• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: největší problém jsou v zimě sánkující děti :D máme za barákem takový kopečky, kde se to při sebetenší sněhový pokrývce začne hemžit, tak se tomu musíme obloukem vyhejbat, protože je začne honit, štěkat a plácat předníma packama do země - vypadá u toho fakt hrozivě :)))) ale taky nemám strach, že by jim něco udělal, ale to jejich rodičům jen těžko vysvětlim :))

Asi pořídim něco mezi, až se ještě víc ochladí. Zatim se neklepe - jenom když zmokne, to pak kam se hrabe nějakej utřepanej ratlík :D Jsou mu 3 a taky má jenom 23 kilo, takže vim o čem mluvíš :)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    :) tak to zase musim napsat ze ta nase vymarka miluje navstevy / znamy co potkame venku, jine psy (vesmes uplne vsechny krom vymarek) a deti ? ty miluje :) vonuchnava je olizuje a to at sou cizi nebo znamy asi je bere jako spravny partaky na hrani kteri se neunavi tak rychle jako my ;) takze nase skusenosti jsou jen pozitivni (vlastni ale zatim nemame ale vubec se toho nebojime)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: přesně tak to máme my. Bojí se dětí a štěká na ně.
    Nenechá se pohladit, schovává se za mě blb:-)
    Když příjde návštěva strašně dlouho mu trvá než se s dítětem kamarádí.
    Ale rozhodně nemám strach, že by jim něco udělal, jde jen o zvyk.

A k těm oblekům, my máme do zimy opravdu dost teplý oblek s beranem tak od těch -
    5C. Tehle podzimní pod těch 8C a když je třeba dost silný studený vítr.
    Minulý rok jsme to podcenili a na podzim nám ošklivě nastydl. Jezdila jsem s nim 2 týdny obden na injekce a měl tak vysoké teploty, že jsme se báli, že nám umře:(
    On nemá žádný tuk, je mu přes rok a půl a má furt jen 23kg, jak fena:-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    v sobotu jdeme na tu výstavu tak kouknu tam.

chci zakoupiti taky ten plastovej pelech páč matraci co má tak je už pěkně hnusná a ten plast je dobre udržovatelnej.takže sobota je na výpravy za psími nakupy jako dělaná:)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: na podzim ne na to mu peču ale na zimu když je fakt mráz a on lítá celej den u koní tak aby když si chce odpočinout tak neprochladl.loni to bylo šílený to jsme bez oblečku ke koním ani nevylezli páč se klepak hned jak ratlik.a ono když je celej den v bytě v paneláku tak neni zvyklej.když jsme byli ještě v baráku se zahradou tak bylotužilej ale takle je už bábovka:)

PYTHIA: já o něm právě taky přemýšlím.koukala jsem na něj už i dřív na jiných stránkách a vypadá dobře
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    HANUSCHA:
    ja osobne koupila ten druhy T-Coat a jsme spokojeni. Vydrzi i nejaky ten dest, ale proti nemu to vylozene asi nebude.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    my měli s dětma trochu problém, popravdě ani nevim proč - vždycky je je viděl, začal vrčet a evidentně se bál. Ale snažila jsem se mu v jejich přítomnosti nedávat najevo, že se něco děje, naopak. Dost mi pomohla kamarádka, která má jak ohaře tak malýho synka, kterej si s hafama krásně hraje (hází jim balóny, tahá se s nima o klacky - a to sou mu 2 roky! :D), tim se náš bobeš otrkal a teď je úplně v pohodě

HANUSCHA:
    FUTURAMA: webovky znám :) už jsme i něco objednávali a bez problémů. Ta vesta, to je myšlený jako na podzim do deště? Nebude pak zchoulostivělej?
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    ono je rozdíl, když přijde štěně do rodiny kde už děti/mimina jsou, nebo vyroste v dospělce a pak se objeví mimino - vetřelec a konkurent.
    AYAH
    AYAH --- ---
    z my zkusenosti - mam triletou vymarku - se na rodinu hodne fixuji a snazi se byt stredem pozornosti. zijeme ve vetsim byte, ale zas skvela dostupnost do velkyho lesa, pole, parku atd. a jezdime neustale na vylety, pres zimu na bezky, v lete k vode a behat. fenka je obecne zarliva na jakykoliv novy lidi, kteri pribydou do bytu, napr. nejaky chlap se me pred ni nesmi vubec dotknout :D ale zaznamenala jsem, ze cim casteji se tam ukazuje, tim lepe si zvyka... jde proste o vychovu a pevnost a duslednost.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    CORNELA: hele můj pobíhá jak s konma tak s dětma:)u koní se krásně vylíta a když vidí malý děcko nebo když jsem u bráchy kerej má dva klučíky tak se hnedle vítá a má radost.mokové jsou parádní do rodiny,já bych jiný plemeno už nechtěla.nikdy člověku neublížil akorát občas prudí na psi výmarů,ale s čubama je v cajku:)a taky nemá moc rád bígly...ale toje na povaze psa
    prostě neznám lepší plemeno:)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    CORNELA: četla jsem, že tihle ohaři jsou loajální ochránci rodiny, s novým členem se smoiřují těžko, jsou dost citliví, až si ale na něj zvyknou, tak ho budou bránit. Nesmí se ten pes zanedbávat s příchodem mimina na svět, což je ale hodně těžké, vím jak jsem s malou sotva stíhala pít a jít na wc :/ proto chceme počkat až bychom se mohli věnovat..
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    FUTURAMA: hrozně nutně potřebuju nový vižlí štěndo :D oni sou tak báječný
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    HANUSCHA: s kožešinou máme na zimu, ale ta vesta je super!
    Díky za tip, jdu objednávat:-)
    mrkni na ty fotky, jsou boží.)
    Maďarský ohař - vizsla
    http://www.merlin-vizsla.com/
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    FUTURAMA: ten jsme měli ale nekryje hrudník a břicho a přetáčel se.pes ho někde v lesejku potratil
    já koukám na tenhle
    Obleček pro psa Thermo s kožešinou 2v1 Karlie - 231Kč : Eshop pro psy - Merlinovo Psí královstvi
    http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=2266
    anebo na tenhle
    Obleček pro psa Vesta T-coat NIZZA - 178Kč : Eshop pro psy - Merlinovo Psí královstvi
    http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=2259
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    HANUSCHA: taky jsem z něj hodně nadšená:-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    FUTURAMA: no tak to je supr web:)dík.potřebujem obleček novej tak tady aspon vidim jak to na nich vypadá:)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Ted na chladný podzim budu Gerrymu objednávat tento oblek a neni drahý.
    Na zimu máme beránky, minulý rok jsme to na podzim podcenili a byl chudák nemocný 2 týdny
    Obleček pro psa T- Coat Orléans vesta s reflexními proužky - 146Kč : Eshop pro psy - Merlinovo Psí královstvi
    http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=3450
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Moc doporučuji tyto stránky, jsou vlastně hlavně pro ohaře a mrkněte na ty fotky:-))
    Potřeby nejen PRO LOVECKÉ PSY : Eshop pro psy - Merlinovo Psí královstvi
    http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=index&cPath=182
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    já tu u těch fotek tak slintám.. čekám s výmarákem až na domeček s velkou zahradou (bude asi do 2let), nechci ho mít v bytě. Nemůžeme se dočkat! Možná ale počkáme pak ještě než děti dorostou aspon do školkového věku, abychom se mohli věnovat výcviku.
    AYAH
    AYAH --- ---
    FUTURAMA: no jooo, to me mrzi, ale uz je to dva a pul roku, vubec nemam tuseni, kde jsme to tenkrat koupili, ale sama jsem takovej svetr chtela taky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam