MAD...ja to ohledne klubu nebral v souvislosti az tak jestli lidi rozumi/nerozumi nebo jsou/nejsou lini reagovat ale celkove...zminovana organizace, prostor, zvuk atd...a nemyslim ted jen grime a to ze ma u nas malou zakladnu (o tom zadna) ale celkove kvuli pripadnym jinym parties, protoze mi prijde, ze tu nejake vylozene dobre misto proste neni a ta lucerna na me jeste dela ok dojem, uz jen proto, ze kdekoli stojis, tak jsi v podstate v centru deni a mas interpreta na dlani v roxy mi to prijde odosobnely a podle me chybi kontakt jeste vic...nehlede na to ze by nas tam stal stejnej hloucek ale v mnohem vetsim "hangaru"
side: co se tuca tyce tak ti nevim, neprijde mi ze by daval nejak moc baile funku, po navratu z ria asi trochu vic ale ani tak ne az tak hodne...viz ted na kanovi (teda prisel jsem v prubehu kdyz uz hral) ale serka veci spis ve stylu Mujava, Kid Cudi, Fake Blood,...a to si myslim ze je pro grime posluchace dost podobne blizky asitak jako dubstep (myslim to tak, ze kdo ma otevrenou hlavu i pro neco jinyho, tak zkousne jak to i to, nekomu samozrejme sedne vic jedno, jinemu druhe)...podle me fakt neni nutny kdyz ma vystupovat Kano hrat kvuli tomu vecer porad grime a naopak djs mi nevadej kdyz jedou vic party set a taky jsou tam kvuli necemu pozvany, ja moc nejsem zastancem toho, ze kdyz bych hral pred vystoupenim wu tang, tak si pripravim set z jejich pecek abych omezence co nic jinyho neznaj potesil (samozrejme, ze do jisty miry zohlednit to chce, na druhou stranu promoter tam ma Tuca protoze vi co Tuco hraje a skoro si myslim ze spis dubstep je na jinej typ mejdanu a jinou naladu a je skoro jeste vic specifickej, ikdyz je samozrejme grime-u nejblizsi tak svoji naladou je proste jinde a je potreba se do nej i jinak vlozit)