• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    REAP
    REAP --- ---
    Ok, rozchodim soulseek a uvidime...
    Ten Trilla me nejvic bavi, tvrdy a spinavy, presne to, co mam rad :-).

DSTEPZ: Po čistě hudební stránce mi to nepřijde nijak mistrné :-(...
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    jinak pro me n1 grime tuna vsech dob
    http://www.youtube.com/watch?v=6dvFiysVN9s
    kdysi k tomu bylo i video a to tomu davalo strasnou moc, i tak mrda
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    hele par lidi mi psalo o bass veci, vtom klubu tady nic neni a jesli mate zajem o naky veci tak si me pridejte na soulseeku>dstepz
    REAP
    REAP --- ---
    Konkrétně tohle je dobré, povětšinou mám pocit, že je ten bassline "zaneřáděnej" přehnanym množstvím ženskejch vokálů, tohle je vážně dobrý!
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    DSTEPZ: tak nam otevri ten tvuj bejslajn klubik neasi .))
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    konkretne treba trilla))
    http://dstepz.dubstep.com.ua/bassline/Trilla-Crazy_4x4.mp3
    jinak je toho hafo a ja sem linej to sem pastovat))
    REAP
    REAP --- ---
    DSTEPZ: konkrétně? :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    bassline)
    REAP
    REAP --- ---
    Má... Jinak s Wileym víceméně souhlasím...
    Napadá vás něco skutečně tvrdého? To je to, co mi chybí... Většina mcs si střihne jeden, dva songy a zbytek je veskrze měkkej - nic proti tomu, ale jsem odchovanej hardcorem a podobne :-)
    V tomhle u mě asi zatím vede Ghetto, Sniper E se svým grime wars, thunderclaps taky...
    SIDE
    SIDE --- ---
    ale ten novej Kano ma luxusni beaty
    REAP
    REAP --- ---
    Ty roll deep mě minuli, musim sosat!!
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    Bro...no, ten posledni akustickej je nej :) ikdyz me v aute bavi i naplno ohuleny do me wrong :)

...jinak s tim Wileym to mam podobny (at uz co se jeho vytoupeni v pze tyce, tak sestupne tendence), az na ten rozdil ze Rolex me ba...halvne v Niteryders Remixu...

A k tomu Chipmunkovi (myslim ze uz jsem to tu nekde psal), no proste prisel zacal sazet jednu za druhou jakoze docela v rychlym sledu (sloka konec dalsi pecka) tak si rikam hm huste kluk, asi nechce nudit a at ma show spad, to je dobry...nicmene uteklo tak dle meho 10-11 minut ukazal zada a byl v tahu...tak ze si skocim pro pivo nez zacne Durrty Goodz a vracim se za par minut zpet a slysim jak akorat nekdo odchazi z podia...cili jestli to nebylo jeste kratsi vystoupeni tak nevim :) ale je mozny ze jsem vstoupil do nejak casoprostorove trhliny nicmene jsem si pripadal znacne oklaman tim co jsem (ne)videl...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    wiley si me trochu znepratelil zpusobem, jakym nedorazil do lucerny, pobavil svym definitivnim odchodem z majku a tak nejak i ta produkce se mi trochu prejedla, rolexky imho nebyla zas takova bomba, jak se tvrdilo, aktualni summertime nebo jak se to jmenuje... zívám
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    SIDE: jeste me hodne bavi akustickej rap song a taky ty sileny kopavy bici v uvodni skladbe rd is back nebo tak nejak, kombinace tech zbesilejch bicich (nevim proc mi prijdou tak nejak dubstepovy :) a ragga mc pasaze, je supr :)
    SIDE
    SIDE --- ---
    BROTHER: tak to je presne ten jedinej track co se na ty desce da poslouchat a je nejak zajimavej...ta wileyho produkce uz zacina bejt na palici, viz minuly cd (Grime Wave), kde dostal do ruky nejaky cd s keltskou hudbou a asi 3x to vysamploval....no nevim...treba beat na Johnny was a badboy je mega, ale v posledni dobe Wiley nudi hodne...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BROTHER: jeste samozrejme sway, lyricky imho nejnaslaplejsi mc z uk, to co provadi s papuli, je za hrancii chapani, videl jsem asi 3-4 nazivo, naposledy v lucerne, obsah i forma bravurni, smysl pro humor/inteleligence/sympatie, kontakt s publikem, hravost, pro me opravdu best uk rappa...

ale je zvlastni, ze ty nej jmena z uk grime, aspon tak mi to prijde, se grimeu paradoxne vzdaluji...

taky uz me zacina desit, kdo vsechno jeste zacne hopsat v klipech v skoro new rave barevnejch afrika modelech... viz. vilík a jeho letní video... :]
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    jinak ad
    Roll Deep - Return Of The Big Money Sound (2008):

"fat mac 90" gebnialni beat/track, naprosto me nadchl, jedu 20x denne, jak je to dobry, ta basa a zvuk, uplne to se mnou hazi, tudy zrejme vede cesta...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tinchy je frajer, star in the hood mam hodne rad (http://www.ukrecordshop.com/item/tinchy-stryder-star-in-the-hood.html), hlavne rely on me, kluk neni blbej a je to fajn melodicky... :)
    REAP
    REAP --- ---
    a já zase tinchyho .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam