• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    AYAH
    AYAH --- ---
    MATHEA: já zatim o tom uvažuju jen hypoteticky. Nikde jsem neřekla, že ta štěňata mít budu. Můj pes je zdravej a chci, aby to tak zůstalo. Nevím, do jaké míry je pro fenu zdravé celý život odhárat a neporodit. Mrňata bych nikdy nedala do nezodpovědných rukou, proto mám starost o to, jaký by o ně byl zájem. Vím, co je s ohařem starostí a nechci, aby ta štěňata měl někdo, kdo to nezmákne.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AYAH: A ses si jista, ze je potreba, aby mela stenata? Ze je potreba pridavat do psi populace, ktera uz ted o dost prevysuje pocet zodpovednejch lidi, kteri jsou schopni se o svoje sverence postarat ku jejich prospechu?
    Stenata nejspise udas, nebo taky ne, taky ti tam muzou zustat do pul roku treba. Jsi si jista, ze je tvoje fenka stopro zdrava a netrpi genetickejma potizema typickejma pro ohare?
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    AYAH: já ti nevim...já mám psa bez pp a ač bych třeba byla ráda,aby si alespon jednou za život vrznul,tak to neudělám,pokud se někde tajně nezpustí,ale na to ho moc pečlivě hlídám:)asi by se ty štěňata rozdali si myslim....ohaři se dobře udávají
    AYAH
    AYAH --- ---
    ještě jednou zkouším :) máte někdo zkušenosti s rozdáváním výmaráků bez papírů? uvažuju o připuštění fenky, ale mám strach, že bych ta štěňátka ve finále neudala.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: to znám. Taky jsem se dnes pokoušela fotit sama na vycházce, nevím jestli vůbec něco bude použitelné :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: jj vypadá jak v poslední křeči:)

MAIKOR: děkujeme:)on je děsnej šašek....šla jsem sama tak bylo těžký fotit a zároven mu házet klacek:)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: sympaťák a obojek má fakt stejný jako Citka :)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: ta první je nejlepší :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02069.JPG (2702199 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02061.JPG (2849078 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02059.JPG (2734806 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02058.JPG (2844675 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    z dnešní prochajdy

DSC02048.JPG (2850046 B)
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    ALIENABLE: drzim, co to jde..narozdil od nej.)) ale myslim, ze to bude u nas hodne podobny, takze proste mu dam cas a on na to prijde:)
    vyfotim.) brzo ho sem zase soupnu
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    REMULADA: a ještě ho vyfoť :)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    REMULADA: přesně tak! ani já ho neřezala, jenom jsem prostě naprosto zbytečně poznamenala něco jako "fuj" a šlo se ven... totéž - jediný co se zlepšovalo byla frekvence čůrání.... pak už to omezil jenom na noc a pak už to bylo dobrý. Vydrž, už to brzo přejde, fakt u nás to bylo jak přes kopírák :)
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    to jsem delala samozrejme uz od asi dvou mesicu, co jsme ho meli doma...kdyz udelal louzi, tak mazal hned ven, kde dostal pamlsek a pochvalu, ale zadna velka zmena nenastala:/ je mu 7 mesicu a jedine, co se zlepsilo je frekvence curani...ale i tak s nim chodim kazdou hodinu a pul ven(samozrejme kdyz je nekdo doma, ale doma sam moc nebyva, maximalne tak tri hodiny)....nemyslete si, ze ho rezu hlava nehlava, ale je to velkej palicak a zkousi to na nas kde muze a myslim si, ze zrovna psa jeho temperamentu nejaky placnuti pres zadek nerozlozi..vidim to proste tak, ze musim mit trpelivost a postupne bude fakt curat uz jen venku...nastesti tu trpelivost mam, kdyz po nem louzicky uklizim uz 5. mesic:)
    1023
    1023 --- ---
    MATHEA: Souhlasím, taky jsme to takto praktikovali a za pár týdnů bylo vše ok. Hned co pesan udělá louži ho vemte a šup s nim ven.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ALIENABLE: znali jsme ji už asi rok než jsme si ji vzali, ale zvykla si velmi rychle a to dokonce i na kočky, které dřív proháněla. Všechno učení jí trvá hodně dlouho, ale výsledky jsou znát. Nejhorší bylo zatím vysvětlit jí, že nesmí na pohovku. To ale vyřešil měkký a vysoký pelech. Co ale bude ještě horší - odnaučit ji hrabat mega jámy na zahradě. Ale věřím, že to zvládnem.
    U starého psa je hrozně důležité nezlomit nad ním hůl, ale s obrovskou trpělivostí opakovat všechno do omrzení.
    Jinak co se týče těch kyčlí, tak jí hodně pomohlo to, že je teď s námi doma v teple (před kamny) a taky kloubní výživa.
    Nejsme žádní hrdinové a i starý pes má své výhody, třeba to, že hned vidíš jakou má povahu.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    REMULADA: Ja nikdy teda psy za louze doma netrestala jakkoli, jen sem ho capla a odnesla ven, tam za potrebu chvalila a chvalila.. za par tejdnu jsme meli vyreseno. Hlavne netrestej az po, to pes vubec nevi, o cem to je..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam