• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLADIVOUNUbytování v ČR
    Zde můžete ostatním poradit,kde se u nás levně a kvalitně ubytovat. Můžu doporučit: Penzion Kozel: Objekt se nachází v klidné lokalitě Říčan ,nerušené ani blízkostí vlakového nádraží (cca 100m) .Cesta vlakem do centra Prahy trvá asi 25 min!Vopačném směru můžete navštívit třeba České Budějovice.Do centra Říčan trvá cesta pěšky cca 10 min.Penzion se nachází v blízkosti Prahy,výborná dostupnost mhd.cca 1 minuta od vlakového nedraží Říčany Tel.606821975
    rozbalit záhlaví
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Stále aktuální, nemohu nic sehnat
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Sháním ubytování pro 25 osob v polovině října, 2 noci. Jedná se o teambuildingovou akci neziskovky, požadavky zdají se mi trochu nereálné, proto se obracím na Vás:
    Do 70km od Prahy, dobré spojení vlakem/busem, bez stravy, ale s možností najíst se v restauraci, u přírody, cena max. 250Kč/den na os.
    Hodí se mi jakákoliv rada mimo toho, že si máme někde postavit stan :-)
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    Ahoj, nevíte někdo o nějakém ubytování(naprosto obyč) okolo Nechanic u Hradce Králové? díky
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    znate nekdo nejaky pekny penzion v Rokytnici nad Jizerou, neco spise rodinneho a idealne s vlastni sjezdovkou?
    TYEN
    TYEN --- ---
    SHáNíM: ubytko v Ostravě pro dva na Colours (14. - 17.7.). Dík za nabídky
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Ahoj prosím nemáte nějaký tip na klidné ubytování spíše na okraji Českých Budějovic?? děkuju moc
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    Hledám nějaké levné ubytování v Táboře(spolubydlení, ubytovna, internát...), od 1.7.2011. Asi tak na dobu 3 měsíců
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Ahoj, nemate nekdo tip na ubytovani v Lednici nebo kolem? Penzion, aby byla na pokoji vetsi vana:] cena nejak tak kolem 500 za noc na osobu treba...
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    ELESDY: webovky nemas?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Nemate nekdo tip na ubytovani pro dva za slusnou cenu v Karlovych Varech v dobe konani filmoveho festivalu? Dekuju.
    HANY_BANY
    HANY_BANY --- ---
    ELESDY: nemas zac:)
    FAT
    FAT --- ---
    ELESDY: Byl jsem tam jenom v hospodě, ale vypadalo to dobře.
    Hostel, penzion, ubytování Český Krumlov | MERLIN - Hostel a Pension Český Krumlov
    http://www.hostelmerlin.com/
    HANY_BANY
    HANY_BANY --- ---
    ELESDY: my sme byli asi pred dvouma rokama tady a spokojenost.. http://www.tilia-ck.cz/fotogalerie.html
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    KUKATEKK: a kolik vas je? co píšeš splňujeme, ale děláme skupinový rezervace..
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    ahoj, nevíte o nějakém příjemném ubytování spíš na samotě, kam mohou zvířátka? Klidně apartmán, vařit umím ;) a pokud bude wifi, tak se zlobit nebudu ;) do cca 150 km od Prahy
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    FAT: však jo, dík! ;)
    FAT
    FAT --- ---
    QUAACA: Jasně, jen jsem to dával jako tip.
    :-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    FAT: to taky není špatný.
    ale my půjdem asi do toho penzionu, co jsem dávala. je to tam nekuřácký, točí plzeň a mají bezdrátové připojení na net v celém objektu :))
    FAT
    FAT --- ---
    QUAACA: Ještě tohle http://www.chatahoralka.cz/ Sice to není Žamberk, ale je tam i bazén. Jediná chyba byla, že místní restaurant zavírá dost brzo. Byl jsem tam vloni a ve 20:00 jsem koukal na zamčené dveře. A jiná hospa tam není...
    Ale jinak příroda krásná, prostředí slušné, zacházení taky...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    IZAKPRACH: a co máš na mysli, tím zabavením? bazén, kryté kurty, televizi? hrady, zámky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam