• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    pokud psa neumím z takové situace odvolat, tak ho navolno nepouštím. Já bych teda nechtěla riskovat ani zakouslou srnu - mohlo by se mu to začít líbit a ani zastřelenýho psa. Lepší je prostě problémům předcházet.
    OPI
    OPI --- ---
    víte někdo jaká je pokuta kdyby pes zahryzl srnu? jakože se mi teď v neděli stalo že jsme byli na procházce (chodíme tudy vždy obden) a objevily se srny, tři se zastavily a vrátily ale jedna nám proběhla tak 10 metrů před očima a pes samozřejmě valil za ní.. chvíli mi připadalo že ji snad i dostihne protože se k ní celkem rychle přibližoval ale asi po minutě prohánění se vrátil...doufám že by ho nenapadlo na ni útočit, asi by nevěděl kde kousnout nebo spíš myslím že by ho srna kopla ale co kdyby náhodou?? jeho taťku zastřelili právě v lese když naháněl srnky takže mám teď celkem obavy....
    MELLKORI
    MELLKORI --- ---
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    OPI: pred pár dny jsem ji taky objednala, tak doufám, že bude dost teplá. Ta naše babina je už zimomřivá.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    já teda oblíkám jen když je fakt minus dvacet a nebeha moc. jinak ho nenavlikam pac kdyz vyleze ven a lita a pak hned zaleze tak podle mě houby zle.hlavne vim ze s enekde nezachytí o klacek a nepropichne hrudnik jak mi rikala kamoska ze se stalo jejimu psovi.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    DESTINYX: http://www.equiservis.cz/VYBAVENI-PRO-KONE/DEKY-NA-PSY/ ja koupila tady, ale je to jeste jina nez maj na strankach. Jeli jsme tam, vyzkouseli na psa, stala asi petikilo a spokojenost
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    má tuhle černou, vel. 55 http://www.spokojenypes.cz/plastenky-zimni-oblecky-pro-psy/oblecek-winter-jacket-hurtta-pro?id=72097
    je mu možná o malinko větší, ale menší by už byla moc malá, večer ho vyfotim :)
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Dekuju za oba tipy. Ta Hurtta nevypada spatne, kterou mate? Nechces pejska vyfotit? ;-)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    DESTINYX: objednala jsem na spokojenypes.cz Hurtu a vypadá to dobře. Ale fakt až bude mráz :)
    OPI
    OPI --- ---
    DESTINYX: já jsem si objednala manmat - dle doporučení a musím říct že jsem nadmíru spokojená
    34) THERMO obleček pro psa
    http://www.manmat.cz/cs/products/displayProduct/ostatni/34-thermo-oblecek-pro-psa/44
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Zima se blizi a tak se chci zeptat, mate nekdo tip na dobrou bundu pro madara? Idealne softshellku, hodne behame. Ale budu rad za cokoliv, co se Vam osvedcilo. Diky a hezky vikend.

"Snidane byla, do vecere daleko..aach jo"
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    ...že prý se umí pohlídat sama...

03112012702.JPG (2224678 B)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    a máte někdo zkušenost s tou zateplenou bundou? Měla jsem v merku od manmatu, ale tahle vypadá taky dobře.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    NICKIE: dik za info
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    HANUSCHA: ja od nich mam postroj a velka spokojenost, posilala jsem na nej primo miry... ale jsem teda spokojena i s voditkem
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    hmmm tak to já jsem zas s vodítkem spokojená.dík za info
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    Vodítko a obojek už bych od Zera nebral. D očka jsou větší než šířka obojku i vodítka. Snad jen kdybych to měl v ruce a nemělo to tuto "vadu." Na druhou stranu postroj super, dobře ušitý, psovi sedne, nikde nevadí a dá se použít i do auta.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DESTINYX: od zero máme akorát vodítko:)na ty postroje jsem takyk koukala,ale máme jinej,tak ted neřešim.hele a jste s nim spokojený?do budoucna,kdybych kupovala novej
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    No, je to běžný canicrossový postroj českého výrobce Zero DC. Tuším jejich Short.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DESTINYX: aha takovej dost širokej,tahací a běhací znám jinčí:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam