• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    AMISH: :-O 750 gramů? kriste, kolikrát denně ti kadí? žebra budou vidět vždycky, už jsem tady něco podobnýho taky řešila (zkus filtr ;)), přešla jsem na granule pro aktivní psi a váha se nádherně srovnala, bobky má tuhý, pohoda (teď teda Magnusson a velká spokojenost).
    AMISH
    AMISH --- ---
    můžu mít dotaz? kolik gramů denně dáváte? naše čuba žere jak protržená a pořád jí jdou vidět žebra. dávám cca 750 gr/den...není to málo? jakou máte zkušenost. díky.
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEZZ_CZ: ten výraz je úžasnej :D
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    B01D: acanu sport jsem taky krmila asi rok,pak ji zdražili a líp mi vychází ten HD.taky byla dobrá.

btw. někdo ted v sobotu do ČB na mezinárodku?my se s atoskem půjdeme podívat na papíráky:D
    B01D
    B01D --- ---
    HANUSCHA: Já dávám Acanu.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: já krmim moka happy dogem race 34-24 a zaznamenala jsem jen pozitivní reakci na udržení kondice,jinak nic negativního naštěstí:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    docela užitečnej článek (zvlášť pro lidi jako já, co se ve složení až tak neorientují): http://www.muj-pes.cz/vyziva/jak-vybirat-granule--698.html?utm_source=email&utm_medium=13-2011

HANUSCHA: myslim, že to tys mi psala, že tvoje známá krní Happy dogem a má maďara... nezaznamenali nějaký zdravotní problémy? My jich totiž řešíme tolik najednou, že mám podezření i na granule, ale samozřejmě to souviset nemusí...
    DOTY
    DOTY --- ---
    BUXIE: Juuuva, jsou moc krasni. Hned bych jedno brala, ale nemam odvoz do Breclavi. :(
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    BUXIE: no tak ty ovšem jsou:)jéééé hnedle bych je brala,kdybych nebydlela v panelu:(muchlici malý
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    Pokud by měl někdo zájem o štěňátko Německého kraťase tak 8 štěňátek je k adopci. Více zde http://www.lovecky-pes.estranky.cz/clanky/ohari.html nebo zde http://www.volny.cz/pejsci/foto-psi/bulhary.htm . A jak koukám tak jsou k adopci i dvě štěňata špringla. Tak snad najdou hodné páníky.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    tak i já zas něco po čase :)

S3FKO
    S3FKO --- ---
    ALIENABLE: vidis ani sem si nevsiml :)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    S3FKO: ten květináč tam v pozadí :))
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    :) agina

ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: Bobeš docela v pohodě... teď má chudák zánět kyčle, tak nesmí běhat :( a ani nemá chuť. Takže žádný dlouhý venčení a koupání už vůbec ne :( Naštěstí máme docela chladnej byt, tak vegetí na dlažbě.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: krása:)

jak snáší psíci tohle šílený vedro?Atos ani moc nechce ven..naštěstí bydlme u řeky,tak máme spíš proplávky než procházky:)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    tak já taky jednoho plavce:)

DSCN0782.JPG (2830860 B)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    PICHELL: no ..taky nechapu proc po takovy dobe.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    jeden čerstvej uherák :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam