• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    CUJO
    CUJO --- ---
    MYSHE: Ja taky zacinam ale triky se znetu neucim. Zaklad trochu uz umim ale spis se snazim ten trik nejak si sam vymyslet.
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    asi bych měl začít pořádně trénovat jak vás tak poslouchám:) mám flowersticky od dubna a zatim toho teda moc nedávám:) něco málo jo ale nemám se moc kde inspirovat.. nevíte o nějakých stránkách podle kterých by se daly triky naučit? ty stixguru.com jsou sice fajn ale potřeboval bych nějaký s flowerstickama:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ja si nemyslim, ze by tam byl zas tak nak velkej rozdil. Hlavni vyhoda lunastixu je, ze je hulkou muzes chytnou za ten kraj, ale to castecne muzes i za normalni flowersticky, ktery koupis. Ale mozna mas pravdu, ze asi trva delsi dobu se naucit na flowerech nez na lunastixach.. ale tak to mas. Progrese je ve vsech :) Ale myslim si, ze bych dokazal vetsinu triku i s flowerama:)
    Jasny, natoc naky video. Tesim se! ;)

Jinak bych sel nekdy do nake spoluprace. Moje vybava se rozsirila na 5kruhu, 5micku, 4 kuzele a jednokolku - ovladam jenom 4 kruhy, 3 kuzele, 5 micku jeste plne ne a jednokolku uz taky rozjedu :)) .. dal bych ale spis nakou flowerstickovou exibici :)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    BARAN_: jinak video je super asi taky neco natočim:)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    BARAN_: pasl sem asi:)) ale i tak je to pul centaku což je při odvalu podstatnej rozdíl:)) Jestli si to četl pozorne tak v žádym případe lunas. neschuzuju ba naopak pro me je to prose evoluce stiku jde proste o nevej level.. jen trochu se slzou v oku sleduju jak poctivci jako třeba ja ktery drtej flowery už řátku let jsou "valcováni" lidma který se behem roku dostanu tam kam mě to trvalo fakt dlouho.. njn jak sem psal flowery sou mrtví přivítejme luna:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    zdravim Vas :) s flowerstickama delam necely 2,5roku a z toho asi rok mam lunastixy! Po te co mi prisly, tak jsem se naucil o strasne moc vic triku nez bylo moznost delat s normalnima flowerstickama.. Chtel bych rict, ze bych neshazoval lunastixy, kvuli jejich prilnavosti, snadnejsimu ovladani a moznostem zonglovani. Myslim, ze to ma naopak vyhody a nespocet triku.. Zamyslete se nad tim, ze i clovek, co zongluje nema misto kuzelek lahvace, misto micku tenisaky a misto kruhu rafky od krosky pro decka :) Kdyz chce clovek delat neco dobre a bavi ho to, tak se posouva dal a investuje si i do neceho s cim se mu dela lip a ma to vic moznosti.
    O devilstickach jsem posledni dobou taky premyslel. No ale asi zustanu vernej svojemu :)
    Jinak Adame, prumer mojich lunastixu je 12-13, takze tady neuvadej milny informace :D
    Posledni dobou uvazuju o koupi crystal stixu.. Znate nekdo?
    Pokud ma nekdo zajem, tak tady mam video http://cz.youtube.com/watch?v=RVhrRCapqic
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    Jak se tak koukam tak sou stejne flowersticky mrtví tak například toto- http://www.youtube.com/watch?v=zyfozI-pij0 megakrutý ale s folwerama to zkrátka nejde nejsou tak obratný už je to že lunastix mají prumer asi 7mm a standartní flowery 15-20mm tudíž jejich odval při propeler tricích je minimální a ovladatelnost tudíž max. Je to hodne videt při práci s 2stiky zatímco když ja rotuju 2flowery musím každou chvilku "přehmatávat" hendlem což je proste pohyb navíc a nedovoluje to takovou volnost na druhé ruce jako třeba u luna. troufl bych si říct že rozdíl luna vs flower je po stránce ovladatelnosti stejní jako flower-devil. No a jelikož každý chce za co nejmín práce co nej triky tak se to tu bude za pár let hemžit už jen lunastikama.. ach jo asi si je koupim taky :)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: jj jenomže sou delaný s lunastickama takže je tam spoustu triku ktere jsou s flowerama temeř neproveditelné:)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Na tomhle webu je celkem dost pěknejch triků: www.stixguru.com
    Jinak dost inspirace se dá najít samozřejmě na youtube... :D
    ATRON
    ATRON --- ---
    Já sem se před časem přistěhoval do Práglu, takže 1.12 se určitě přijdu podivat. No jinak já somzřejmě preferuju flowersticky :) Točim cca 5 let, ale poslední dobou používám jen 1 vodící hůlku. Sem kuřák, tak je to pro mě praktictější :D Nemá někdo typ na nějaké levné a odolné flowery? Mě dycky vydržej pár měsíců a konec :D
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    SKA_DAM: Chjooooo......18 jedu pryc tak to propasnu...ale jestli jsi z praglu tak se mutzem pobavit klido driv treba:)
    CUJO
    CUJO --- ---
    SKA_DAM: ja osobne nejsu z Prahy...bydlim docela daleko od Prahy.
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    Tak přidte 1.12 do palace akropolis v praze budu tam delat 1 a 2 flowerstick workshopy. Mužem se o tom pobavit osobne:)
    CUJO
    CUJO --- ---
    NIHIL23: Triky jdou dobre a hlavne pekne....sice zacatek je tezky ale musi se prekousnout(sam jsem novacek tak vim jake to je).
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    no ja jsem mel flowery jako cvicny nastroj k devilum..spousty triku mam prave od nich...ale nebavim me ta pomalejsi rotace ani to ze je to castecne kontaktni zonglovani....
    hlavne devily hazim do vzduchucoz s flowerama nema takovy efekt...nevim ale jeste mi nikdo nerikal ze by to vypadalo krecovice nebo snad trhane kdyz tocim...samozrejme ze si muzes udelat peknej scenar s flowerama, zakomponovat do nej pomaly i rychlejsi triky, nejaky to placnuti sem tam...je to hezky, ale podle me pokud divak neni znaly tak spoustu triku nedoceni...
    devily jsou omezenejsi....rotace na plocho, hod, pod haxnu...na jedny..do protismeru...vsechno rychly..zase hod hop do toho ten zvuk....mnooo mam to proste radsi tak....
    ale proti gustu zadny desputat:)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    jak vždy říkam devil je určite zajmavá hračka ale s floverem nemá moc splečného snad až na to že triky co jdou s flowerem jdou i s devilem při zachování laického efektu obtížneji.. viz dva devili\flowery tikum co delám s dvema flowery bch se s devilem ani nepříblížil flower dovoluje pomalejší spin tudíž i propracovanější techniku a plynulejší efekt triku naproti tomu devil i v rukou profesionála jako je markus furtner pusobí trhaně mnohdy až křečovite..

uff vyčerpávající celou problematiku bych charakterizoval větou proč točit složite když to jde jednoduše.. ovšem že hovořím z pozice zaritého flowerstikaře..rád si vyslechnu protinázor:)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    pekne...ja uz taky nejakej patek...cca od patnacti..ale vic nez flowery me bavej devily:)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    točím 8let:)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    Tak jsem si myslel ze si poctu neco o flowerech....to budem muset nejak rozjet...
    SKA_DAM: tocis netocis??
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    tjn:)
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    No ze to tady jede hmm...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam