• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    Všechno co má něco společného s Grimem sem!
    rozbalit záhlaví
    SIDE
    SIDE --- ---
    ZERWOX: uplne uprimne a na rovinu se Tuco zve, pac jinak nema co na praci, protoze nemaka a hraje za levno a prakticky vsude ...:) ale prehled ma, o tom zadna....
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    MAD...ja to ohledne klubu nebral v souvislosti az tak jestli lidi rozumi/nerozumi nebo jsou/nejsou lini reagovat ale celkove...zminovana organizace, prostor, zvuk atd...a nemyslim ted jen grime a to ze ma u nas malou zakladnu (o tom zadna) ale celkove kvuli pripadnym jinym parties, protoze mi prijde, ze tu nejake vylozene dobre misto proste neni a ta lucerna na me jeste dela ok dojem, uz jen proto, ze kdekoli stojis, tak jsi v podstate v centru deni a mas interpreta na dlani v roxy mi to prijde odosobnely a podle me chybi kontakt jeste vic...nehlede na to ze by nas tam stal stejnej hloucek ale v mnohem vetsim "hangaru"

side: co se tuca tyce tak ti nevim, neprijde mi ze by daval nejak moc baile funku, po navratu z ria asi trochu vic ale ani tak ne az tak hodne...viz ted na kanovi (teda prisel jsem v prubehu kdyz uz hral) ale serka veci spis ve stylu Mujava, Kid Cudi, Fake Blood,...a to si myslim ze je pro grime posluchace dost podobne blizky asitak jako dubstep (myslim to tak, ze kdo ma otevrenou hlavu i pro neco jinyho, tak zkousne jak to i to, nekomu samozrejme sedne vic jedno, jinemu druhe)...podle me fakt neni nutny kdyz ma vystupovat Kano hrat kvuli tomu vecer porad grime a naopak djs mi nevadej kdyz jedou vic party set a taky jsou tam kvuli necemu pozvany, ja moc nejsem zastancem toho, ze kdyz bych hral pred vystoupenim wu tang, tak si pripravim set z jejich pecek abych omezence co nic jinyho neznaj potesil (samozrejme, ze do jisty miry zohlednit to chce, na druhou stranu promoter tam ma Tuca protoze vi co Tuco hraje a skoro si myslim ze spis dubstep je na jinej typ mejdanu a jinou naladu a je skoro jeste vic specifickej, ikdyz je samozrejme grime-u nejblizsi tak svoji naladou je proste jinde a je potreba se do nej i jinak vlozit)
    SIDE
    SIDE --- ---
    REAP: dub urcite, dubstep nevim....treba zrovna skepta jel minimalne 3 tracky do regulernich dubstepovejch releasu treba od Cokiho nebo Danny Weedse
    REAP
    REAP --- ---
    SIDE: Tady jde fakt o to, ze dub a grime v cloveku vyvolavaj odlisny pocity, na Skeptu si jdes pro ty druhy...
    REAP
    REAP --- ---
    Tak nakonec to dopadlo, jak jsem myslel :-(
    JSem rad, ze jsem si tu ostudu nechal ujit.

http://boombap.cz/hiphop/durrty-goodz/
    SIDE
    SIDE --- ---
    MADTURKEY: jako treba od Tuca sem parkrat slysel zahrat grime/crunk set, ale v posledni dobe je to jenom baile....mam pocit pocit, ze uz sme se tam hodili vic Ja s Ansem na Boy Better Know (resp. Skeptovi), kdyz sme davali striktni dubstep woblovacky a davacky.....akorat lidi proste byli a budou mimo....srandovni je, ze kdyz nejakym grimeovym trackem prolozis dubstepovej set, tak vsichni skacou.....pro ty ksiltovkare je to ale z jinyho vesmiru....
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    ZERWOX: S grimem to mas fakt tezky no, este na nejaky rapovy meno z americkyho hiphopu mozna nekdy je dost lidi. Treba na Jedi Mind Tricks se lidi chytali trosku vic, ale jen na to zpivani, pac bylo narvano, rozumelo jim tam taky par lidi, kdyz meli zpivat "jedi mind, heavenly divine"... Ale bejva to podle me lepsi treba v ROXY, kam chodi vic anglofonnich lidi nez treba do ty Lucerny.
    YAGHI: Tohle se mi povedlo jedinkrat a byl sem uplne vyplesklej, kdyz sem na Premierovi byl jedinej duvod, proc se nenastval a byl v pohode, kdyz chtel po lidech zpivat neco z Palp Fiksn a pak stah zvuk a jedinej hlas v sale byl muj :-)

Nebo treba Vuteng kdyz byl v Arene, tak to bylo uplne nejvic moc tristni, lidi neopakovali refreny ani do jejich tracku.

DIE_DIE: Sory, nejak sem to nepobral, jak to myslis s tim barakem?

A perlicka na zaver: kdyz sem byl pred nevim kolika lety na Akrobatikovi a Virtuosovi, snad tam byli oba, tak byl dav tak vyhecovanej, ze na sugestivni otazku v zapalu nadseni "Haave youu eever been t'Booston?!" se ozvalo celou Akropoli ohlusujici "Yeeaaah!!!" :)
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    Takovou odpoved jsem bohuzel cekal...
    YAGHI
    YAGHI --- ---
    ZERWOX: jinde nez v cesku, je to tak, ze jen par lidi spolupracuje a hecuje interpreta v jeho jazyce...to je bohuzel fakt
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    MAD: napad na nejakej dobrej klub kde by podobny akce fungovali dobre?
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    HAVANA: nojono.. vidim jak tam byl ten kotel kterej boucuje pravačkou, a na Kanovo "london" si řikalí "ty voe kámo" :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak rybi publikum je bohuzel v cechach posledni dobou pravidlem...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    MADTURKEY: smutný, takže podle tohio co píšeš promotersky nezvládlý a rybí publikum?
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    MADTURKEY: bbarak? :))
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    ten london town este, aneb co vsechno ceske publikum nepochopi ani na popate, kdyz jde na grime pochopitelne z londyna: http://www.youtube.com/watch?v=ZCcWLpOeLAM&feature=related
    z toho "london london london town" delal "london londooon", aby se vsichni mohli pridat... myslim, ze kano cekrep propagovat jako koncertni destinaci a doporucovat kamaradum nebude.
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    no tak blbej pocit byl na miste. tuco ma s grimem spolecnyho asi tolik jako s dramenbejzem, takze tam hral ty svoje pozersky tancovacky, pak prisla predkapelka, kterou nikdo nepochopil (a musim rict ze to fakt bylo zvlastni stylo, spis dance music nez rap povetsinou), a kanovi pak proste nikdo nerozumel nebo nechtel rozumet. produkce to nechala (jako obvykle v lucerne) vyhnit straslivym zpozdenim proti lajnapu, takze tech malo pritomnych vetsinou uz ani nemelo silu, kdyz byli vyzvani "make some fuckin noise". takze obecenstvo cumelo jak telata, dobrou atmosferu mel tak jedek track. no a kdyz prisla pecka p's and q's (http://www.youtube.com/watch?v=n2VFF4_tto0), tak tou to skoncilo, pac nikdo neumel ani v refrenu rict to "p's n Q's". v jinym treku chtel zas opakovat "londooon", taky nic. a t d. takze koncertoval asi tak 50 min pokud vim dobre.
    lucerna music bar je proste zoufalej prostor se zoufalou produkci, v zasade zoufalym zvukem - za hodne penez malo muziky.
    REAP
    REAP --- ---
    DETAIL: Samozřejmě znám, určitě dej následně info. Kano se řadí do mých oblíbených mcs, ale prostě mám z té akce blbej pocit )
    GREGI
    GREGI --- ---
    kua ja sem zrovna v alpach sem si ted uvedomil:/
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    REAP: Jen to nebude hype? :) Koukni se na nejaky jeho videa na youtube...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    REAP: Ja jdu.
    REAP
    REAP --- ---
    520 vip, vic nevim, playdoe odpadli, nejdu a to kana mam rad, jen to nebude hype
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam