• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    EVUSHKA
    EVUSHKA --- ---
    jedna portrétová

a jedna s nejoblíbenější hračkou
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CERTICA: zas bych to tolik neřešil;)chce si to vytipovat místa na venčení, která využívají i jiní venčitelé;)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    BOYLER: so zakladnym vycvikom taky problem nebude, ono mlady uz celkom pekne ovlada sedni a ke mne (mame ho tyzden). Venujeme sa mu fakt hodne. Ale hladam skor nejakeho seberovnejsieho kamarata pre neho, nez je stary dalmatin a malilinkata ratlicka alebo domaca cica.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CERTICA: aoj, jestli se necítíš na výcvik sama, doporučuju zajít na cvičák a domluvit si alespoň základní výcvik pod taktovkou zkušeného kynologa..jinak je to štěně a bude se kravit, tak i tak;)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ahojte :) je tu niekto z Hradca Kralove, kto ma ohara?
    Inac uz mame maleho 2 mesacneho prdolu doma. Ledva sa porozhliadol, a uz sa snazi prevziat postavenie vodcu. Fuh, poviem vam, ze ked ho neumravnime teraz, neviem si predstavit, ako sa v puberte bude spravat... aj vas je tak ukrutne palicaty???
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    CERTICA: osobne tam nemam nic...ani sit ani mrize...z bezpecnostnich duvodu by tam samozrejme asi mela byt, nicmene pes nema snahu lezt dopredu, v klidu se tam slozi a chrape, nebo sedi a cuci z okna. Ale ja ho autem zacala vozit az kolem druheho roku....do te doby jsme jezdili vsude vlakem. Ale myslim, ze rozumnejsi varianta je kufr...uz z toho duvodu kdyz se stane nehoda (si myslim teda) a taky na zadnich sedackach bez plachty budou chlupy, ktere se ani nedaji uplne odstranit....staci kdyz mam v kufru deku a stejne si ji za tu cestu tak zmuchla pod sebe, ze chlupy jsou vsude. Takze ja zavrhla jezdeni s nejakym pasem, on sebou furt mele:-)))
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    BOYLER: no já doufám!
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    ALIENABLE: jjj uši jsou mor...ale na problémy s kyčlema z nadlimitního pohybu je docela mladej.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    BOYLER:
    FUTURAMA: díky... snad to nic nebude, ale je fakt že hodně běhá, tak se klouby víc namáhaj. Třeba nasadíme Alavis a spraví se to... Na veterinu máme stejně cestu - léčim mu opakovaně zánět uší, už se z toho zbláznim!
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    ALIENABLE: na dysplazii kyčelních kloubů bych řekl, že je dost brzo:(
    určitě bych nečekal a šel bych na veterinu...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: mě můj maďar přestal jednou chodit na pravou zadní, od té doby, co se týče pacek dávám pozor. Radči s nim zajdi k Dr.
    Dávám mu kloubní výživu.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    BOYLER: maďárek, 2 a třičtvrtě roku
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    ALIENABLE: jak je starej a co to je za rasu??
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CERTICA:pelech hodíš do kufru a máš vystaráno;)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    mám dotaz, zatím si myslím, že to není na řešení s vetem - Barney je hrozně citlivej na zadní nohy, kdykoliv se jich dotknu, nebo se o ně třeba opřu, tak je jakoby vykopne dopředu... jsem hysterická nebo bych měla řešit, jestli to třeba nejsou klouby? Běhá v klidu, je hodně aktivní...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Dakujem za odpovede :) Nakoniec kufor padol.
    S3FKO: cistota sa da vyriesit nejakou podlozkou a trosku spiny nevadi :)
    PYTHIA: mas tam tiez siet? alebo nieco? alebo Ti zostava psik sam v kufri?
    FUTURAMA: jej, potom poreferuj :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Taky mám síť, je aspoň měkká, když musim prudce zabrzdit.
    Koupila jsem jí v chovatelství za 130kč..
    za necelý měsíc budem cestovat po Evropě, tak jsem na toho našeho blázna zvědavá, určitě chci jet vždycky na noc, aby spal.
    Doufám, že když tak miluje vodu, že mu nebude vadit slané moře:-)
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    ja osobne psisko vozim v kufru, bez klece....co takhle namontovat do auta jen sit nebo mrize
    http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=index&cPath=12_55
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    CERTICA: myslim ze pás je pro pejska lepsí varianta taky budeme resit, v té kleci si myslim zebysi pripadal jak za trest .......
    ale na druhou stranu sem pro vození v kufru z hlediska cistoty auta ale do klece bych svou cubu nikdy nezavrel .....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam