• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    JELLY
    JELLY --- ---
    tady je Lara jeste mimino...:)
    KONIK
    KONIK --- ---
    a tak zase jednu fotku...
    clovek by mu dal korunu.. :-)
    Bubacek
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Jo dobrý, už vím....podívala jsem se na tvou galerii:-)
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Děkuji za pochvalu...on je jedinečný už tím, že je chudák nechtěně zkřížený. Maminka se rozhodla pro jiného:-). Já už zkoušela všechny triky, sýry, aby se nažral před tím, ale nic....to je jako když házím hrách na zeď a furt nic. Ale tak jestli ho to baví a není tot ak často čověk to trpí, ač teda mám psa záchoďáka.
    No ty rohlíky vybírá náš Monty naším rybám v mini rybníčku doma....a vyvádí když je v kotci a háže se jim žrádlo...normální závistivec. A co máš vlastně za ohaře?
    KONIK
    KONIK --- ---
    PYTHIA: Monty je nadhernej! Takovyho bych presne chtela k Bubakovi! Fakt povedenej :-) a vyborny stranky!
    Zdechlinky Bubu nebasti. Obcas sebere nejaky ten rohlik, co upadne rybarum, nebo najde jiny zbytky jidla, obcas se priblizi k nejakym tem zvratkum, ale to stiham ohlidat, pac v lese jich moc nepotkame a ve meste je na voditku, rybky ma rad, ale jen uplne cerstve-nejlepe nejakou plotici cerstve vytazenou z vody-pripadne kdyz si ji muze sam vyndat z kyblu.. takze mame predevsim problem s vykaly.. je pravda to co pises, jakmile je v dalce, tak zbyva jen kriceni FUJ..a nekdy to poznam az kdyz ke me pribehne a smrdijak verejny zachodky.. :-(
    Nekde jsem cetla, ze pomahaji syrecky-dat psovi pred prochazkou syrecek.. jenze je doma porad nemam a syrecky uz taky nejsou to co byvaly.. :-) uz tolik nesmrdi. Nicmene jsem nepozorovala, ze by to nejak pomahalo..
    JELLY
    JELLY --- ---
    KONIK: jasne to znam.. lara docela reaguje na piskani tak treba to na nej taky zabre, zkus nosit treba pistalku a pomalu ho na to ucit..ale jako ono se to rikal lara toho taky sezere spoustu to ze to necha je spis ze na ni zvysim hlas a ona se lekne tak to radsi necha bejt aby nemela takovej prusvih:)..
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No tenhle problém mám taky, sice nejsou lidské, ale zase kočičí. Občas ten hnůj. Pravdou je a to my řekli i na cvičáku, že jestli je člověk u psa kousek tak je to dobré, zařveš fuj a pes přestane, ale jak jsi dál je to v háji a zbyde už jen běh a řvaní neustálého fuj. Jinak v jeho štěněcím věku byl velký problém se zdechlinkami...jako správný lovec ulovil co se dalo a když to smrdělo tím líp. Nejlepší byla hóóó´dně dlouho uleželá rybička při které jsem měla co dělat, abych si neublinkla....taková zdechlina v podobě zajíce apod. nebyl problém. Časem, ale zřejmě přestal nosit zdechliny a zase začal žrát tuhle kočičí nechuťárnu.
    Nejkrásnější na psech stejně je to, že Vás narozdíl od partnera překvapí každý den a jejich život se neustále vyvíjí a roste a pokaždé Vás donutí sednout k počítači a radit se s ostatními co s tím.
    http://www.montyjack.estranky.cz/clanky/povidani-o-montym/top-uchylek-naseho-moa
    Stránky, aby jste viděli jaký je to úchyl:-)
    KONIK
    KONIK --- ---
    JELLY: no jasne, Bubak dostava nazrat vecer pred spanim, maximalne se pak jeste asi dve hodky nato dojde jen vycurat. Venku ale kdyz lita treba u reky, tak se moc neda odchytit, kdy se nekde zabehne podivat za strom, ja jsem na hony daleko a on to tam sezere.. to by musel jit porad u nohy a porad byt pod kontrolou a to mu nejak nemuzu udelat, pac by se vubec nevybehal :-(
    JELLY
    JELLY --- ---
    KONIK: vim ze konske zerou kvuli jodu a lidske protoze jim proste (ac je to neuveritlene) chutnaj:///.. moje cuba to dela taky, tak se ji to snazim odnaucit tim, ze kdyz reknu fuj a ona to necha bejt, tak ji dam za odmenu piskot,, vzdycky ji rikam pojd podivej se co mam lepsiho... uci se tim, ze jediny zradlo ktery muze dostat je od panicky:)...ale n kazdyho psa funguje neco jinyho, jde asi o to upoutat jeho pozornost necim jinym.. jo a taky je dobry aby pes dostal zradlo doma mezi spankem aby byl najezenej a nemel tolik hlad a zaroven mel slehnuto pac behat s plnym zaludkem taky neni zdravy...
    JELLY
    JELLY --- ---
    rohy od polstaru sou klasika:),,,no je fakt ze pokud je pes utahanej (taky mame pesa ctyri az sest hodin denn na prochazce v lesoparku...) tak nici mnohem min pac je unavenej a spi:)
    KONIK
    KONIK --- ---
    PYTHIA: :-) to je zajimava uchylka-rohy od polstaru, to jsem jeste neslysela :-)

a jeste jeden dotaz-mozna, se to tady probiralo, nebo nekde jinde.. trochu nevim, co s tim. bubu je zvykly chodit bez voditka, take vim, ze tak se nejlip vyradi..ALE! obcas se nekde zapomene a sezere vykaly.. ne psi, slepici, úptaci, ale lidske... zveda se mi z toho kufr a nevim co s tim mam delat. Nikdy to nedelal, az posledni dobou-jedna psi kamoska mu to ukazala a od te doby .. co s tim, nevite nejaky figl? nebo mu chybi neco ve strave, co by se mu melo pridavat? Dostava od malicka jen granule, obcas nejaky pamlsek..a obcas mu nekdo "nenapadne" neco soupne -treba v lete na zahradce u hospody-chleba a tak... :-( diky za rady
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Tak náš Monty je teda taky pěkné číslo. Můžu říct, že se řadíme nejen mezi čuňata psovité ušaté, ale taky mezi ty trhače. Když byl menší tak největší radost měl ze dřeva, které mohl okusovat. Jelikož bydlíme v domku a máme malou zahrádku je teda venkovní, nicméně si myslím, že pes v bytě je s Vámi spojen mnohem víc, než ten venku. Chodím s ním často na procházky a 2-3 hodiny nejsou nijak neobvyklé. Jezdíme i na akce jako je coursing a tam bydlíme na pokojích. Tady nastává problém v tom, že i když je vyřáděný má hrozně velkou úchylku na rohy od polštářu, takže pokud nejsem na pokoji tak dostává náhubek (bych vidělávala asi jen na ty polštáře). Nevím jak Vy, ale myslím, že pokud pes a to už jakýkoliv má vybití tak to zas taková hrůza s ničením nemusí být. Když ho pustím domů, jeho hlavní cíl je můj pokoj kde leží plyšáci, které vrazí do té své mordy a nese si je jako král:-))))
    JELLY
    JELLY --- ---
    ty my je rok a uz nenici nic moc zasadniho ale sem tam knizku a tak:)...nicmene ten uplne malej steneci vek byl docela hc:))) ale ted uz je milacek milackovatej....a s tim stekanim ja sem hrozne rada ze Lara steka jenom kdyz hlida ,ebo kdÿz se boji,vubec neni ustekana coz ohari obcas bejvaj prave...
    KONIK
    KONIK --- ---
    Nestacim se divit, kdyz ctu vsude v auditkach o psech, jak vsechno demoluji.. kazdy, koho potkam s oharem-nebo temer kazdy-tak se pta, jestli s tim ma problemy, jestli kouse pantofle, demoluje byt.. je to strasne zvlastni, ale bubak NIKDY v zivote nic nerozkousal. Mozna tak nejakou plysovou hracku, ale to se s nim o ni nekdo musel tahat, jinak si ty vecicky hycka, ozuzlava..je fakt, ze je uchylnej na cokoliv plysovyho-treba privesky na klice.. jakmile jde pani, a ma na tasce privesek, nebo na batohu..nebo uz se nam to stalo s malym diotetem-holcicka mela na zadech takovy ten plysovy batuzek ve tvaru nejakyho medi..a Bubak se mohl zblaznit-je to pro nej povel-VOZUZLAT, VONUFAT! ale nikdy to nerozkouse. Boty mi obcas podava, nebo se snazi rozmotat ponozky, ale neroztrha nic... Venku je jako silenej, skace prede mnou a steka na me-obcas je to dost otravny, ale je asi ta prebytecna energie musi ven, pac je fakt nekdy videt, ze si s ni sam nevi rady..
    jak jste na tom vy ostatni s ohari? Trhaji, kousou, demoluji? je pravda, ze Bubak nikdy neni doma sam, je se mnou neustale, ale to rikaji lide, ze i s nima jejich psi jsou a stejne trhaji..
    KONIK
    KONIK --- ---
    Jmenuje se Bogey alias Bubak :-) v kvetnu mu budou 4 roky.. blazen! ale strasnej milacek! Nedame bez sebe ani ranu! chodime spolu do prace a tak nejak jsme proste jeden pro druhyho! Ohar je dle meho nazoru nejuzasnejsi plemeno! Presne podle meho gusta :-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    KONIK: Já jsem nevěděla, že máš ohaře. Tell me more :) Jak se jmenuje a kolik starý, atd. :)
    KONIK
    KONIK --- ---
    MADRONA: diky:-* dobrej objekt:-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    KONIK: Krásně fotíš :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    no ale jelikoz bydlim v garsonce tak mi jeden staci.)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    JELLY: víc ohařů jde mít i v bytě, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam