• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    MELLKORI
    MELLKORI --- ---
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    OPI: pred pár dny jsem ji taky objednala, tak doufám, že bude dost teplá. Ta naše babina je už zimomřivá.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    já teda oblíkám jen když je fakt minus dvacet a nebeha moc. jinak ho nenavlikam pac kdyz vyleze ven a lita a pak hned zaleze tak podle mě houby zle.hlavne vim ze s enekde nezachytí o klacek a nepropichne hrudnik jak mi rikala kamoska ze se stalo jejimu psovi.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    DESTINYX: http://www.equiservis.cz/VYBAVENI-PRO-KONE/DEKY-NA-PSY/ ja koupila tady, ale je to jeste jina nez maj na strankach. Jeli jsme tam, vyzkouseli na psa, stala asi petikilo a spokojenost
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    má tuhle černou, vel. 55 http://www.spokojenypes.cz/plastenky-zimni-oblecky-pro-psy/oblecek-winter-jacket-hurtta-pro?id=72097
    je mu možná o malinko větší, ale menší by už byla moc malá, večer ho vyfotim :)
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Dekuju za oba tipy. Ta Hurtta nevypada spatne, kterou mate? Nechces pejska vyfotit? ;-)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    DESTINYX: objednala jsem na spokojenypes.cz Hurtu a vypadá to dobře. Ale fakt až bude mráz :)
    OPI
    OPI --- ---
    DESTINYX: já jsem si objednala manmat - dle doporučení a musím říct že jsem nadmíru spokojená
    34) THERMO obleček pro psa
    http://www.manmat.cz/cs/products/displayProduct/ostatni/34-thermo-oblecek-pro-psa/44
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Zima se blizi a tak se chci zeptat, mate nekdo tip na dobrou bundu pro madara? Idealne softshellku, hodne behame. Ale budu rad za cokoliv, co se Vam osvedcilo. Diky a hezky vikend.

"Snidane byla, do vecere daleko..aach jo"
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    ...že prý se umí pohlídat sama...

03112012702.JPG (2224678 B)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    a máte někdo zkušenost s tou zateplenou bundou? Měla jsem v merku od manmatu, ale tahle vypadá taky dobře.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    NICKIE: dik za info
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    HANUSCHA: ja od nich mam postroj a velka spokojenost, posilala jsem na nej primo miry... ale jsem teda spokojena i s voditkem
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    hmmm tak to já jsem zas s vodítkem spokojená.dík za info
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Vodítko a obojek už bych od Zera nebral. D očka jsou větší než šířka obojku i vodítka. Snad jen kdybych to měl v ruce a nemělo to tuto "vadu." Na druhou stranu postroj super, dobře ušitý, psovi sedne, nikde nevadí a dá se použít i do auta.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DESTINYX: od zero máme akorát vodítko:)na ty postroje jsem takyk koukala,ale máme jinej,tak ted neřešim.hele a jste s nim spokojený?do budoucna,kdybych kupovala novej
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    No, je to běžný canicrossový postroj českého výrobce Zero DC. Tuším jejich Short.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DESTINYX: aha takovej dost širokej,tahací a běhací znám jinčí:)
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Je to postroj na běhání.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DESTINYX: to má postroj nebo nějaký obleček?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam