• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    REMULADA: ten je boží:)
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    a takhle na me odpocival na Konopisti:) asi ve 4 mesicich
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    http://img442.imageshack.us/i/konopiste147.jpg/
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    nas Art:)
    http://img824.imageshack.us/i/dsc0124wb.jpg/
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    http://img198.imageshack.us/i/dsc0101hb.jpg/
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    ALIENABLE: tak to me trochu uklidnilo:) je fakt, ze uz jsem o par podobnych pripadech u madaru slysela, takze to tak proste nekteri asi maji a chce to holt trpelivost a nakonec se to vsichni naucili, tak ten nas taky:)
    fotky budou, slibuju:), jinak mam ho od pani chovatelky z Kanovska kousek od Prerova...je ze spojeni uzasne fenky sampionky Diany z Kanovska a tatka je taky borec a jmenuje se Merlin z Liderovic:)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    REMULADA: já radit nemůžu...atose mám od 5ti měsíců a je odchovanej na zahradě tak jsme vůbec problém neměli
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ALIENABLE: mám ji od října teprve. Celý život doteď žila celoročně venku v kotci. Kyčle podle toho taky vypadají :-/
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    REMULADA: to bylo strašný období, našemu to taky trvalo děsně dlouho :( v podstatě ještě v sedmym měsíci měl problém... pak už to tak nějak vyšumělo samo - když to nezvládnul, tak dostal vynadáno a venku jsem při každym učůrnutí chválila chválila jak blázen... chceme fotky!! :) odkud ho máš?

MAIKOR: a ty ji nemáš odmalička? zajímalo mně právě to srovnání :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ALIENABLE: Ráda odpočívá, ale na procházkách je hodně odolná a vytrvalá. Pouštím ji na vyběhání na oploceném 3ha pozemku a tam je pokaždé jak torpédo. Takže rotočit to umí parádně, ale ráda si i polenoší. Jsem za to i ráda, protože si nejsem jistá, jestli bych fyzicky dokázala uspokojit mladého lovečáka.
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    zdravim:) mam doma 7 mesicu mladyho madara:)...(fotky dodam pozdeji) a chtela jsem se zeptat, jak dlouho vasim pejskum a fenkam trvalo nez zacli uplne curat jen venku a nedelali louzicky i doma...muj Art se s tim porad docela pere, tak by me zajimaly i jiny zkusenosti, popripade rady, jak by ho to co nejdriv mohlo pustit...samozrejme uz od pocatku za louzicku doma durazne pokaram, i placnu pres zadek a venku dostava odmeny a pochvaly a furt to neni ono:/
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: jo tak můj se neklepe naštěstí,jen když by stál dlouho a to nestojí:)
    no měli jsme i 28:) ale teda dlouho jsem nevážila ale myslim že má furt podobně:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: 27+? mastodont!! :)))
    když je velkej mráz, tak to řešim kratšima procházkama, ale častějc... je to trochu časově náročný, ale lepší, než aby měl zánět ledvin... taky pořád lítá, ale docela se klepe...
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    mě se nasvalil pořádně až tak na 3 letech,od tý doby je to chlapách 27kg +-

obleček máme vestu,ale letos jsme ji nevytáhli.on lítá furt v křoví a je mi jasný,že by se s tim někde zasek a na něco napíchl:( a ono když běhá tak mu zima neni a nemáme nikde prodlevy,že by musel čekat bez běhání.ale vždycky když někam jedem tak obleček přibalim páč člověk nikdy neví:)když ho má na sobě tak se s nim natřásá a chodí jak primadona:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: barney se v tomhle věku docela osvalil a trochu zmohutněl, jestli se to tak v jeho případě dá vůbec nazvat :) je to dobrý, doživotně mi sice asi bude lézt na klín do křesla jak mimino, ale zvyk je železná košile :D
    MAIKOR: jak to má s aktivitou v tomhle věku? chce lenošit?
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    KONIK: tmavší zbarvení se mi líbí mnohem víc. Nevěděla jsem, že jsou takové rozdíly v těch barvách.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: obojek by si už zasloužila nový. Asi dostane na narozky .)
    ALIENABLE: mnoo slečna :) je to už spíš babina psí :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: přesně, každý si myslí, že může nechat pejska volně běhat, když mám fenku:-)) Gerrymu budou zítra 2roky a myslim si, že už větší, mohutnější nebude.
    My máme oblek s beránkem, ale než jsme ho vychytali, aby mu neoholil přední nohy...to trvalo.)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: nemám kalibrovanej monitor, tak ty barvy jsou trochu zavádějící :))
    jo, přesně, má taky 23 kg a i když mu je 3 a půl, tak mě zastavujou lidi, jak mám "krásný štěnátko, holčička, žejo"... chudák :D

jak dáváte mrazy? na silvestra jsem mu koupila bundu, protože jsme byli na horách a byla fakt kosa, jenomže si chudák tak strašně odřel kůži pod packama, že jí nemůže nosit...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: [ FUTURAMA @ OHAŘ - všestranný lovec ]

ty máš vlastně taky ten fenčí typ?!:-) 23kg
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    KONIK: ježiš to je uplnej atos:)

jsou to všichni uplně stejný šmejdi ušatý a s očima a nakrčenym obočím to na nás pěkně uměj hrát,pacholci:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    KONIK: čuměj všichni stejně :)) je parádní, takovej víc klukovskej než ten náš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam