• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    SIDE
    SIDE --- ---
    no to bych rekl ze muze bejt ruzny...tak od 3000 do 7000, venku trochu min....ale porad je to Roland TR, navic pomerne futuristickej, takze ta cena pujde nahoru
    REAP
    REAP --- ---
    jakou ma tr 707 tak hodnotu?
    SIDE
    SIDE --- ---
    bacha to byla 707, tohle je prave plny jenom perkusivnich zvuku, ktery prave v tomhle vyuzijes........

707 mam doma, to je digitalni verze nekterejch zvuku z 909 a disco snare a kick
    REAP
    REAP --- ---
    To se ted strilelo na midi ;]]

ILL_EEL: ya man )
    SIDE
    SIDE --- ---
    znate roland 727? rekl bych ze mezi temahle producentama to zacne bejt cenena masina :)

http://www.vintagesynth.com/roland/727.shtml
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    tak ja bych nerek, ze Funky (nebo UK Funky jestli chcete) je skatulka novinaru, spis naopak, tohle jmeno se rozneslo mezi (vetsinou ex-grime) producentama ktery zacli delat perkusivni house, kterej zvukove odkazuje na ranej dubstep, grime a ukg...

sice to neni nic revolucniho, ale aspon se ta jiholondynska scena hejbe trochu
    SIDE
    SIDE --- ---
    me to proste prijde jako neco co uz sem mockrat slysel....bud je to 2 step s min nabrejklejma vecma a nejakejma tema perkusema navic, nebo mi to pripomina starou garage a tak....early house...tak 93 rok:)
    REAP
    REAP --- ---
    Tohle třeba 4x4 není )
    http://www.youtube.com/watch?v=OObr2jaBaQQ
    Tak a já běžim, zatim...
    REAP
    REAP --- ---
    Jo takhle, tak to mě tam taky nesedí, ale zatím se zdá, že to neuchvátilo jenom mě ))

SIDE
    SIDE --- ---
    me tam proste vubec nesedi to slovicko funky....:) tot vse...ja bych to hazel skoro vsechno do kolonky 4/4 :)
    REAP
    REAP --- ---
    SIDE: Ještě jedna věc, možná to je chyba novinářů, ale je prostě rozdíl mezi House & Funky/UkFunky a Funky House, nemluvím o tom, jak se mi to líbí, ale lidi si rozumí, ne?
    REAP
    REAP --- ---
    SIDE: Ehh, ok, ale ber v potaz i fakt, že Grime je taky dítkem novinářů, tak jako další spousta označení. Neřeším to, zatím tomu rozumím. Ačkoli vznikají označení, která si zakládají na téměř zbytečných detailech, zvykl jsem si tak už pomalu i u literatury, je to skoro všude stejné... )
    Už jsem na téma škatulky diskutoval přinejmenším stokrát, proto to odmítám. Spíše mě zajímá, jak bys UK Funk označil ty? Je to dostatečně specifické a lidi z Anglie, s kterými jsem se potkal, na toto označení přistoupili také a rok 2009 prej bude UK Funky rokem ).
    SIDE
    SIDE --- ---
    REAP: UK Funk je jako oznaceni stylu totalni blbost...ale pokud chces pristoupit na UK NOVINÁŘSKOU hru s vyjejšlením stylů každej druhej tejden, prosím...nejspis asi nepamatujes doby rozjety tanecni muziky, kdy se kazdej druhej den uk pridavalo ke slovicku house neco jinyho...UK, Funky, French, Hard, Deep....a pritom to vicemene bly furt ty samy beaty....to samy jelo i dnb, kdo myslis, ze vymyslel zanrovy kolonky jako Jump-Up, Liquid nebo Clownstep? Novinari a idioti z fór...
    REAP
    REAP --- ---
    DIE_DIE: Fakt si všímáš blbosti. IB udělali Mixtape 2, kterej produkoval pouze Šedivej a Suky. Právě to není pro mixtape uplně běžný, v UK se povětšinou setkáš s "klasickými" instry, ať už je to UFO od Rude Kida, pecky od Wileyho, beaty od Young Dotta a podobně.
    Mixtape 3 bude bomba, další jména z Anglie, u Teegoa to nekončilo. IB jsou tím pádem jediná crew, která má v Evropě to štěstí zajet s někým z UK. Netvrdím, že Smekův rap je top, ale vzhledem k možnostem a jinejm ČR pokusům je IMHO na hodně dobrý úrovni. Texty mě bavěj víc na tejpu jedničce, každopádně nejde o žádnej průser, v UK je taky nejedno jméno, který má ty texty snad ještě primitivnější. Jen pár lidí to tahá jinym směrem, než "jsem NO. 1".
    SIDE: Eh, co to plácáš? Sleduj řádná UK fóra. Pak možná pochopíš, že UK Funk je skutečně aktuální záležitost a žádné objevování nintendocore. Jinak se v UK samozřejmě více jak tady řeší, co je to za styl, podstatně víc. Viz neodmyslitelná potřeba se vyjadřovat k Wileyho postupům atd... Nechte si ten svůj Bap hejt na jindy ;)

DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    M4JKL05: ja myslel že je to ted, tak to jo, to si najdu asi čas i peníze :)
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    DIE_DIE: chystam se, 11.3. tesim se na Playdoe
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    M4JKL05:
    jo to nemusi bejt špatne, Sany, jelen (neley) a jejich noche de terror kalby.. ale ten Pantheon (sabotage) vypada pořad jako stejna díra..

anyway.. co ten KANO, už tu byl, nebo ted nak ma bejt jdete tam, bude asi mejdan..
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    tohle nevypada marne:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam