude na DM ghetto kotel...? ale bude to chtít pořešit lístky - příští tejden by se snad už měli prodávat....
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    MUCHI: Standa taky prislibil ucast, potazmo...kdyz jsem se ho ptal, tak se na me zle zatvaril a ohradil se, ze je snad zbytecny se ho ptat, neasi... :-)
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PARILOSSS: 25.6.2009 v Edenu.... :D
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    PETROFF: jako ja sem pro .-) ...s radosti ...aspon uslysim poradnej zvuk .-) ....a kdy maj bejt DM u nas ...? ...pocitam ze tak pristi rok ne...? ...ale kozdopadne pocitam s A .D .F . :)
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PETROFF: no neasi.... to bude SOUND.... :D
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    PARILOSSS: nice!! ale ve finale to je docela maly... az s nama pujdes na ty DM, jakoze predpokladam, ze pujdes... to uvidis a uslysis ZVUK :-))
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PARILOSSS: myslim, že tady asi nikdo z nich nebude, ale jak řikam dlouho sem je neviděl, takže netušim - třeba už taky vstoupili do virtuálního světa.... :D
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    MUCHI: jjo...jo a hele az je nekdy uvidis tak se jich zeptej jak se daj zaridit MERCHOJEDY....mam pocit ze to je nekde na Sazave.... !!! to prave chceme zjistit a udelat tam kalbu s teplometama a barem .-) ..!!!

    Hele a vubec ....nemaj tady nejaky Auditko ..? ...nebo neni tu nekdo z nich ..?
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PARILOSSS: budu se muset za nima někdy vypravit....
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---


    ty vole tohle je trosku moc PROFI...hlavne ten zavesenej stred
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    SHERPA: to je dobrej napad...ja je znam tady skrz MUCHA...ten je zna fuckt dobre !!...dame tomu cas .-) ...v pohode jsou .-)
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    SHERPA: Jezeďaky sem už hooodně dlouho neviděl..... sem s nima (s Michalem a Zajícem) pracoval na Karláku.... :D dyžtak je pozdravuj od Michala... :)))
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    PARILOSSS: Jo to neni spatnej napad :) JInak JZD jsou v pohode vichni co znam. Rad si s nima pokecam. Tak se nekde sejdem aby jsme se vubec nejak vsichni poznali :)
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    LPG JZD PROSEX :)))))) ...by byla sranda ..He :-))
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    SHERPA: No jako jo...akorat u nas je to vzdycky hrozne slozity s tim dohadovanim...kdyby to bylo na me tak klidne hned..... .-) !!! to se chce nejdriv otukat nekde v Hospe....JZD no tak trochu je znam ....v pohode lidi....jsou to vsechno hrozny skurky :-)
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    SHAMMANIC: Toman je nejvetsi jesterr...mu to snad zustalo jako jedinumu :))) .... ja bych rek ze je jeste horsi...!! ..mu predevcirem skolabovala slecna v Dyni....njn....on takovej kalic a ted ma slecnu ktera konci kolem 11 h... :-))
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    PARILOSSS: JJ jezedecka jsou novy kamosi. Jinak po nehode uz jsem skoro v klidu. MAm sice zelezo v noze, ale to mi prej vyndaj. Chtelo by to uz poresit nejakou tu kalbu ne?? :))
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    PARILOSSS: toman je vobcas takovej trosku jester i ted :D ale uz je to lepsi nez to bejvalo... kdyby schodili uz taky ty bombry a ty kapsace, by to taky bylo vo necem jinym vid, ale v ghettu to de trosku pomalejs vsechno! :D
    HEERO: tak ja si to stahnu teda no :D beda ti jak to bude smucka, dostanes na prdel!!!
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    SHERPA: Nazdar si pis.....Zdravim PROSEX :-)) !!! ...sem tenkrat slysel ze si mel nejakou bouracku...mam pocit ze to bylo najak jak si mel hrat u nas na LPG....co uz dobry ...? ...hele ty znas JZD ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam