• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CERTICA:pelech hodíš do kufru a máš vystaráno;)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    CERTICA: myslim ze pás je pro pejska lepsí varianta taky budeme resit, v té kleci si myslim zebysi pripadal jak za trest .......
    ale na druhou stranu sem pro vození v kufru z hlediska cistoty auta ale do klece bych svou cubu nikdy nezavrel .....
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Ahojte... ja mam taku otazku. Za mesiac cca si donesieme domov vymaracka... a s milym sa dohadujeme, ze ako s nim cestovat. Nemyslim len ked si ho privezieme ale celkovo. Ja som za zadne sedadlo + ksirek do bezpecnostnej zastrcky na pas: http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_auto/pasy_pro_psy/124121#more
    Moj mily je zase za umiestnenie do kufru: http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_auto/klece/transportni/124030
    Ako ste to vyriesili? Diky za rady :)
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    Byl první máj...lásky čas... ;-D
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    Mrtvej maďar a jeho plyšová smečka :-)
    B01D
    B01D --- ---
    FUTURAMA: Hm, tak tolik srn tak blízko...moc velký lákadlo pro něj xD
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: jo to jsem taky ďála a poslech. Je mu rok a 2měsíce, máme tu hodně srn a jednou jsme vyšli z lesa a 3metry od nás 7srn, to už neposlech.)
    B01D
    B01D --- ---
    FUTURAMA: A kolik mu je? Našemu 2 roky. Já jsem naschvál zkusil nechat ho za zajícem chvíli běžet a odvolat ho - povedlo se.
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: mě poslouchal bez problémů a ted mi poprvé utek.
    Chodil týden na laně a jak si ted váží, že je puštěný na volno. Poslouchá, jak hodinky.
    Snad už to neudělá. Musim ho, ale odvolat hned, jak něco vidí
    B01D
    B01D --- ---
    MILANLXR: Záleží na povaze. Ten náš se taky těchto zvuků bojí a je to takovej srábek. Za zajícem nebo srnkou taky běží, ale vždy ho odvolám bez problémů (třeba mi ale jednou zdrhne, nevím). Zatím je to ok.
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    B01D: tak to si myslim ze mame dobre natrenovany..precejenom ten muj to ma uz hodne v genech.mam ho od myslivce kterej ma doma ohaří farmu:)
    proste jakmile bezi zajic a on uz je za nim nejakej kus ode me,tezko ho odvolam.je to tezky no..
    hodne me stve ze ten muj se strasne moc boji uz odmala jakehokoliv bouchnuti,prasknuti a hlavne vystrelu.je to fakt pruser staci petarda nekde v ulici..a on se celej trese a knuci.a to mu uz jsou ted cerstve 4 roky.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    ROOSTER: ta je fakt dobrá, závidim :)

přihazuju našeho lumpa

váhá jestli vybrat šišku nebo míček

vybral si....

B01D
    B01D --- ---
    MILANLXR: Tak to chce trénovat přivolání...
    KONIK
    KONIK --- ---
    ROOSTER: ted jde o to, jestli to spis nebyla nejaka chcipla ryba... proste vonavka :-D
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    ROOSTER: :) pomalý ryby:) to spíš ty máš rychlý a lovecký psy:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    MILANLXR: Jo z lesa mám taky vždycky trochu strach, ale rybník....na rybáře kašlu... Mají prostě pomalý ryby...
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    ROOSTER: no s toho by nemela rybářská stráž radost vid?:)

To mám vždy největší strach,když ten muj blb začne honit třeba zajíce,štěka na celej les a nejde jentak odvolat...to jsou nejhorší chvíle no.
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    První letošní koupačka...a hned úlovek :-)) ... Budou letos vůbec potřeba pruty???
    KONIK
    KONIK --- ---
    026.JPG (3378983 B)
    KONIK
    KONIK --- ---
    ROOSTER: :-)))
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    KONIK
    KONIK --- ---
    ROOSTER: to je jasny :-) nekdy zajdeme vencit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam