• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: to si myslim, že pomůže, hlavně ho příliš neuklidňovat, pak bude mít pocit, že to fakt není v pořádku. Barney si zvyknul strašně vydírat, když kdokoli z nás odchází ven - sklopí uši a vypadá jako když umírá :)) ale hodně se zlepšil, když jsem zase začala chodit do práce
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: to je fakt, jenže já se aspon bez něj najim i napiju:))
    On je strašnej herec, když ví, že něco udělal, tak řve dopředu než ho vůbec stihnu potrestat.) děkuju, taky držim palce
    Budu ho muset nechávat častěji samotnýho.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: taky bych klidně dalšího maďara přibrala :) Taky s tou fixací dost bojujeme (jen nevim jestli víc já na něj nebo on na mě), ale oni se rychle přizpůsobí. Přijde mi, že to jsou všechno strašný citlivky a herečky:) Držim ti palce
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    MILANLXR: Jaký osud? Sakra, já bych si snad ještě jednoho madara klidně vzala:)
    Co mám ted víc volna chodim s nim na 3hodky denně, ten je pak pěkně unavenej a vybitej! Jen je na mě strašně fixovanej, když ho někdo hlídá strašně řve a furt mě vyhlíží. Nepije ani nejí dokud nepříjdu:( Ještě tak s přítelem vydrží.
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    boze jak si nekdo muze poridit hafana kdyz se o nej neumi postarat to fakt nechapu akurat je tyraj jinak se tomu ani rict neda.....
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    BIOBOID: dopadlo to tak ze ta zenska ho nekam odvazi a prej se stehuje do baraku.

nejhorsi na tom je to ze tam na tom dvore bydli este jedna mlada pipka ta ma taky madaraka trictvrte roku stareho-a to je podobnej osud.
    jeji rodice po ni chtej aby ho dala pryc..jenze samozrejme ona nechce:(
    pritom je fakt uzasnej a nadhernej.
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    S3FKO: Ta je úžasná:)!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MILANLXR: Jak to dopadlo s tim týraným maďarákem u vás v baráku?
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    S3FKO: uzasne fotecky....a krasna dama s kozichem znacky VOK:-)) Jj....oni ohari jsou neuveritelne ukecani....horsi nez zenska tyden sama:-)...hlavne po ranu pri protahovani
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    BOYLER: ona si s nami povídá, občas ukecane tak že ani hubu nezavře :)
    DEBBIE: :)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    S3FKO: zajimavej pohled:)jinak nadherna fenecka
    EVUSHKA
    EVUSHKA --- ---
    S3FKO: hezký zvířátko máte :)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    S3FKO