• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Ahoj, chtěli bychom si s mužem pořídit štěně vizsly v časovém horiznotu příští nebo přespříští rok. Jaké zdravotní testy mají mít rodiče splněny, na jaké onemocnění maďaři trpívají? Jde mi o štěně na mazlíka, nehodlám se věnovat chovu ani lovu, ale bylo mi sděleno, že na mazlíka se neprodávají, protože nestandardní se téměř nerodí. Co je na tom pravdy? Potřebuju jenom, aby štěně bylo odmala zvyklé na kočku. Poradíte mi, jak přistupovat k výběru chs, nebo mi nějakou doporučit? Může být kdekoliv v čr, vzdálenost není překážkou.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: nikdy jsme psy neházeli do vody....vždy jsme se je snažili do vody donést a potom pustit jako lodičku z kůry...samozřejmě po dlouhodobém úsudku, že to prostě nebudou koupací psi.))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    BOYLER: náš první pejsek taky vodu nesnášel, pak jsme zjistili, že ho tam jednou chovatel hodil a od té doby se bál.
    A náš současný pejsek nás nenechá ani vykoupat v bazénu, pořád na nás skáče, chce pro něco plavat, potápí si hlavu a kouká pod vodou.:-)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: já neměl za celej svůj život žádnýho koupacího psa..jinak moje vizsla do vody leda tak po hrudní koš...jakmile se ho začne dotýkat voda tak vylézáme.)))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    BOYLER: nemáš?.)
    Existuje ohař, co nerad vodu? Ta moje vižle už za mnou skákala do jezera na 2 a půl měsících:)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: já chci taky konečně koupacího psa:-/
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,kotce zlevnuji na polovinu az ctvrtinu....tzn 1000kc za kus
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodam kotce pro psy stredni velikosti, vhodne jako prepravni.plast, kovove mrize a petlice.2 dvoukotce a jeden ctyrkotec.Cena 1000kc za misto pro jednoho psa.Velikost dvoukotce 180x80x70cm, ctyrkotec 180x160x70cm.fotky na www.longjohnsilver.rajce.net
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    ALTHIA23: já ho viděla jenom jednou, u nás se proháněla jedna fenka a vypadá to fakt moc pěkně :-)

CERTICA
    CERTICA --- ---
    ALTHIA23: tak hrubosrstu madarku som zase ja na zivo nevidela :) Ale podla fotiek vypada nadherne :)
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CERTICA: No krásní jsou, ještě jsem dlouhosrsté na živo neviděla. Já mám hrubosrstou maďarku a taky není moc rozšířená a známá.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    S3FKO: ked som fotila, boli mu 2 mesiace presne :) Teraz ma o tyzden viac...
    ALIENABLE: vymarsky ohar dlouhosrsty
    S3FKO: :)

Inac ak chcete vidiet fotky od narodenia az po tie 2 mesiace, najdete ich tu: http://www.vymarskyohar.net/index.php?str=data/vrh_a_1info&nov=novinky
    Chovatelia su uplne skveli nadsenci a priebezne vsetko dokumentovali. Steniatka sme dokonca cez den mohli sledovat i webkamerou :D
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    ALIENABLE: je jak chlupatej vymarek :D
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    CERTICA: a hlavně taky cože to je? :)))) je boží
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    CERTICA: ten je uzasnej kolik mu/ji je ?? (2 mesice?)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Micudko :)

BOYLER
    BOYLER --- ---
    S3FKO: diskutabilní záležitost...nic osobního kamaráde;)
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    a ještě jedna - "já to nebyla..."
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---

úúúúúúsměv :)
    sry za velikost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam