• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    PANFETKA: já jsem v práci, ale ted jsem si domluvila, že Gerryho přítel nabere a pro jistotu odveze k DR. Teče mu z toho furt krev a má to dost hluboký...včera jsme už s nim zažili hodinu strachu, když utekl přes celý město za krysaříkem a dneska tohle, nic nebudu podceňovat! Díky
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    FUTURAMA:hele tak to doporucuju k veterinarovi ihned.tu oharku co docela casto hlidam rafnul v sobotu ridgeback do boku a do hodiny z toho zacal tect hnis..no fakt osklivy..takze dostala antibiotika a musi se ji ta dira vyplachovat roztokem v injekcni strikacce..fakt jsem u toho malem omdlela-strcit strikacku do rany a 4x opakovat-trikrat denne...prvni den byla takhle hyperaktivni potvora uplne vymenena,ale hned druhej den po antib. uz zas hopsala.psi obecne fakt dobre reagujou na antibiotika a hlavne to hned zabere...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Taky mě dost zarazilo, že měl přes zimu pejsky v kotci!
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: Tak to je ON...MY ted přišli na to, že nám prodal Gerryho za 10tisíc s PP a stejně by nemohl na výstavy, pže mu kouká dost nepěkně žebro:-(
    UFF, to je hrůza a kontaktovali jste toho chlapa z Jevíčka?!
    B01D
    B01D --- ---
    Hej, my měli Báru, která umřela, taky z Jevíčka od myslivce. Bylo to v lednu a on měl 8 týdenní štěňátka ve špinavim venkovním kotci. Dobytek. Co o něm víte? FUTURAMA: Od 2 hod v noci začla kňučet a zalejzala pod postel. V půl 5 už jsme byli u veterináře a příznaky byly na zánět močáku. Byla zaléčená, ale kolem pátý odpoledne byla už malátná a bolesti nepřestávaly. Ultrazvuk ukázal plnou břišní dutinu nějaký tekutiny, tak ji natáhl do stříkačky a byla uplně černá. Operoval ji večer a pak nám volal, že ji nezchrání, protože měla velkým nádorem zaškrcený střeva a zbylo tak 10% zdravýho střeva... Během necelýho dne jsme z ničeho nic o ní přišli.
    JELLY
    JELLY --- ---
    no jasne Jevicko:)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    My koupili Gerryho v Jevíčku, jeli jsme tam asi taky 4-5hodin...
    Ted jsem s nim byla venku a pokousal mi ho nějakej dalmatin bez paníčka...má docela nad čumákem díru:-( Vydezinfikovala jsem jí, ale moc se mi to nelíbí.-(
    JELLY
    JELLY --- ---
    a pan majitel (evidentne alkoholik myslivec:).. bydli v dome cislo 666 :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    FUTURAMA: je to nekde na morave...jeli sme tam asi ctyri hodiny:)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: to muselo být pro tebe hrozný:-(
    čeho měla chudka rakovinu?!
    My ted potkali myslivce, měl 2měsíční fenku německého ohaře s modráma očima, nádherná..nejradči bych jí měla ještě ke Gerrymu, ale už takhle dá občas zabrat, abych ho utahala:-)
    B01D
    B01D --- ---
    Já myslím, že ten náš už s váhou nahoru nepůjde - tohle už ta ta horní hranice. My jsme předtím měli fenku maďaračku a ta nám umřela na rakovinu ve 4 měsících - byla strašně divoká, někdy agresivní i na nás, všechno brala do tlamy, neposlouchala, nečůrala a nekadila venku... Já si ale myslím, že to bylo tou rakovinou a třeba metastázama. Rony je pravý opak - ten od mala hned začal čůrat a kadit venku, nic nebral do huby, NE hned pochopil, kalužím se vyhejbá a hlavně z nich nepije :D
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    JELLY: kde ty Velké doliny jsou:-)?!
    B01D: taky měl 5kg na 2měsících, včera jsem ho vážila a má 20kg.
    Kéž by měl taky do těch 30kg, už ted ho sotva zvedám do vany...Ted má zálibu válet se a skákat do kaluží:-)
    B01D
    B01D --- ---
    PANFETKA: Ta je nádherná. My jsme dlouho zvažovali výmaráka a dokonce jsme ho už měli zamluvenýho, ale pán nám ho den před uskutečněním koupě prodal...
    B01D
    B01D --- ---
    Teď má 30,5 kg. Když jsme si ho začátkem května 2008 přivezli, tak měl kolem 5 kg :D.
    JELLY
    JELLY --- ---
    PANFETKA: tahle je super!:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    FUTURAMA: jee moje Lara je taky z velkých dolin, ale nema papiry takze nema ofiko jmeno..
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: tak za rok nás čeká taková velikost našeho miláčka:-)
    A já ho ted už sotva zvednu...kolik váží?!
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    a tulivka chance
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    ochlasta chance
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    BIOBOID: KRASAVICE z Edenu:)
    B01D: kdyby na ty prvni mel czernaj czumak tak pripomina ridgebacka:)ale jako udelanej krasveczek toe:)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    BIOBOID:krasavice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam