• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: přesně :D to je jeho specialita, teď jsme nechali omylem na zemi tašku s koláčema, vrátili jsme se a byly pryč :D tak jenom hodil tenhle kukuč a smůla :D
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: to je ten jejich pohled!
    A pak jim dej přes zadek, když takhle uměj koukat:))
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: díky :) ještě jedna

FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    krasavec:))
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    objevila jsem našeho Bobeše, když byl malej :)

bar.bmp (3400390 B)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: B01D: díky... čip máme a Evropskej očkovák nám asi pořešíme u veterináře...?
    B01D
    B01D --- ---
    ALIENABLE: My jsme byli cca před 3 rokama se psem na Slovensku a vím, že byl potřeba čip (nebo tetování) a Evropskej očkovák...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: myslim si, že jen aktuální potvrzení od DR, že je zdravej! Jinak samozřejmě základní očkování proti vzteklině. Jo a my už s nim byli za hranicema a máme takovej psí pas od veterináře.
    My maďarku ještě nepotkali:( ani snad maďara, jen výmary.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: je krásnej :)
    Barney je večer úplně v pohodě, naštěstí jsme už když byl malej potkali stejně starou maďarku, skámošili jsme se a chodíme společně venčit, čili se výborně unavěj oba.

Jak je to s očkovákem? Když pojedem k moři v rámci Evropy, musim mít něco s sebou spešl?
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    po koupačce:)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Gerry skočil do vody už na 2 měsícíh a půl. A od té doby se chtěl koupat pořád:-)
    baví ho i aport ve vodě a na horách se potápěl pod vodu, když zahlédl rybu.

ALIENABLE: večer na štestí spí, probudí se ve 22hod na čurání a jde zas chrnět. Já s nim chodim každý den běhat, tak je pak vyřízenej:)
    BOYLER: přesně tak, ráda se protáhnu před 10hodinouvou jízdou autem.
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    ALTHIA23: idilka :)
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    Patinka byla 3 týdny v Bulharsku a totální pohoda. Plavala o život, pak zjistila jak se vychytávaj vlny ( lehce se zaklonila a vlnu přeplavala jak stará serfařka :-) a musela jsem dávat bacha aby ji neodnesla proud. Celej den ve vodě, kolem poledne si vyhrabali pejsci díru ve stínu a spali... prostě pohoda...
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: samozřejmě jít na dvouhodinovou procházku před odjezdem je příjemnější jak pro psa tak pro posádku.)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: slaný vody bych se nebál, ale v životě jsem neměl koupací sabaku..všichni moji psi z ní byli vysraní:(
    ALIENABLE:kinedril náš dědek nikdy nepotřeboval..jezdí v kufru ve svým pelechu a to i v létě přes den, ale to udržujeme pitnej režim a stavíme častěji
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: to je pravda, dík za radu, i když trochu se bojim, že mu bude stačit hoďka spánku a bude svěží
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: on s náma cestuje od mala, děláme to tak, že jezdíme vždycky na noc. On to prospí a ani nemusíme tolik stavět. Přes den než vyrazíme ho pořádně unavíme:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    BOYLER: :D to je taková jejich klasika, ještě se u toho tvářit jakože je to samozřejmost. Já jsem zjistila, že Barney si chodí lehat asi do peřin jenom díky tomu, že jsem na bílym povlečení našla zrzavý chlupy ale přes den dělá, že ho to nezajímá.

FUTURAMA: přemýšlíme nad tím samým... spíš než moře se trochu bojim té cesty autem, jak ho vyběháme, nechci ho dopovat kinedrilama atd. Voda by snad měla být ok, ale nedivila bych se, kdyby se bál vln :D
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Byli jste někdo s ohařem u moře? My bychom si ho letos chtěli vzít s sebou na dovolenou autem, protože nemáme hlídání. Vodu miluje, ale nevim, jak snese slanou?!
    Chceme jet spíš na jaře, aby nebylo takový vedro.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    B01D: psí organismus stráví mnohem víc živin a ostatních látek, který lidský tělo nezpracuje, proto si tak rádi pochutnávaj na lidskej (většinou homeless) výkalech;)
    jinak včera jdu spát a čumím, jak si Fido spokojeně vychrupuje na jednom polštáři:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam